Η «Θοδώρα» και ο «Πετρής» του Σασμού ξανά μαζί «αυτοσχεδιάζοντας»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η «Θοδώρα» και ο «Πετρής» του Σασμού ξανά μαζί «αυτοσχεδιάζοντας»

Η Δανάη Παππά και ο Κώστας Νικούλι ξανά μαζί μετά από 1 χρόνο από τον θάνατο του «Πετρή» στον Σασμό.

Όλοι θυμόμαστε τον έρωτα του «Πετρή» με τη «Θοδώρα» στον Α' κύκλο του Σασμού και πόσο απότομα κόπηκε με τον άδικο θάνατό του. Οι δυο ηθοποιοί που ενσάρκωναν τους δύο χαρακτήρες ήταν η Δανάη Παππά και ο Κώστας Νικούλι, κατάφεραν να αποδώσουν πολύ καλά τους ρόλους τους με αυτό το ζευγάρι να μένει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες των φαν της σειράς.

Το reunion και ο αυτοσχεδιασμός

Οι δυο νεαροί ηθοποιοί είχαν βρεθεί ξανά μετά το τέλος της συμμετοχής του Κώστα Νικούλι από τη σειρά με το κοινό στα social media να ενθουσιάζεται ότι ίσως τους ξαναβλέπαμε μαζί καλλιτεχνικά, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη.

https://www.instagram.com/p/CdOIUXTq4WI

Παρ' όλα αυτά οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις και έτσι ο ηθοποιός βρέθηκε χθες στο opening party του νέου καταστήματος εστίασης του συντρόφου της Δανάης Παππά, Λάμπρου Λάζαρη, στο Μεγανήσι. Η Δανάη Παππά άλλωστε κάθε φορά τα τελευταία περίπου 3 χρόνια βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συντρόφου της και σε κάθε του επιχειρηματικό εγχείρημα «παρασύρορντας» μαζί της και τους φίλους της.

Μαζί του ήταν και η σύντροφός του, η επίσης ηθοποιός Κατερίνα Μαούτσου, η οποία μάλιστα είχε κόψει και τα ξανθά μαλλιά της αρκετά κοντά, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Δανάη Παππά στον λογαριασμό της στο Instagram.

351035398_1325144141732894_2644697800060153085_n.jpg

Όλη η παρέα διασκέδασε με την ψυχή της ενώ η Δανάη Παππά και ο Κώστας Νικούλι το έριξαν στον αυτοσχεδιασμό χορεύοντας ξέφρενα και με πολύ κέφι, όπως θα δεις και στο βίντεο πιο κάτω.