Χρήστος Λούλης & Έμιλυ Κολιανδρή είναι «Maestro» στις οικογενειακές και #couplegoals φωτογραφίες

Χρήστος Λούλης & Έμιλυ Κολιανδρή είναι «Maestro» στις οικογενειακές και #couplegoals φωτογραφίες

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή μετρούν 21 χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την επαγγελματική καταξίωση με μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002 και έξι χρόνια αργότερα, το 2008 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα, οι οποίοι είναι η μεγάλη τους αδυναμία και η πρώτη τους προτεραιότητα.

https://www.instagram.com/p/B4hiKzGltFH

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το πώς είναι ως μπαμπάς ο Χρήστος Λούλης είχε δηλώσει: «Κάποια λάθη θα κάνουμε και καλά θα κάνουμε γιατί τα παιδιά μας πρέπει να έχουν κάποια τραύματα μεγαλώνοντας, γιατί αυτή είναι η εξέλιξη του ανθρώπου, να ξεπερνάει της δυσκολίες και τα εμπόδια».

Ο Χρηστος Λούλης στο νέο σποτ της Πολιτικής Προστασίας έκανε χαμό από σχόλια και αποσύρθηκε

Πριν λίγους μήνες η Έμιλυ Κολιανδρή, η φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τη γνωριμία με τον άντρα της ζωής της αναφέροντας: «Επειδή συναντιόμασταν κρυφά στην αρχή, ήταν αυτή η κλασική ιστορία που πήγαμε για τσιγάρα. Είναι αστείο. Τότε για να βρεις τσιγάρα έπρεπε να πας από το Γκάζι στο Αιγάλεω. Δεν είχε τίποτα. Πήγαμε για τσιγάρα κι έτσι στη βόλτα -γιατί ήταν ένα ταξίδι μέχρι να φτάσουμε στο περίπτερο. Εκεί κάναμε τις πρόβες και πήγαμε για τσιγάρα και μέχρι να γυρίσουμε σχεδόν τα φτιάξαμε. Δεν έγινε αμέσως, γιατί όλο αυτό του να κρύβεσαι, πέρασε καιρός. Είχαμε πάει διακοπές την πρώτη φορά κι είπαμε ψέματα. Είπα εγώ ότι πήγα στο Άμστερνταμ σε έναν φίλο μου κι ο Χρήστος είπε ότι πήγε στην Κέρκυρα. Τον ρωτούσαν τι καιρό έκανε κι έλεγε ότι βρέχει».

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο star.gr, ο ηθοποιός είχε δηλώσει για τη σύζυγό του: «Η σύζυγός μου σημαίνει τα πάντα για εμένα. Θεωρώ ότι ο τίτλος του ζεν πρεμιέ κρατάει μέχρι τα 25, μετά δεν έχει νόημα. Πάντα είχα μια σχέση αλληλοεκτίμησης με το αντίθετο φύλο, αλλά πλέον έχουν ηρεμήσει τα πράγματα».

https://www.instagram.com/p/B2_Zg1IoEBx

Η 43χρονη είχε αποκαλύψει στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη. πως ο γάμος της με τον Χρήστο Λούλη πέρασε σοβαρή κρίση την οποία κατάφεραν να ξεπεράσουν και να παραμείνουν μαζί μέχρι και σήμερα.

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Παντρευτήκαμε το 2008. Στις μέρες μας είναι πολύ πιο εύκολο να χωρίσεις από το να είσαι με κάποιον γιατί οι μακροχρόνιες σχέσεις, πέρα από σιγουριά, ασφάλεια, συντροφικότητα, θέλουν και πολλή δουλειά. Είναι πολύ πιο εύκολο να τελειώνει κάτι, να προχωράς σε κάτι νέο και η εποχή μας ευνοεί κάτι τέτοιο. Προφανώς για να μένουμε μαζί σε αυτή την ένωση κάτι βρίσκουμε που μας αρέσει. Εγώ δε θα μπορούσα να φανταστώ να μην είμαι με τον Χρήστο παρόλο που έχουμε περάσει και οι δυο περιόδους που έχουμε κουραστεί ή συνηθίσει αλλά πάντα και ειδικά με την έλευση των παιδιών, κάτι συμβαίνει και δεν καταλαβαίνεις πως περνά η ζωή, με την καλή έννοια. Έχουμε την τύχη να κάνουμε αυτή τη δουλειά που μας έχει απαλλάξει από μια ρουτίνα που ίσως έχουν άλλα ζευγάρια με πιο κανονικές δουλειές και αυτό είναι σωτήριο. Υπάρχουν φορές που δουλεύουμε μαζί και άλλες που δε δουλεύουμε μαζί και αυτό κάπως τροφοδοτεί τη σχέση μας», ανέφερε η ηθοποιός.

Οι #couplegoals φωτογραφίες τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά 21 χρόνια κοινής πορείας και παραμένει ένα από τα ωραιότερα στην εγχώρια showbiz. Οι δύο ηθοποιοί δίνουν συχνά το παρών στο θέατρο και σε άλλες κοσμικές εδηλώσεις, ποζάροντας μαζί και χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Οι διακριτικές photos με τα παιδιά τους

Oι ηθοποιοί έχουν επιλέξει να κρατούν τα ανήλικα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάθε φορά που μοιράζονται φωτογραφίες μαζί τους, φροντίζουν να καλύπτουν το πρόσωπό τους. Η ευτυχισμένη οικογένεια βρέθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο με την Έμιλυ Κολιανδρή να ποστάρει στο Instagram τις ωραιότερες λήψεις.

Πηγή κεντρικής: christosloulis