Η Καλομοίρα επέστρεψε σαν coach στο J2US και ένα ήταν το σύνθημα που ένωσε κριτές και κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Καλομοίρα επέστρεψε σαν coach στο J2US και ένα ήταν το σύνθημα που ένωσε κριτές και κοινό

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα με νέο ρόλο και ενθουσίασε στο J2US κριτές και κοινό.

Στο χθεσινό επεισόδιο του J2US είχαμε μια πολύ μεγάλη έκπληξη και για το κοινό αλλά και για την κριτική επιτροπή αφού η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα. Και όχι δεν εμφανίστηκε στο J2US ως καλεσμένη αλλά ως διαγωνιζόμενη και πιο συγκεκριμένα ως coach της Λουίζας Πυριόχου, αφού ο Biased Beast δεν μπορούσε να συνεχίσει στο show.

H ίδια ενθουσίασε με την επάνοδό της αλλά και με την ανανεωμένη της εμφάνιση με το καρέ ξανθό μαλλί ενώ συγκινήθηκε καθώς θυμήθηκε όλα όσα είχε ζήσει στην Ελλάδα προτού φύγει για την Αμερική - λίγο μυστηριωδώς θα λέγαμε - μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, όπου και έκανε την οικογένειά της έχοντας αποκτήσει μάλιστα και τρία παιδιά.

Όπως είπε και η ίδια βγαίνοντας από το Fame Story, ως νικήτρια, η πρώτη της δουλειά στα αθηναϊκά κέντρα ήταν με τη Δέσποινα Βανδή ενώ το πρώτο ελληνικό τραγούδι που είχε τραγουδήσει ήταν της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο είχε αλλάξει τον στίχο τραγουδώντας «Είμαι η Καλομοίρα που αγαπούσες».

kalomoira351562593_2018714641810953_6815977479374468416_n.jpg

Η σπόντα για το νέο Fame Story

Η επιλογή του τραγουδιού της Καλομοίρας με τη Λουίζα ήταν το τραγούδι «Fame», το θεματικό τραγούδι από την ομώνυμη ταινία αλλά και το τραγούδι της έναρξης στο μουσικό talent show Fame Story, στο οποίο η Καλομοίρα συμμετείχε και κέρδισε την περίοδο 2002-2003.

Κι ενώ πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό με τις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου να λένε ότι ίσως στο νέο Fame Story που θα κάνει ο Νίκος Κοκλώνης η Καλομοίρα θα είναι στην κριτική επιτροπή, εκείνος αρκέστηκε μόνο στο να σχολιάσει ότι «το Fame Story συνάντησε το J2US» με την εμφάνιση της Καλομοίρας, χωρίς ωστόσο να διευκρινήσει αν αναφερόταν στην παλιά συμμετοχή της τραγουδίστριας ή στο νέο Fame Story που ετοιμάζεται.

Τα σχόλια κριτικής επιτροπής - κοινού

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω η κριτική επιτροπή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της αλλά και τη συγκίνησή της βλέποντας ξανά στη σκηνή την Καλομοίρα να τραγουδάει ενώ σχολίασαν το πόσο λαμπερή performer είναι αλλά, όπως ανέφερε και η Δέσποινα Βανδή, πόσο φαίνεται πως έχει ωριμάσει καλλιτεχνικά.

Το καλύτερο σχόλιο βέβαια, το έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία διαβάζοντας και τα Tweets που περνούσαν στο κάτω μέρος της οθόνης αναφώνησε πως μία είναι η αλήθεια: «Ήρθες και μας άλλαξες τη μοίρα Καλομοίρα Καλομοίρα», με το κοινό να την ακολουθεί.

Αλλά και τα σχόλια στο Twitter ήταν αμέτρητα με τους περισσότερους αφενός να σχολιάζουν πόσο τους έλειψε και πόσο λαμπερή είναι όταν τραγουδάει και αφετέρου να θέλουν να την ξαναδούν στην Eurovision, στην οποία να θυμίσουμε πως η ίδια είχε πάρει την 3η θέση το 2008.