Η Βικτώρια Χαλκίτη και η Μαριάνα Τουμασάτου έχουν κάτι κοινό που έκανε τη ζωή τους «τέλεια»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βικτώρια Χαλκίτη και η Μαριάνα Τουμασάτου έχουν κάτι κοινό που έκανε τη ζωή τους «τέλεια»

Την Βικτώρια Χαλκίτη μπορεί να την θυμάσαι στα φωνητικά πίσω από πολλές συμμετοχές της Ελλάδας στη Eurovision ή ως καθηγήτρια φωνητικής σε κάποια μουσικά ριάλιτι. Παρ' όλα αυτά η ζωή της δεν ήταν από την αρχή στρωμένη με ροδοπέταλα ούτε επαγγελματικά ούτε στα προσωπικά. Η ίδια, όμως τους διέψευσε όλους.

Σίγουρα έχεις σιγοτραγουδήσει κάποια στιγμή το τραγούδι της Βικτώριας Χαλκίτη «Τέλεια» που κυκλοφόρησε το 2005 και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε και στην διαφημιστική καμπάνια γνωστού αναψυκτικού. Η τραγουδίστρια αυτή την εποχή βρίσκεται στο J2US ως καθηγήτρια φωνητικής, κάτι που το έχει ξανακάνει και στο The Voice.

Παράλληλα, θεωρείται από πολλούς η «εθνική τραγουδίστρια φωνητικών» και αυτός ο τίτλος δεν την ενοχλεί καθόλου, αφού αυτό είναι κάτι που αγαπάει ενώ την νοοτροπία που ήθελε όσους κάνουν φωνητικά να θεωρούνται «δεύτεροι» η ίδια κατάφερε να την αλλάξει. Αυτό το αποδεικνύουν τόσο οι συμμετοχές της με πολλούς καλλιτέχνες στην Eurovision, όπως με την Καίτη Γαρμπή ή τον Σάκη Ρουβά αλλά και η εμπιστοσύνη που της έδειξαν πολλοί καλλιτέχνες με το να τους κάνει τα φωνητικά στους δίσκους τους.

Η ζωή, ωστόσο για την Βικτώρια Χαλκίτη είχε τα πάνω και τα κάτω της με την ίδια τελικά να τα καταφέρνει τόσο επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της.

Οι δυσκολίες στις συνεργασίες της

Η τραγουδίστρια παραχωρώντας μια συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, με αφορμή τη Eurovision, ανέφερε πως στα πρώτα της βήματα, οι δύσκολες συνεργασίες που είχε την έκαναν να πάθει ακόμα και κατάθλιψη.

Χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα που έδωσε η ίδια λέγοντας:

«Μια φορά μου είχε τύχει να έχω κλείσει τη χειμερινή μου σεζόν σε ένα μαγαζί με έναν συγκεκριμένο τραγουδιστή και πάω για την προγραμματισμένη μου πρόβα και ξαφνικά μου λέει ο μαέστρος "εσύ τι κάνεις εδώ;". Του είπα ότι είχαμε πρόβα και μου είπε "όχι", οπότε με είχαν διώξει από το μαγαζί κι έτσι, έμεινα από δουλειά τον χειμώνα»

Παρ' όλα αυτά η ίδια δεν το έβαλε κάτω και πλέον συνεχίζει με το τραγούδι και τη διδασκαλία φωνητικής ορίζοντας, όμως πλέον η ίδια την καριέρα της.

Η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει

Η Βικτώρια Χαλκίτη παντρεύτηκε με τον Γιώργο Σταμπόλη το 2008 ενώ απέκτησαν τον γιο τους Φίλιππο το 2016. Από τότε η ίδια απολαμβάνει να βρίσκεται μαζί τους περνώντας όμορφες στιγμές.

Παρ' όλα αυτά, όπως εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ο δρόμος προς τη μητρότητα δεν ήταν καθόλου εύκολος.

Η Βικτώρια Χαλκίτη είχε δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το όνειρό μου έχει γίνει πραγματικότητα γιατί έχω την οικογένειά μου. Είχα περάσει δύσκολα για να αποκτήσω το παιδί μου, αλλά αν πιστεύεις κάτι πολύ, γίνεται. Έκανα έξι εξωσωματικές σε οκτώ χρόνια και κάθε φορά απογοητευόμουν. Ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί. Ο άντρας μου πάντα έλεγε ότι αφού είμαστε ευτυχισμένοι, το παιδί θα μας δώσει μία επιπλέον ευτυχία, όμως, δεν μας ορίζει ως ζευγάρι. Μετά από οκτώ χρόνια είδα για πρώτη φορά θετικό τεστ εγκυμοσύνης».

201009130949530.5331_GIORGOS_STAMPOLIS_VICTORIA_XALKITI_1192010.jpg

Το κοινό με τη Μαριάννα Τουμασάτου

Η Βικτώρια Χαλκίτη όπως και η Μαριάννα Τουμασάτου έγιναν μανούλες στα 43 τους, σε μια ηλικία, που από κάποιους θεωρείται απαγορευτική. Παρ' όλα αυτά, η αντίληψη αυτή έχει αρχίσει και αλλάζει και ένα από τα τρανά παραδείγματα είναι οι δυο αυτές γυναίκες.

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτεται σε μια απόλυτα ειλικρινή συνέντευξη και εμείς την καμαρώνουμε

Η Μαριάννα Τουμασάτου σχετικά με την εγκυμοσύνη σε μεγάλη ηλικία δήλωσε στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς»: «Αλλά είχα και πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, είχα συχνό έλεγχο από τον γιατρό μου γιατί ήμουν 43 ετών όταν γέννησα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν μεγάλη. Ίσως ήμουν πολύ έτοιμη, οπότε δεν μπορούσε κανείς να με πείσει ότι ήμουν μεγάλη. Χρειάστηκε να κάνω εξετάσεις και μια χαρά. Όταν είσαι μεγάλος ίσως να είσαι πιο έτοιμος για κάποια πράγματα, αλλά ίσως όχι και τόσο δυνατός για κάποια άλλα. Οι αντοχές δηλαδή να σε αφήνουν πιο εύκολα. Δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό που έζησα στα 43 και είναι μια χαρά. Από τη στιγμή που δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθώ. Αν χρειαζόταν θα ταλαιπωριόμουν ασυζητητί».

Πηγή φωτογραφιών Βικτώριας Χαλκίτη με τον σύζυγό της: NDP PHOTOS