Νόνη Δούνια: O γιος της έγινε 18 ετών και δέχθηκε ευχές από το εγχώριο model gang των 90s

Νόνη Δούνια: O γιος της έγινε 18 ετών και δέχθηκε ευχές από το εγχώριο model gang των 90s

Η Νόνη Δούνια ευχήθηκε στον γιο της για τα 18α γενέθλιά του δημοσιεύοντας δύο σπάνιες φωτογραφίες και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα. 

Η Νόνη Δούνια είναι ένα από τα μοντέλα που μεσουρανούσαν στις πασαρέλες των 90s και έχει συνεργαστεί με όλους τους εγχώριους σχεδιαστές και οίκους μόδας.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Μουρατίδη από το 2004 και φέτος συμπλήρωσαν 19 χρόνια κοινής πορείας. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά: τον 18χρονο Στάθη και την 16χρονη Ρέα οι οποίοι ολοκλήρωσαν την οικογενειακή ευτυχία τους.

Μοντελικό reunion από τα 90s: Νόνη Δούνια και άλλα supermodels με χαμόγελα στο Ναύπλιο

Η τρυφερή ανάρτηση της Νόνης Δούνια για τα γενέθλια του γιου της

Tην Παρασκευή (02/06) ο γιος της Νόνης Δούνια γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του και η υποψήφια βουλευτής δημοσίευσε δύο φωτογραφίες τους τις οποίες συνόδευσε με μερικές τρυφερές σκέψεις της.

https://www.instagram.com/p/Cs-SQQ9IhPP

«18 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Ήταν η ημέρα που έμαθα τι σημαίνει αγάπη άνευ όρων! Που απέκτησα σκοπό, αλλά και απόλυτες προτεραιότητες, τις οποίες πια κανείς και τίποτα δεν θα μπορούσε να διαταράξει. Όλα τα ανούσια θα με προσπερνούσαν από εκείνη την ημέρα, μια για πάντα. Μπορεί να μην σε κρατάω στην αγκαλιά μου με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν ήσουν μικρός, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, αφού σε κρατάω στην καρδιά μου τόσο δυνατά… Μου έχεις δώσει και μου δίνεις συνέχεια πολλούς λόγους για να είμαι υπερήφανη για τον άντρα που βλέπω σήμερα μπροστά μου και που έχω τη χαρά να λέω ότι είναι γιος μας», έγραψε το πρώην μοντέλο στην ανάρτησή της.

noni_dounia3.jpg

Όπως είδες στην παρακάτω ανάρτηση, ο νεαρός Στάθης Μουρατίδης μοιάζει αρκετά στη μητέρα του.

Οι γενέθλιες ευχές από τις φίλες της μαμάς του

Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτηση της Νόνης Δούνια γέμισε με γλυκά σχόλια των φίλων και ακολούθων της οι οποίοι θέλησαν να ευχηθούν τα καλύτερα στον 18χρονο. Ανάμεσα στα σχόλια ξεχώρισαν αυτά του Ελληνικού model gang που μεσουρανούσε στα 90s: Ρέα Τουτουντζή, Κορίνα Στεργιάδου, Άντζελα Ευρυπίδη, Μάρα Δαρμουσλή, Στέλλα Δημητρίου.

Η ανατροπή στις εκλογές

Εκτός Βουλής έμεινε η Νόνη Δούνια αφού στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές αρκετοί καλλιτέχνες και celebrities που εκλέγονταν για χρόνια δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή. Τα τελεταία χρόνια το πρώην μοντέλο είναι υποψήφια βουλευτής Α΄ Πειραιώς με τη Νέα Δημοκρατία.

Πηγή κεντρικής: noni_dounia