«Μοιάζεις 50% στη γιαγιά & 50% στη μαμά» είπαν στη Τζένη Καζάκου η οποία μίλησε για τη σύγκριση

«Μοιάζεις 50% στη γιαγιά & 50% στη μαμά» είπαν στη Τζένη Καζάκου η οποία μίλησε για τη σύγκριση
Instagram

«Ξέρω το πώς ήταν σαν άνθρωπος η γιαγιά μου. Ήταν δυναμική, ειλικρινής, λίγο dark σαν εμένα αλλά δεν το έδειχνε τόσο». 

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/6) η Τζένη Καζάκου και στη σπάνια συνέντευξή της, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το γεγονός πως ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα της οικογένειάς της, τη σύγκριση με τη γιαγιά της αλλά και τη σχέση της με τους γονείς της, Τζένη Καζάκου.

«Ο έρωτας μού δίνει ζωή»: Η Τζένη Καζάκου για τα προσωπικά της & τις συμβουλές από τους γονείς της

Στην αρχή της κουβέντας, η νεαρή ηθοποιός είπε στον οικοδεσπότη της εκπομπής: «Νιώθω τυχερή που είμαι από αυτή την οικογένεια, γιατί μου έμαθαν αυτόν τον μαγικό κόσμο. Μου έκανε εντύπωση πώς οι άνθρωποι χωρίς πολλά πράγματα, έκαναν μια δική τους πραγματικότητα. Σε μια παράσταση που έπαιζε ο μπαμπάς μου, Κωνσταντίνος Καζάκος, με είχαν ντύσει σαν τσιγγάνα, έκανα το χορευτικό και ένιωσα τόσο ωραία».

Αναφορικά με τη διάσημη οικογένειά της και το αν το όνομά της τη βοήθησε, είπε: «Είναι πενήντα-πενήντα. Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας. Όμως από 'κει και πέρα, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος, επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό. Οπότε είμαι και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου για αυτό το λόγο. Από την άλλη όμως, αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν συμφέρω, ούτε στον παραγωγό, ούτε στον σκηνοθέτη, γιατί το επίπεδο της δουλειάς πέφτει. Οπότε στο αποτέλεσμα είναι καθαρά στο δικό μου χέρι, άμα μπορώ ή δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά».

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»: Η απάντηση Καζάκου στα αρνητικά σχόλια για την αγαπημένη του

«Δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω, γιατί ξέρω ότι όποιο επάγγελμα και να έκανα κι ας μην ήμουν από αυτή την οικογένεια, πάντα κάποιος θα βρεθεί να πει κάτι και δε θέλω να ζω δυστυχισμένη. Μου αρέσει που ξυπνάω και πάω για τη δουλειά και είμαι χαρούμενη»

Σε σημείο της συνέντευξης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον διάσημο παππού της, Κώστα Καζάκο, τον οποίο είχε καθηγητή στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής. «Δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι, μιλούσα ουδέτερα. Όταν τελείωνε το μάθημα, κάναμε αγκαλίτσες κι φιλάκια. Η συμβουλή του για το επάγγελμα, ήταν να ακούω το ένστικτό μου».

Φυσικά, μίλησε και για την αείμνηστη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, και τη μεταξύ τους σύγκριση. Ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε: «Ξέρω το πώς ήταν σαν άνθρωπος η γιαγιά μου. Ήταν δυναμική, ειλικρινής, λίγο dark σαν εμένα αλλά δεν το έδειχνε τόσο. Μακάρι να την είχα γνωρίσει. Συγκινούμαι όταν βλέπω ταινίες με τη γιαγιά μου και θα ήθελα πολύ να την είχα γνωρίσει».

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη

Την ίδια μέρα που έπαιξε η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα της και δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει και την απαραίτητη φωτογραφία με φόντο τον Λευκό Πύργο.

https://www.instagram.com/p/CtI-x5ZIDzw

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes «έπεσαν βροχή» ενώ ανάμεσα στα σχόλια πολλοί πήραν θέση αναφορικά με το πού μοιάζει η Τζένη.

«Μοιάζεις 50% στη γιαγιά και 50% στην μαμά σου!! Ο μπαμπάς σου ίδιος ή γιαγιά σου, ειδικά στα μάτια του», είπε κάποιος follower στη νεαρή κοπέλα και εδώ εμείς θα διαφωνήσουμε καθώς η ζυγαριά της ομοιότητας γέρνει προς τη μαμά της.

Untitled.png

Η Ηλέκτρα Καζάκου είναι η 20χρονη κόρη του αείμνηστου Κώστα Καζάκου και ασχολείται με την υποκριτική

Η dark πλευρά της Τζένης

https://www.instagram.com/p/CpLMOKEoMs-

Μυστηριώδης, σκοτεινή και αθώα ταυτόχρονα, ανεξάρτητη, πολυπράγμων και ταλαντούχα, η 21χρονη Τζένη Καζάκου αυτοπροσδιορίζεται ως μια Σκοτεινή Πριγκίπισσα. Όπως οι γονείς της, Κωνσταντίνος Καζάκος και Τάνια Τρύπη, αλλά και οι παππούδες της, Κώστας Καζάκος και Τζένη Καρέζη, αγάπησε την τέχνη του θεάτρου και σπούδασε υποκριτική.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είχε πει για την οικογένειά της: «Δεν διαβάζω τα σενάρια με τους γονείς μου. Θέλω να το κάνω μόνη μου. Είναι ένας δικός μου δρόμος. Ο παππούς μου ήταν καθηγητής μου στη σχολή στο πρώτο έτος. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με έχει δει να παίζω. Δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι. Αν του έλεγα “παππού να σου κάνω μία ερώτηση”, θα αισθάνονταν άσχημα οι υπόλοιποι. Αν έλεγα “να σας κάνω μία ερώτηση;”, θα ήταν αστείο. Τελικά έμεινα στο “μπορώ να κάνω μία ερώτηση;”. Είναι ο αρκουδάκος μου».

Για τη συνονόματή της και γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, είπε: «Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για την γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα».

Για την άκρως ανεπιθύμητη και άσκοπη σύγκριση της κόρης του με τη γιαγιά της, είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Ενώ παρόμοια αναφορά είχε κάνει και στην εκπομπή Pop Up «Υπάρχει ένα καλλιτεχνικό μικρόβιο στην οικογένεια. Τώρα, η Τζένη ξεκινάει δύο δουλειές. Είμαι περήφανος μπαμπάς γιατί είναι καλή η μικρή κι εγώ με τέτοια χαίρομαι. Άμα δεις το παιδί σου να είναι καλά, αυτό θες. Στα μάτια της κόρης μου δεν βλέπω καθόλου τη μητέρα μου. Δεν νομίζω ότι μοιάζουν. Η κόρη μου έχει τα δικά της μάτια, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της. Θα ήθελα πολύ να παίξω με την κόρη μου στο θέατρο».

Μια άλλη μεγάλη αγάπη της Τζένης Καζάκου φαίνεται πως είναι η τέχνη του τατουάζ. Η 21χρονη έχει χαραγμένα στο σώμα της πολλά τατουάζ, κυρίως micro. Ένα τριαντάφυλλο στο δεξί της χέρι, μάσκες στην πλάτη της- προφανώς συμβολίζοντας την αγάπη της για την υποκριτική και το θέατρο, είναι μερικά από αυτά.

Σε μια ακόμη συγκινητική εκδήλωση πατρικής αγάπης, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε πει στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα προς υπεράσπιση της κόρης του: «Είναι άδικο να την συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη. Το έχω φάει κι εγώ όλο αυτό. Πολλοί άνθρωποι το έχουν έτσι στο μυαλό τους, όμως δεν είναι σωστό. Η κόρη μου θα παλέψει με ό,τι έχει και θα κάνει την δική της προσπάθεια. Θυμάμαι που την έβλεπαν όλοι και έλεγαν "αχ τι κρίμα, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της". Αφήστε την ήσυχη πια».

https://www.instagram.com/p/CIDwumHlPI6