Η Heidi Klum έκλεισε τα 50 και το γιόρτασε με ένα πάρτι α λα «Great Gatsby» - Οι διάσημες καλεσμένες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Heidi Klum έκλεισε τα 50 και το γιόρτασε με ένα πάρτι α λα «Great Gatsby» - Οι διάσημες καλεσμένες
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 05: Heidi Klum attends the 65th GRAMMY Awards on February 05, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy)

Η Heidi Klum αν και έκλεισε τα 50 είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ και αυτό φάνηκε και στο πάρτι που διοργάνωσε.

H Heidi Klum έκλεισε τα 50 την 1η Ιουνίου και για να το γιορτάσει διοργάνωσε ένα πάρτι με θέμα το «Great Gatsby» στο οποίο η ίδια εμφανίστηκε άκρως εντυπωσιακή.

https://www.instagram.com/p/CtBhSRuxj0b

Η λαμπερή εμφάνιση της Heidi Klum

Το πρώην μοντέλο, δεν θυμίζει σε τίποτα την ηλικία της τόσο από άποψη εμφάνισης όσο και από άποψη διάθεσης, αφού φαίνεται πως περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής της δίπλα στον κατά 17 χρόνια μικρότερο σύζυγό της Tom Kaulitz.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι τα τελευταία 4 χρόνια ενώ η ίδια σε συνέντευξή της έχει δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Ρουφάω το νεανικό του αίμα, αυτό κάνω. Σαν βαμπίρ. Απλά τον ξέρω τόσο καλά. Απλά κολλάμε καλά μαζί. Νιώθω ότι επιτέλους βρήκα τον Έναν. Μέχρι στιγμής, όλα καλά. Ελπίζω τα πράγματα να παραμείνουν έτσι».

https://www.instagram.com/p/CslTnP2rJJ0

Η σέξι εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών αλλά και η γεμάτη ενέργεια παρουσία της στο πάρτι για τα γενέθλιά της αποδεικνύουν πως η ίδια είναι αρκετά αναζωογονημένη. Aυτή την φορά, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μακρύ φόρεμα με διαφάνειες, κρύσταλλα και ένα υπέροχο άνοιγμα στην πλάτη ενώ ολοκλήρωσε το κινηματογραφικό look της με ένα εξίσου λαμπερό headpiece και λευκό jacket με πούπουλα.

Οι διάσημες καλεσμένες και οι εμφανίσεις τους

Ανάμεσα στους καλεσμένους της Heidi Klum βρέθηκε και η Alessandra Ambrosio αλλά και η Sofia Vergara.

To top model, επέλεξε για το πάρτι ένα μαύρο φόρεμα με κρύσταλλα ενώ τα πούπουλα στο τελείωμά του είχαν μια μπλε λεπτομέρεια. Ταυτόχρονα το άνοιγμα που είχε στο πλάι το συγκεκριμένο φόρεμα αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Το look της ολοκλήρωσε ένα μαύρο cropped γούνινο παλτό.

Από την άλλη η Sofia Vergara επέλεξε ένα φόρεμα σε ασημί χρώμα συνδυασμένο με λευκό γουνάκι ενώ και η ίδια όπως και η Heidi Klum επέλεξε να ολοκληρώσει το look της με ένα εντυπωσιακό headpiece με κρύσταλλα.