Μήπως τελικά η στρατηγική είναι του Κωνσταντίνου Βασάλου και όχι της Μαριαλένας στο Survivor;

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μήπως τελικά η στρατηγική είναι του Κωνσταντίνου Βασάλου και όχι της Μαριαλένας στο Survivor;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πιστεύει πως υπάρχει δόλος πίσω από την ψήφο της Μαριαλένας αλλά το κοινό δεν τον καταλαβαίνει.

Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star με την Μπλε ομάδα να είναι αυτή που τελικά έχασε και θα έπρεπε να ψηφιστεί.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Από την ψηφοφορία, λοιπόν δεύτερος υποψήφιος για την εβδομάδα βγήκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος δέχτηκε την ψήφο των συμπαικτών του αφού πλέον τα άτομα που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι είναι πολύ λίγα. Όπως ανέφερε ο ίδιος στον Γιώργο Λιανό: «Το περίμενα το αποτέλεσμα, δέχομαι την ψήφισή μου. Στο σημείο που έχουμε φτάσει είμαστε λίγο μετρημένα κουκιά και η ομάδα θεωρούσε ότι αγωνιστικά είμαι ο χειρότερος παίκτης. Αποδέχομαι την ψήφιση της ομάδας και αφήνομαι στα χέρια του κοινού».

Ο Βασάλος ακόμα συζητάει την ψήφο της Μαριαλένας

Σε αντίθεση με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων του χθεσινού επεισοδίου, αφού τον «πλήγωσε» πολύ η ψήφος που πήρε στο πρώτο συμβούλιο από τη φίλη του Μαριαλένα ενώ είπε ξεκάθαρα πως πιστεύει ότι κρύβεται κάποια στρατηγική πίσω από αυτή την ψήφο. Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας θεωρεί ότι η Μαριαλένα φοβήθηκε να ψηφίσει τη Μελίνα για να μην βγουν δύο άτομα από την πρώτη ψηφοφορία και σε ενδεχόμενη ήττα τους βγει τελικά κι η ίδια.

Από την άλλη μεριά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορούσε να καταλάβει την «έκρηξή» του για τη συγκεκριμένη ψήφο, αφού ούτως ή άλλως και την προηγούμενη εβδομάδα εκείνον είχε ψηφίσει, ωστόσο όπως είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν τον ενόχλησε που τον ψήφισε αλλά ότι ήταν η πρώτη της επιλογή για ψήφο.

Τα σχόλια του κοινού

Όλο αυτό το story βέβαια δεν φαίνεται να έπεισε το κοινό, αφού αφενώς τα άτομα που έχουν μείνει στην Κόκκινη ομάδα και έπρεπε να ψηφιστούν ήταν 4 και αφετέρου ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι από τους αρκετά «ευνοημένους» παίκτες αφού όπως παραδέχτηκε και η Μαριαλένα τόσο καιρό τον προστάτευαν και δεν τον έβγαζαν στον τάκο παρότι ήταν κακός αγωνιστικά. Επομένως, ήταν η ώρα του να ψηφιστεί αφού λιγόστεψαν τα άτομα.

Για τον λόγο αυτό και κάποιοι από το κοινό σχολίασαν στο Twitter ότι δεν βγάζουν νόημα αυτά που λέει ο παίκτης των Κόκκινων ενώ άλλοι σχολίασαν αυτή την φιλία που περνάει κρίση «τρολλάροντας» για όσα έχουν ακουστεί ότι έχουν κάνει μαζί οι δύο αυτοί παίκτες, όπως το να έχουν επικοινωνία με τον «έξω» κόσμο ή το να βρίσκουν φαΐ.

Μήπως τελικά η στρατηγική είναι του Κωνσταντίνου Βασάλου;

Παρακολουθώντας αυτές τις δύο μέρες την ένταση μεταξύ Κωνσταντίνου Βασάλου και Μαριαλένας Ρουμελιώτη, πολλοί προσπάθησαν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που πείραξε τόσο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος «ένα παιχνίδι είναι και όλοι θα ψηφιστούν». Μήπως τελικά ο ίδιος βρήκε ευκαιρία λίγο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό να προσκολληθεί στους Μπλε, ώστε να έχει την εύνοιά τους σε μελλοντικές ψηφοφορίες, αν παραμείνει στο παιχνίδι, μιας και αριθμητικά είναι περισσότεροι; Άλλωστε, αυτό υποστηρίζουν και οι τρεις παίκτες που έχουν μείνει στην Κόκκινη ομάδα βλέποντάς τον να κάνει περισσότερη «παρέα» με την αντίπαλη ομάδα ως το άτομο που τον «πρόδωσαν» οι φίλοι του.