Η Cameron Diaz στάθηκε βράχος στη μάχη της Drew Barrymore με το αλκοόλ και απέδειξε τι είναι φιλία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Cameron Diaz στάθηκε βράχος στη μάχη της Drew Barrymore με το αλκοόλ και απέδειξε τι είναι φιλία

Η 48χρονη Barrymore μίλησε για τους αγώνες που έκανε για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και την στήριξη που της προσέφερε η καλύτερή της φίλη.

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Drew Barrymore στους «The Los Angeles Times» και μίλησε με ειλικρίνεια για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ.

Η διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως μετά το διαζύγιό της το 2016 από τον Will Kopelman στράφηκε στο αλκοόλ και σύντομα έχασε τον έλεγχο. Η 48χρονη έδωσε μάχη για να απεξαρτηθεί η οποία ήταν επίπονη τόσο για την ίδια όσο και για τους αγαπημένους της, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερής της φίλης, Cameron Diaz.

Η μάχη της Drew Barrymore με το αλκοόλ

Όπως η ίδια η σταρ αποκάλυψε κατανάλωνε τόσο μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών που ακόμη και ο ψυχοθεραπευτής της αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει.

«Μου είπε δεν μπορώ άλλο κι εγώ του είπα ότι καταλαβαίνω. Δεν τον έχω σεβαστεί ποτέ περισσότερο. Βλέπεις, δεν τα πήγαινα καλύτερα. Και του είπα πως ελπίζω πως μία μέρα, θα κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη του», παραδέχθηκε η σταρ της μεγάλης οθόνης.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι άρχισε να πίνει πολύ γιατί ένιωσε ότι απέτυχαν οι προσπάθειές της να προσφέρει στις δύο κόρες της μια ενωμένη οικογένεια. Αυτό την οδήγησε σε μία προσωρινή καταστροφή, στην οποία οι στενοί της φίλοι δεν μπορούσαν να την ακολουθήσουν ωστόσο πίστευαν πολύ σε εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Co970EKOndW

Η Cameron Diaz στήριξε την Barrymore όσο κανείς

Η 50χρονη σταρ μίλησε στην εφημερίδα για τα προβλήματα της φίλης της και τόνισε ότι δυσκολεύτηκε να βλέπει τη μάχη της Barrymore με τον αλκοολισμό.

«Αλλά ήξερα ότι αν όλοι μέναμε μαζί της και της δίναμε την υποστήριξη που χρειαζόταν, θα έβρισκε τον δρόμο της. Έχω απόλυτη πίστη σε αυτήν. Δεν μπορείτε καν να καταλάβετε πόσο δύσκολο ήταν να είναι αυτή ως παιδί και μετά πήγε στο άλλο άκρο με την ικανότητα να σώσει τον εαυτό της», παραδέχθηκε η Diaz.

https://www.instagram.com/p/CltfwxYL4RP

Η φιλία των δύο γυναικών ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια όταν η 14χρονη Barrymore εργαζόταν σε καφετέρια και η Diaz πήγε να πιει καφέ. Έκτοτε συνεργάστηκαν αρκετές φορές και παραμένουν κολλητές φίλες μέχρι και σήμερα.

H Drew Barrymore έχει αγόρι ξανά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια

Η απεξάρτηση και η επόμενη ημέρα

Το 2019, μετά τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου της εκπομπής της «Drew Barrymore Show», η ηθοποιός κατάφερε α περιορίσει το αλκοόλ και να βρει ξανά τον εαυτό της. «Νομίζω ότι η ευκαιρία αυτή ήρθε την καλύτερη στιγμή», τόνισε η Barrymore.

«Συνειδητοποίησα ότι μόνο με τα κορίτσια μου, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Πάντα πίστευα ότι θα ήμουν σε αυτόν τον τροχό χάμστερ για όλη μου τη ζωή. Ίσως όμως, να υπάρξει κάτι διαφορετικό πριν σβήσουν τα φώτα», ομολόγησε η 48χρονη.

Δύο χρόνια μετά την διακοπή των συνεδριών με τον θεραπευτή της, η Βarrymore τον προσέγγισε ξανά και εκείνος αποφάσισε να τη βοηθήσει. Η Χολυγουντιανή σταρ παραδέχτηκε ότι σταδιακά συνειδητοποίησε πως το να είναι με τις κόρες της την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη και ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεται σε έναν αγώνα δρόμου για όλη της τη ζωή.

Πηγή κεντρικής: apimages.com