Οι βαριές κουβέντες της Drew Barrymore για τη μητέρα της & το απόλυτο ξεκαθάρισμα που ακολούθησε

Οι βαριές κουβέντες της Drew Barrymore για τη μητέρα της & το απόλυτο ξεκαθάρισμα που ακολούθησε
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Μπορεί να έχει ξεπεράσει πολλά, αλλά η Drew Barrymore δεν έχει αφήσει τελείως πίσω της τα ταραχώδη παιδικά της χρόνια. Ωστόσο, ξεκαθάρισε τελείως το τοπίο.

Δεν εύχεται ακριβώς να μείνει ορφανή, αλλά σίγουρα εύχεται να απελευθερωθεί. Η Drew Barrymore κάνει μια βαριά δήλωση για τη μητέρα της και αντιδρά για όλους όσους έμειναν και απομόνωσαν μόνο αυτό, χωρίς να δουν κάτι παραπέρα.

Drew Barrymore: «Δεν την έχω αυτήν την πολυτέλεια. Αλλά ανυπομονώ»

Δεν πρέπει να είναι εύκολο δουλεύεις μαζί με τη μητέρα σου. Σε συνδυασμό με το να είσαι και παιδί ηθοποιός στο Χόλιγουντ με τα φώτα στραμμένα όλα πάνω σου, πρέπει να είναι ακόμα πιο δύσκολο.

https://www.instagram.com/p/CtHPNz4L_b7

Σε συνέντευξή της στο Vulture, η Drew Barrymore, ηθοποιός και παρουσιάστρια talk show, μίλησε για την περίπλοκη σχέση της με τη μητέρα της Jaid Barrymore, η οποία είχε πάρει και τον ρόλο του μάνατζερ όταν ήταν παιδί και οι ρόλοι είχαν αρχίσει να έρχονται σωρηδόν.

Η Cameron Diaz στάθηκε βράχος στη μάχη της Drew Barrymore με το αλκοόλ και απέδειξε τι είναι φιλία

Η 48χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε πως η ύπαρξη της μητέρας της αποτελεί εμπόδιο στη συνολική της θεραπεία και επούλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν έχει την "πολυτέλεια" να προχωρήσει σε σύγκριση με τους ανθρώπους των οποίων οι γονείς έχουν ήδη πεθάνει.

«Όλες οι μαμάδες των φίλων μου έχουν πεθάνει και η δική μου όχι. Και σκέφτομαι, ε δεν έχω αυτήν την πολυτέλεια. Αλλά δεν μπορώ να περιμένω.»

«Δεν θέλω να ζω σε μια κατάσταση όπου εύχομαι κάποιος να φύγει νωρίτερα από ό,τι έπρεπε για να μπορέσω να προχωρήσω», δήλωσε η Barrymore στο μέσο. «Θέλω πραγματικά να είναι ευτυχισμένη και να ευδοκιμήσει και να είναι υγιής. Αλλά πρέπει να… εξελιχθώ παρά την ύπαρξή της σε αυτόν τον πλανήτη.».

AP830411012.jpg

Η Drew Barrymore με τη μητέρα της το 1983 στην 55η τελετή βραβείων Όσκαρ.

Θέλει ναι, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις

Παρά τη σοκαριστική και βαριά αυτή δήλωση, η Drew Barrymore λέει ότι τα αντικρουόμενα συναισθήματά της για τη μητέρα της δεν έχουν δόλο. «Τόλμησα να το πω και δεν ένιωσα καλά», λέει αργότερα στη συνέντευξη. «Νοιάζομαι. Ποτέ δεν θα πάψω να νοιάζομαι.»

Η Drew Barrymore, μπορεί πλέον να έχει βρει τις ισορροπίες της και τα πατήματά της, αλλά παίζει σε ταινίες και σειρές από τότε που ήταν 3 ετών. Αφού εμφανίστηκες σε επεισόδια και διαφημίσεις, η πρώτη της ταινία ήρθε το 1980 με το Altered States. Ο breakout ρόλος της όμως, αυτός που την έκανε διάσημη και την έβαλε στο προσκήνιο των παιδιών-ηθοποιών του Χόλιγουντ ήρθε δύο χρόνια αργότερα. Φυσικά, μιλάμε για μία από τις πιο χαρακτηριστικά, πολυαγαπημένα παραμύθια από έναν πολυαγαπημένο παραμυθά: E.T. the Extra-Terrestrial του Steven Spielberg. Η Drew Barrymore τότε ήταν έξι χρονών και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να δουλεύει σε μικρή ή μεγάλη οθόνη.

Εκτός της καριέρας της, που πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις κλέβει βίαια την παιδική ηλικία, η Drew όταν ήταν ακόμα σε νεαρή ηλικία έβγαινε συχνά με τη μητέρα της σε νυχτερινά κέντρα υπό την επήρεια ναρκωτικών, έχει περάσει από μια υποχρεωτική παραμονή σε κέντρο αποτοξίνωσης σε ηλικία 13 ετών και έχει δύο απόπειρες αυτοκτονίας στο ενεργητικό της. Η τεταμένη σχέση της Barrymore με τη μητέρα της έρχεται σε αντίθεση με τη σχέση της με τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 2004 έπειτα από κρίση πολλαπλού μυελώματος.

Ο κόσμος ξέμεινε από ροζ γιατί η ταινία της Barbie το χρησιμοποίησε όλο… κυριολεκτικά

«Απλώς κατάλαβα πόσο ανίκανος άνθρωπος ήταν», λέει η Barrymore για τον εκλιπόντα πατέρα της. «Ξέρω ότι αυτό πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για τη μητέρα μου. Είναι σαν να παίρνει όλη τη στενοχώρια και εκείνος να παίρνει ένα δωρεάν εισιτήριο.»

Όμως η Barrymore φαίνεται να είναι ανοιχτή στη συμφιλίωση και το να φτιάξει τις σχέσεις της για να μπορέσει να προψωρήσει και εξελιχθεί, αποκαλύπτοντας στον δημοσιογράφο του μέσου με ένα γραπτό μήνυμα ότι έστειλε μήνυμα στη Jaid για τα πρόσφατα γενέθλιά της. «Μου είπε ότι με αγαπάει και ότι είναι περήφανη για μένα», έγραφε το μήνυμα. "Δεν με νοιάζει πόσο χρονών είσαι ή πόσο μεγάλη είναι η αποστολή σου. Όταν η μαμά σου σου λέει ότι σε αγαπάει, ξαναγίνεσαι μικρός. Και το γεγονός ότι με αγαπάει με την αλήθεια και την ειλικρίνειά μου είναι η καλύτερη στιγμή που την έχω ακούσει να το λέει.»

"Συγχωρώ τη μαμά μου. Συγχωρώ τον πατέρα μου. Δεν έχω συγχωρήσει ποτέ τον εαυτό μου, αλλά θα ήθελα και είμαι έτοιμη να το κάνω.»

https://www.instagram.com/p/CskIDOhtToh

Η Drew Barrymore ξεκαθαρίζει τα λόγια της

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν εννοούσε κάτι τόσο σκληρό.

«Ποτέ δεν είπα ότι εύχομαι να είχε πεθάνει η μητέρα μου. Πώς τολμάτε να βάζετε αυτές τις λέξεις στο στόμα μου», παραπονέθηκε στο σύντομο βίντεο για όλα τα μέσα που στάθηκαν μόνο σε αυτό.

«Ξέρετε κάτι, σε όλες εσάς τις φυλλάδες εκεί έξω, παίζετε με τη ζωή μου από τότε που ήμουν 13 ετών. Ήμουν ευάλωτη και προσπάθησα να καταλάβω μια πολύ δύσκολη, επώδυνη σχέση, ενώ παραδέχομαι ότι είναι δύσκολο να το κάνεις όσο ένας γονιός είναι ζωντανός.

Και ότι για όσους από εμάς πρέπει να το καταλάβουν αυτό σε πραγματικό χρόνο, δεν μπορούν να περιμένουν, όπως δεν μπορούν να περιμένουν τον χρόνο. Όχι ότι ο γονιός είναι νεκρός.

Στην πραγματικότητα, συνεχίζω να λέω ότι εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να ζήσω μια ύπαρξη όπου θα ευχόμουν κάτι τέτοιο σε κάποιον, γιατί αυτό είναι άρρωστο.»

https://www.instagram.com/p/CtIAMOQAkiK