Στην επέτειο για τα 13 χρόνια γάμου της, η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε ένα ξεχωριστό ταξίδι και post

Στην επέτειο για τα 13 χρόνια γάμου της, η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε ένα ξεχωριστό ταξίδι και post

Μαριέττα και Λέων γιορτάζουν 13 χρόνια γάμου σε μέρος εξωτικό με ένα ποστ γεμάτο αγάπη.

«Σε αγαπώ ως το φεγγάρι και πίσω Λέοντα, χαρούμενη επέτειο, 13 χρόνια και συνεχίζουμε», έγραψε η Μαριέττα Χρουσαλά στον αγαπημένο της σύζυγο, Λέοντα που τα τελευταία 13 χρόνια, από εκείνη την 5η Ιουνίου του 2010 είναι αχώριστοι.

«Love you to the moon and back @leonpatitsas7 #happyanniversary#love#13yearsandcounting», ήταν η ακριβής λεζάντα της πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς.

https://www.instagram.com/p/CtHUOV_NzKP

Και μπορεί στο περσινό πάρτι για τα 12 χρόνια γάμου, Μαριέττα και Λέων να γιόρτασαν με καλούς φίλους, στη φετινή 13η επέτειο ταξίδεψαν για το εξωτικό Μαρακές, τη δημοφιλή πόλη στο νοτιοδυτικό Μαρόκο κοντά στην οροσειρά του Άτλαντα, γνωστή και ως «Κόκκινη Πόλη» ή «Αλ Χάμρα».

Η Μαριέττα έχει ήδη κάνει stories όπου χαλαρώνει και κάνει ηλιοθεραπεία και έχει μοιραστεί στιγμές από την πόλη.

https://www.instagram.com/p/CtJTk_9N5cl
marietta.JPG

Η γνωριμία Μαριέττας - Λέοντα

Η Χρουσαλά ερωτεύτηκε τον Πατίτσα με την πρώτη ματιά και η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βενετία, όταν ο Λέων γονάτισε μέσα σε μια γόνδολα και της ζήτησε να παντρευτούν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 ενώ η νύφη φορώντας νυφικό από τη Σήλια Κριθαριώτη έφτασε στο εκκλησάκι συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα.

Ο γάμος του Λέοντα και της Μαριέττας

Η εντυπωσιακή νύφη είχε φτάσει στην εκκλησία λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα με ένα αυτοκίνητο αντίκα, συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα και το νυφικό είχε φυσικά την υπογραφή της κουμπάρας της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ ένα μεγαλοπρεπές πέπλο κάλυπτε τους ώμους της Μαριέττας.

Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και εκλεκτοί, ανάμεσά τους η Καλομοίρα, η Έλλη Κοκκίνου, Δούκισσα Νομικού, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας, η Σταματίνα Τσιμτσιλ και ο Θέμης Σοφός ενώ οι μπομπονιέρες ήταν λευκές, με μπλε ναυτικό κόμπο. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση δίπλα στη θάλασσα.

To πάρτι για τα 12 χρόνια γάμου

parti1.jpg

Δίπλα στη θάλασσα δεν έγινε μόνο η γαμήλια τελετή αλλά εκείνο το επικό γλέντι επαναλήφθηκε στη Μύκονο, στο πάρτι επετείου της Μαριέττας και του Λέοντα με εκλεκτούς και πάλι φίλους.

Η νύφη, ξανά ντυμένη στα λευκά με ένα φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη τη γραμμωμένη της κοιλιά κι ας έχει αποκτήσει 3 παιδιά από το 2010 ως σήμερα έκλεψε τις εντυπώσεις. Το πάρτι επετείου είχε και το δικό του μενού, πολλές φωτογραφίες αλλά ακόμα και σπάσιμο πιάτων!

Το πάρτι για τα 40α γενέθλια της Μαριέττας:

https://www.instagram.com/p/CqFey2_NNem

Ένα ακόμα πάρτι του ζεύγους Πατίτσα -Χρουσαλά που άφησε εποχή, ήταν εκείνο για τα 40α γενέθλια της Μαριέττας, για τα οποία το ζευγάρι μάζεψε καλούς φίλους και ταξίδεψε ως την Αίγυπτο.

«Μαριέττα είσαι η καλύτερή μου φίλη, η αγάπη μου 😍 και η αδελφή ψυχή μου. Ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και να περάσουμε τα υπόλοιπα γενέθλιά μας μαζί. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις και ελπίζω αυτή η χρονιά να σου φέρει όλη την ευτυχία που σου αξίζει. Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου», έγραψε τότε στην ανάρτησή του ο Λέων Πατίτσας.

https://www.instagram.com/p/CqETg3YoR2n

Ο σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά δημοσίευσε 3 φωτογραφίες με εκείνον και την αγαπημένη του να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαρούμενοι μπροστά από την Πυραμίδα της Γκίζας. Εκείνη αμέσως απάντησε βάζοντας καρδούλες στο post, ενώ και πολλοί φίλοι τους σχολίασαν το αξέχαστο Σαββατοκύριακο που πέρασαν όλοι μαζί.

Η απόκτηση των τριών παιδιών της:

https://www.instagram.com/p/CmgLqJvIs1J

Στην 24 Οκτωβρίου του 2012 η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Μάργκω. Λίγα χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου 2015 η Μαριέττα Χρουσαλά φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον μικρό Σπύρο ενώ ο δεύτερος γιος της ήρθε στον κόσμο το 2018 και έλαβε το όνομα του πατέρα της Μαριέττας, Κωνσταντίνου, που έχει φύγει από τη ζωή.

Είναι ιδέα μας ή η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν πιο όμορφη κι από νύφη στο πάρτι για τα 12 χρόνια γάμου;