Η Φωτεινή Αθερίδου με τα πιο μακριά μαλλιά που είχε ποτέ ποζάρει σε έξοδο με τον νεογέννητο γιο της

Η Φωτεινή Αθερίδου με τα πιο μακριά μαλλιά που είχε ποτέ ποζάρει σε έξοδο με τον νεογέννητο γιο της

Το σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη και η σιλουέτα της λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες εβδομάδες η Φωτεινή Αθερίδου η οποία το πρωί της Τρίτης (16/05) έγινε μητέρα για δεύτερη φορά. Η νεαρή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο στο σπίτι τους, όπου εκεί βρίσκεται και ο 3,5 ετών γιος τους, Θεόδωρος, ο οποίος περνά ανέμελες στιγμές με τον μικρότερο αδελφό του.

Το μήνυμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στην Αθερίδου για τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική

Η 32χρονη επέλεξε να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με φυσιολογικό τοκετό παρά το γεγονός ότι την πρώτη φορά είχε γεννήσει με καισαρική. Όπως η ίδια εξήγησε ήθελε να βιώσει αυτή τη μοναδική εμπειρία και με την καθοδήγηση του γιατρού της όλα κύλησαν ομαλά.

Οι νέες φωτογραφίες της Φωτεινής Αθερίδου με το νεογέννητο και η αλλαγή στην εμφάνισή της

Πριν από λίγες ώρες η καλλιτέχνης εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό για να πραγματοποιήσει την πρώτη βόλτα με το μωρό της, στο κέντρο της Αθήνας. Μαμά και γιος πόζαραν στον φακό, με την ηθοποιό να μοιράζεται αργότερα τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Η πρώτη μας βολτίτσα», έγραψε η 32χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram και οι followers έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για το νέο μέλος της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CtCZqcQNbHG

Ντυμένη casual και συγκεκριμένα με μια γκρι oversized μπλούζα και neon πέδιλα, η Φωτεινή Αθερίδου παρέδωσε μαθήματα #mommystyle και έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ.

Όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες που δημοσίευσε λίγο νωρίτερα η ίδια στο Instagram, τα μαλλιά της είναι πιο μακριά από κάθε άλλη φορά. Είναι εμφανές πως η Φωτεινή Αθερίδου δεν έχει χρησιμοποιήσει extensions ούτε έχει κάνει κάποια προσθήκη στα φυσικά μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/Cs1j8uvt3V_

Η τρυφερή μαμά χαμογελά πλατιά στην κάμερα και αποδεικνύει πως η καθημερινότητα με την οικογένειά της την γεμίζει ατελείωτη χαρά.

«Αυτή τη περίοδο από μέσα μου σκέφτομαι ανέκδοτα … κι αλήθεια όλα γίνονται πιο εύκολα ! Σας αφιερώνω ένα από τα αγαπημένα μου λοιπόν .. - Γιατί οι Εσκιμώοι όταν κοιμούνται στα ιγκλου τους δεν κλείνουν την πόρτα ; -για να μη νιώθουν ιγκλουβισμενοι. Σορι», έγραψε η ηθοποιός στη λέζάντα του post της.

Το σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη

Η σύντροφος του Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της ηθοποιού, κάνοντας ένα χιουμοριστικό σχόλιο.

sxolio1.jpg

«Ο Πάρις ήτανε μυώδης. Ήτανε παρομοιώδης #κρίμα», είχε γράψει η γνωστή ηθοποιός.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Aθερίδου-Μαγκλάρας: Το σπίτι που στεγάζει την αγάπη τους

Μπορεί η Φωτεινή Αθερίδου να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή ωστόσο δεν διστάζει να μοιραστεί στα social media πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού που μένει με τον σύντροφό της και τον γιο τους.

https://www.instagram.com/p/CHV6HPiJgcO

Η 31χρονη έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και εμείς μπορέσαμε να πάρουμε μια γεύση από την αισθητική και το ύφος διακόσμησης που έχει επιλέξει. Όπως θα δεις στη gallery παρακάτω, ο χώρος του ζευγαριού είναι minimal, ενώ το γκρι χρώμα να πρωταγωνιστεί.

Το τζάκι, οι άνετοι καναπέδες και τα λιτά διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σπιτιού. Το δωμάτιου του μικρού Θοδωρή είναι γεμάτο με παιχνίδια, διάφορα items και παιδικά έπιπλα.

Πηγή κεντρικής: fotiniatheridou