Η Μαριάννα Τουμασάτου ακόμα πιο ξανθιά: Το νέο κοντό καρέ και τι παραδέχτηκε για την εμφάνισή της

Η Μαριάννα Τουμασάτου ακόμα πιο ξανθιά: Το νέο κοντό καρέ και τι παραδέχτηκε για την εμφάνισή της

«Ψήσαμε πολύ κόσμο με αυτό το χρώμα στα μαλλιά», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου για το ξανθό κοντό καρέ που έχει υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Μαριάννα Τουμασάτου είχε διπλή παρουσία και στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» του ΑΝΤ1 αλλά και στην τελευταία σεζόν του Έτερος Εγώ στην Cosmote Tv.

Οι αλλαγές στα μαλλιά και το νέο ανανεωμένο λουκ:

Η Μαριάννα Τουμασάτου την πιο πρόσφατη συνέντευξή της στο Breakfast @Star, την έδωσε σε έναν πολύ αγαπημένο της χώρο, το κομμωτήριο της στο οποίο έχει πετύχει και αυτό το πολύ ξανθό χρώμα στη μαλλιά της και έχει κάνει την αλλαγή στο κοντό καρέ κούρεμα.

Οι αλλαγές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός είναι πάντα προς το καλύτερο.

Μιλώντας όμως για την εξωτερική της εμφάνιση, η 55χρονη ηθοποιός μας ξάφνιασε όταν εξομολογήθηκε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου να είναι περιποιημένη.

https://www.instagram.com/p/Cs6te1nLI0W

«Δεν θα ετοιμαστώ και δεν θα φτιαχτώ ποτέ, όμως ο Αλέξανδρος ξέρει να κρατά την ψυχολογία της γυναίκας του ψηλά ακόμα κι όταν είναι έτσι», είπε η Τουμασάτου για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Βέρα στο Δεξί».

Όσο για τη σχέση με τα social media, η ηθοποιός εξήγησε πως δεν το έχει και πολύ!

«Στο Instagram κάτι κάνω, το Facebook το χειρίζεται άλλος, όταν υπάρχει μια φωτογραφία μου με φίλτρο, το ευχαριστιέμαι και το χαίρομαι πολύ. Κάποιες φορές έχω ανασφάλεια με την εικόνα μου και λέω θα πάω να φτιάξω πράγματα και την επόμενη λέω πως δεν θα φτιάξω τίποτα».

toumasatou2.JPG

Όσο για το τι μαμά είναι, η Τουμασάτου αποκάλυψε πως έχει άγχος αλλά περιμένει να μεγαλώσει η κόρη της Χρυσηίδα για να δει τι δουλειά έχει κάνει:

«Εύχομαι τα λάθη που κάνω να μην είναι ανεπανόρθωτα, από τότε που γεννήθηκε η Χρυσηίδα μπήκε ο φόβος στη ζωή μου. Κάθε άνθρωπος ξέρει τις δυσκολίες της δουλειάς του αλλά αν η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμα αυτό θα την βοηθήσουμε».

Μιλώντας πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», η Τουμασάτου είχε μιλήσει για την απόφαση να γίνει μαμά:

«Δεν με είχε απασχολήσει το πότε θα γίνω μάνα γιατί όταν ήμουν πιο μικρή δεν ήθελα. Μετά όταν βρήκα έναν άνθρωπο που ήθελα μαζί του παιδί, ήρθε και το παιδί, δεν πρόλαβα να αναρωτηθώ.

Η Ελλάδα έχει πολλά όμορφα πράγματα αλλά είναι και η βασίλισσα της παρεμβατικότητας. Θεωρούμε ότι για να είναι κανείς ευτυχισμένος πρέπει να είναι παντρεμένος και με παιδί. Το τι κάνει τον καθένα ευτυχισμένο είναι λογαριασμός δικός του. Θέλω να πιστεύω ότι μεγαλώνοντας και προχωρώντας οι γενιές, συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν σε κανέναν να παρεμβαίνει σε τόσο σημαντικά πράγματα και σε τόσο σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του Καλό είναι να κάνουμε παιδιά μόνο όταν το θέλουμε εμείς και αν το θέλουμε.

Και αν το θέλουμε, δεν είναι κακό να μην θέλουμε. Από το να γίνει κάποιος κακός γονιός, καλύτερα να μην γίνει καθόλου», τόνισε η Μαριάννα για τη 12χρονη κόρη της και συμπλήρωσε.

https://www.instagram.com/p/CtJiP1hMHSW

«Όταν εγώ γέννησα είχα τη δυνατότητα και την πολυτέλεια να ευχαριστηθώ τα πρώτα δυο χρόνια του παιδιού μου που δεν δούλεψα. Αυτό αυτόματα με κάνει τυχερή, γιατί βίωσα υπέροχα πράγματα. Είχα τόσο χαρά γενικώς. Το διαχειρίστηκα καλά, με στιγμές πανικού, με στιγμές πιο εύκολες, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Η περίοδος της εγκυμοσύνης, μέχρι και τώρα είναι μια ονειρεμένη περίοδος. Αγχώνομαι τώρα, το πώς θα μεγαλώσει τι θα κάνει κλπ. Αλλά είχα και πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, είχα συχνό έλεγχο από τον γιατρό μου γιατί ήμουν 43 ετών όταν γέννησα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν μεγάλη. Ίσως ήμουν πολύ έτοιμη, οπότε δεν μπορούσε κανείς να με πείσει ότι ήμουν μεγάλη.

Χρειάστηκε να κάνω εξετάσεις και μια χαρά. Όταν είσαι μεγάλος ίσως να είσαι πιο έτοιμος για κάποια πράγματα, αλλά ίσως όχι και τόσο δυνατός για κάποια άλλα. Οι αντοχές δηλαδή να σε αφήνουν πιο εύκολα. Δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό που έζησα στα 43 και είναι μια χαρά. Από τη στιγμή που δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθώ. Αν χρειαζόταν θα ταλαιπωριόμουν ασυζητητί».

Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου: Η 12χρονη κόρη τους, Παναγιώτα -Χρυσηίδα, είναι μια κούκλα