Δανάη Παππά και Αθηνά Οικονομάκου σε summer challenge με μαγιό λίγο πριν το καλοκαίρι 

Δανάη Παππά και Αθηνά Οικονομάκου σε summer challenge με μαγιό λίγο πριν το καλοκαίρι 

Δύο υπέροχες γυναίκες και δύο διαφορετικά μαγιό. Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Αθηνά και η Δανάη λίγο πριν ξεκινήσουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια. Πόσο διαφορετικές θα είναι φέτος οι διακοπές τους;

Αν χρειαζόταν να χαρακτηρίσουμε την τωρινή κατάσταση των δύο ηθοποιών θα λέγαμε πως καλύτερα δε γίνεται και για τις δύο, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Λίγο πριν καλωσορίσουμε και επίσημα το καλοκαίρι, η Δανάη Παππά και η Αθηνά Οικονομάκου, ετοιμάζονται ήδη για τις ιδιαίτερες φέτος διακοπές τους. Προτείνοντάς μας μάλιστα και δύο διαφορετικά ολόσωμα μαγιό.

https://www.instagram.com/p/CsLhvnFNote

Από τη Ζανζιβάρη μέχρι την Σαντορίνη

Αν είσαι ανάμεσα στους 260 χιλιάδες followers της Δανάης Παππά, θα έχεις διαπιστώσει πως όταν δεν έχει γυρίσματα για τον Σασμό, είναι με μία βαλίτσα στο χέρι, μαζί με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη . Λατρεύουν τα ταξίδια και πρόσφατα έχει ξεκινήσει ξανά και τα κουίζ με τους φανς της για να την βοηθήσουν στην επιλογή του επόμενου της ταξιδιού.

https://www.instagram.com/p/Cstzq8ANavG

Η Δανάη Παππά δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μία φωτογραφία με μαγιό, μόνο που δεν είναι από παραλία της Ελλάδας αλλά από παραλία της Ζανζιβάρης σε μία throwback ανάμνηση από το περσινό της ταξίδι.

Η ηθοποιός έχει τέλειες αναλογίες - ο χορός την έχει βοηθήσει πολύ - και την έχουμε δει πολλές φορές με μαγιό, είτε ολόσωμο, είτε μπικίνι από τις διακοπές της. Αυτή τη φορά μας πρότεινε ένα ολόσωμο μαγιό σε αθλητική γραμμή που ταιριάζει άλλωστε και στους περισσότερους σωματότυπους.

https://www.instagram.com/p/CqLZI4_DnG0

Φέτος η Θοδώρα του Σασμού έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Ο ρόλος της θα έχει μία πολύ ωραία εξέλιξη με την εγκυμοσύνη της και η τρίτη σεζόν της σειράς για εκείνη προβλέπεται συναρπαστική.

Ετοιμάσου: Στον Σασμό έχουμε έναν κρυφό γάμο - έκπληξη και δύο ακόμη φανερούς με γλέντια και χορούς

Λίγα μόλις λεπτά μετά την ανάρτηση της Δανάης και η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μία φωτογραφία με oλόσωμο μαγιό με κοψίματα στο στήθος το οποίο μπορεί άνετα να φορεθεί και ως κορμάκι με φούστα ή με παντελόνι. Η ηθοποιός ανέβασε τη φωτογραφία από την αγαπημένη της Σαντορίνη.

https://www.instagram.com/p/CstXmPGtQam

Λόγω και των ξενοδοχειακών μονάδων του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου, η Αθηνά μαζί με τα δύο τους παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, θα περάσει το φετινό της καλοκαίρι ξανά μεταξύ Σαντορίνης και Μυκόνου.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε q&a και το κοινό αποφάσισε με ποια ηθοποιό θέλει να τη δει στην τηλεόραση

Φυσικά με ενδιάμεσο σταθμό το Γύθειο, τόπο καταγωγής της και μέρος όπου έγινε πρόσφατα νονά, αφού βάφτισε την κόρη του αδελφού της Νικήτα.

https://www.instagram.com/p/CshMn1htvYI