Το Fame Story της Καλομοίρας και το αμερικανικό όνειρο με τους 11χρονους γιους & την 7χρονη κόρη της

Το Fame Story της Καλομοίρας και το αμερικανικό όνειρο με τους 11χρονους γιους & την 7χρονη κόρη της
Instagram

«Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος μυασθένεια Gravis», έχει πει κατά το παρελθόν η 38χρονη τραγουδίστρια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. 

Από την εποχή που τη γνωρίσαμε πριν από περίπου 20 χρόνια μέσα από το Fame Story, ήταν σαφές πως η Καλομοίρα Σαράντη ήθελε να κάνει οικογένεια. Ας ρίξουμε όμως μία σύντομη ματιά στη διαδρομή της.

Στις 31 Ιανουαρίου, η Καλομοίρα έκλεισε τα 38 της χρόνια. Ένα κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από το «Fame Story 2» πίσω στο 2004, σε ηλικία μόλις 19 ετών. Στη μουσική ακαδημία εκείνη την εποχή, κατέκτησε την πρώτη θέση και μαζί και την αγάπη του κόσμου.

Μέσα στα σχεδόν 20 χρόνια που υπάρχει στα καλλιτεχνικά δρώμενα, έχει κυκλοφορήσει συνολικά τέσσερις προσωπικούς δίσκους -με τον πρώτο της να γίνεται χρυσός και να επανακυκλοφορεί-, ένα karaoke, τέσσερα cd singles και συνολικά 21 τραγούδια. Η Καλομοίρα Σαράντη, έχει ασχοληθεί επίσης με την παρουσίαση τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών εκπομπών, έχει συμμετάσχει στη σειρά «Η Λάμψη», έχει κάνει promotion σε αρκετές επώνυμες εταιρείες και έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από αξεσουάρ με το όνομά της.

Κομβικό σημείο στην επαγγελματική της πορεία, ήταν το 2008 όταν και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι «Secret Combination» όπου και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Αν θυμάσαι την Καλομοίρα του Fame Story δεν θα πιστεύεις τη μεταμόρφωση με hot ολόσωμο μαγιό

Η προσωπική ζωή και η υπέροχη οικογένειά της

Όπως είναι γνωστό, η τραγουδίστρια, γεννήθηκε στο Δυτικό Χέσμπεντ της Νέας Υόρκης. Οι γονείς της, Νίκος και Ελένη, είναι ιδιοκτήτες ελληνικού εστιατορίου στην Νέα Υόρκη ενώ έχουν αποκτήσει άλλη μία κόρη, τη Γεωργία.

Με τακούνια και κρασί ή αλλιώς ο fun τρόπος με τον οποίο η Καλομοίρα γυμνάστηκε για το Madwalk 2022

Στην προσωπική της ζωή, το 2006 η Καλομοίρα ξεκίνησε τη σχέση της με τον Έλληνα επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη. Αρραβωνιάστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη (γενν. 14 Δεκεμβρίου 2012) και την Αναστασία (γενν. 21 Ιουλίου 2016).

Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του γιου της

Όπως είναι γνωστό, το ένα από τα δίδυμα αγοράκια της Καλομοίρας, ο Δημήτρης παρουσίασε από πάρα πολύ μικρή ηλικία τη νόσο myasthenia Gravis που είναι σπάνια και πλήττει συνήθως ενήλικες.

Πρόκειται για μια αυτοάνοση χρόνια πάθηση που προκαλεί αδυναμία και κόπωση των μυών του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται εναντίον ιστών του. Η αδυναμία στη μυασθένεια Gravis βελτιώνεται με την ξεκούραση, ενώ επιδεινώνεται με την κόπωση. Έτσι, είναι σύνηθες ο ασθενής να είναι σε καλύτερη κατάσταση το πρωί και να επιδεινώνεται η κατάστασή του το απόγευμα και το βράδυ. Το αίτιο είναι άγνωστο, υπάρχουν όμως κάποιες ενδείξεις ότι σχετίζεται με διαταραχές της λειτουργίας του θύμου αδένα.

«Με άλλαξε, γιατί ταραχτήκαμε πολύ και εγώ και ο Γιώργος. Με άλλαξε γιατί δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο ποτέ, αλλά κατάλαβα τι περνάνε οι γονείς που τα παιδιά τους είναι άρρωστα…», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια για την περιπέτεια της υγείας του γιου της.

Πριν από λίγους μήνες η τραγουδίστρια συγκινήθηκε μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα μιλώντας για το εν λόγω θέμα:

«Βρήκα τη δύναμή μου από τον Θεό… αχ θα κλάψω, δεν καταλαβαίνεις τον πόνο. Όταν συμβαίνει μέσα στο σπίτι σου, τότε λες ας συμβεί σε μένα, όχι στο παιδί μου. Η πίστη μου στον Θεό έγινε μεγαλύτερη, του μιλάω κάθε μέρα, πρωί – βράδυ. Τα παιδιά μου κάνουν προσευχές, πάμε στην εκκλησία».

Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης: Το σπίτι τους στην Νέα Υόρκη είναι βγαλμένο από παραμύθι

Καλομοίρα: «Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος μυασθένεια Gravis»

Κατά την περίοδο της καραντίνας, η Καλομοίρα παραχώρησε συνέντευξη στο Hello και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε η οικογένειά της λόγω του κορονοϊού αλλά και για τους φόβους της για τους γιους της, που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας.

«Το 2020, στην πρώτη καραντίνα, πέρασα όλο το διάστημα σπίτι μαζί με την οικογένειά μου, όπως φυσικά κι όλος ο κόσμος. Δεν κρύβω ότι ήμουν αρκετά ανήσυχη για το τι θα γίνει αν αρρωστήσει κάποιος από εμάς.

Κυρίως φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου γιατί ο Νίκος έχει άσθμα ενώ ο Δημήτρης έχει διαγνωστεί – και το παρακολουθούμε προσεκτικά- με μία αυτοάνοση πάθηση, τη μυασθένεια Gravis (MG), που χαρακτηρίζεται από αδυναμία πολλαπλών βαθμών των σκελετικών μυών του σώματος.

Θυμάμαι ότι ζήσαμε με τον Γιώργο κάποιες δύσκολες ημέρες, αγχωμένοι με την άγνοια που επικρατούσε γύρω από τον κορονοϊό και ήμασταν κυριολεκτικά κολλημένοι στην τηλεόραση όλη την ώρα. Πρέπει να ομολογήσω ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι με τα παιδιά 24/7 ήταν μία πίστα γεμάτη προκλήσεις και τρέλα».

Η τέλεια φωτογραφία των αγοριών με τη Δέσποινα Βανδή το 2017

https://www.instagram.com/p/BQf4ogChpJh

Μετά την Καλομοίρα και τη Σμαράγδα Καρύδη, η Βρισηίδα Ανδριώτου εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική