Ο κρυφός άσσος του Σασμού είναι ο Αστέρης: Βρίσκει τη Βασιλική και μαθαίνει το μυστικό του Μαθιού

Κατερίνα Μπούσιου
Ο κρυφός άσσος του Σασμού είναι ο Αστέρης: Βρίσκει τη Βασιλική και μαθαίνει το μυστικό του Μαθιού

Ο κεντρικός πρωταγωνιστής του Σασμού παραμένει ο Αστέρης ο οποίος βάζει σκοπό να βρει την εξαφανισμένη Βασιλική. 

Ο καλόψυχος Αστέρης δίχως να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει κάνει αγώνα δρόμου για να εντοπίσει τη Βασιλική η οποία εξαφανίζεται ξαφνικά και όλοι αγωνιούν. Αλλά από εκείνη τη στιγμή που θα την εντοπίσει, ξεκινά το δικό του «μαρτύριο» αρχικά με τις υποψίες του. Πότε τελικά ο Αστέρης στον Σασμό, θα μάθει το μυστικό του αδελφού του;

Όλοι ψάχνουν τη Βασιλική και ο Αστέρης δίνει τη λύση

Ο κρυφός άσσος του Σασμού είναι τελικά ο Αστέρης. Και το λέω αυτό γιατί αποτελεί πια συνδετικό κρίκο όλων των υπολοίπων. Τόσο ανάμεσα στους Σταματάκηδες και στους Βρουλάκηδες, όσο και στην οικογένειά του. Τον έχεις δει ως ρυθμιστή των εξελίξεων πολλές φορές, ενώ σου δημιουργεί αρχικά ως ρόλος την εντύπωση πως είναι το θύμα όλων των καταστάσεων. Ότι παίρνει λιγότερα, από όσα αξίζει.

https://www.instagram.com/p/Cr8uBq4I73m

Αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον αδελφό του. Ο Μαθιός αλλά και ο Νικηφόρος είναι σε απόγνωση με την εξαφάνιση της Βασιλικής, η οποία δεν μπορεί πια να βρει μία λύση στο πρόβλημα της με τον Μαθιό. Έχουν συνευρεθεί ερωτικά πριν φύγει, σε μία παρορμητική κίνηση και αυτό την προβλημάτισε ακόμη περισσότερο. Φεύγει γιατί θέλει χρόνο να μείνει μόνη της.

https://www.instagram.com/p/CtHR3DaKie2

Όλοι την αναζητούν, ο Αστέρης όμως θα την εντοπίσει. Θα τη βρει στο σπίτι ενός συγγενή της, αλλά αυτό που θα αντικρύσει θα τον βάλει σε υποψίες. Τι έχει συμβεί με τον Μαθιό και είναι τόσο απόλυτη μαζί του; Απιστία δεν είναι. Κακοποίηση δεν είναι. Τι άλλο είναι; Τι θα δικαιολογούσε τον θυμό της;

https://www.instagram.com/p/CnPJiMSoeOE

Η Βασιλική για τα μάτια του κόσμου και για το καλό του Νικηφόρου, επιστρέφει μαζί του και συμβιβάζεται. Όπως ήδη σου έχω πει δεν θέλει να προκαλέσει. Ακόμη και το διαζύγιο που έχει ζητήσει από τη Στέλλα, θα «παγώσει» προσωρινά.

Το μεγάλο δίλημμα στον Σασμό: Η Βασιλική χωρίζει τον Μαθιό αλλά δεν τον προδίδει για τον φόνο

Το ζητούμενο όμως είναι άλλο: Πότε θα μάθει ο Αστέρης το μυστικό του Μαθιού; Γιατί θα το μάθει. Αυτό λοιπόν θα συμβεί την επόμενη και τρίτη σεζόν της σειράς. Και θα το μάθει από εκείνον πια.

https://www.instagram.com/p/CtBVvdboGCT

Το αν θα τον συγχωρήσει είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Η εξέλιξη του τελευταίου επεισοδίου, όπου θα δεις τον Νικηφόρο να απειλεί με όπλο τον Μαθιό και τη Βασιλική να ομολογεί πως είναι ο πατέρας του, θα είναι σημαντική.

Ο Αστέρης θα χαρεί για τον αδελφό του, αλλά θα καταλάβει στη συνέχεια πως κάτι στη σχέση των 3 μελών της οικογένειας, έχει αλλάξει.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα τον δεις να φτάνει στα άκρα, όπως συμβαίνει με το ομότιτλο βιβλίο της σειράς. Όπου ο Αστέρης σκοτώνει τον Μαθιό ενώ ο Νικηφόρος έχει κάνει ήδη απόπειρα. Εδώ δεν θα έχουμε τέτοια εξέλιξη.