Η Συνατσάκη έκανε τατού την Ολίβια αλλά ο Στρατής έκανε το πιο τέλειο ποστ για τους 6 μήνες μαζί της

Η Συνατσάκη έκανε τατού την Ολίβια αλλά ο Στρατής έκανε το πιο τέλειο ποστ για τους 6 μήνες μαζί της

Έξι μήνες με την κόρη τους Ολίβια γιορτάζουν ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη και το γιορτάζουν και δημόσια με τα πιο τέλεια Posts στο Instagram.

Υπό κανονικές συνθήκες, η Μαίρη Συνατσάκη θα αξιοποιούσε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Fipsterr και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου το εισιτήριό της για τη συναυλία του Harry Styles στο Άμστερνταμ.

Η ζωή - που είναι πολύ ωραία- τους τελευταίους έξι μήνες για την Mairiboo, έφερε την Ολίβια στην αγκαλιά της και σήμερα η νέα μαμά γιόρτασε έξι μήνες με την κόρη της, έξι μήνες με πολλές αλλαγές, άλλες τόσες προκλήσεις κι ένα νέο τατουάζ που ξεσήκωσε κουβέντα στις μαμάδες του Instagram.

Βλέπεις η Μαίρη, «χτύπησε» το όνομα της κόρης της με γραμματοσειρά γατίσια και οι φανς της απόρησαν για το αν η θηλάζουσα μαμά μπορεί να κάνει τατουάζ στη φάση τούτη. Και η Μαίρη απάντησε στα σχόλια και απάντησε και στους φίλους της που βρέθηκαν στη συναυλία του Harry.

«Έξι μήνες με την Ολίβια»

«6 μήνες Ολίβια και για πάντα ♥️ • ναι, η γραμματοσειρά είναι γάτες. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι 👶🏻🐈🐈‍⬛🦙 • από ΟΛΕΣ τις γραμμές που έχεις τραβήξει πάνω μου, σε ευχαριστώ @kiriakos_darksidetattoosociety γι αυτές, τις πιο σημαντικές», έγραψε η Μαίρη και τα σχόλια για τον θηλασμό «έπεσαν βροχή».

https://www.instagram.com/p/CtGxJ74LM4C

Ίαν ο πιο τρυφερός μπαμπάς

Έλα όμως, που την παράσταση έκλεψε ο μπαμπάς της Ολίβιας, Ίαν Στρατής, ο οποίος έκανε το δικό του ποστ με το πιτσίνι και με την έτερη μεγάλη αγάπη τους, την κιθάρα του.

«Ρε μπαμπά Ίαν μας έλιωσες», ήταν ένα σχόλιο στο προφίλ του τραγουδιστή για το ποστ αυτό.

https://www.instagram.com/p/CtHVNK0Ic-B

Ο Ίαν Στρατής «τρολλάρει» την Μαίρη Συνατσάκη με την πιο απρόσμενη #throwback φωτογραφία τους

Πάντως, κάθε φορά που η Μαίρη κλείνει έναν ακόμα μήνα με την κόρη της, μας κάνει ένα ξεχωριστό πάντα ποστ.

Στους πέντε μήνες, μας εξήγησε τους μύθους που κατέρριψε ως νέα μαμά.

Όσο για το όνομα της Ολίβιας.

Αν αναρωτιέσαι δε για τον λόγο που η ίδια και ο Ίαν Στρατής επέλεξαν το όνομα που θα δώσουν στην μικρούλα να είναι το «Ολίβια», τον αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη με μια ανάρτησή της τον Μάρτιο.

Όπως ανέφερε στο κείμενό της: «Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου). Προέρχεται από το λατινικό oliva «ελιά». Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει «ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα». Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου ♥️»