Η Νατάσα Θεοδωρίδου... «δεν ντράπηκε» να βγει άβαφη μπροστά στην κάμερα και το κοινό ενθουσιάστηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νατάσα Θεοδωρίδου... «δεν ντράπηκε» να βγει άβαφη μπροστά στην κάμερα και το κοινό ενθουσιάστηκε

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πτήση προς Μελβούρνη, ξεβάφτηκε για να κοιμηθεί και οι followers της «χειροκρότησαν» την τόλμη της να βγει άβαφη.

H Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές που διαθέτει η χώρα μας, ενώ πέρα από πολύ καλή τραγουδίστρια είναι και αρκετά «ακομπλεξάριστη», αφού συχνά αυτοσαρκάζεται ενώ επιλέγει να εμφανίζεται τελείως άβαφη στα βίντεο που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τους πρώην συζύγους της είναι προς αντιγραφή

Έτσι για ακόμα μια φορά θέλοντας να επικοινωνήσει τις συναυλίες της στην Αυστραλία, η ίδια δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στο προφίλ της ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο προς Μελβούρνη, λίγο πριν προσγειωθούν μαζί με τις κόρες της. Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ήταν άβαφη μιας και το συγκεκριμένο ταξίδι κρατάει 13 ώρες, οπότε κάποια στιγμή έπρεπε να κοιμηθεί. Και ως γνωστόν δεν κάνει καλό στην επιδερμίδα μας το να κοιμόμαστε με μακιγιάζ. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, μάλιστα η ίδια έκανε ένα γρήγορο μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους για να είναι έτοιμη όταν θα κατέβει από το αεροπλάνο.

https://www.instagram.com/p/Cs3ptzZukAk

Τα σχόλια, όπως ήταν λογικό, «έπεσαν βροχή» με τους περισσότερους να σχολιάζουν αφενός το πόσο άνετα αισθάνεται με τον εαυτό της για να εμφανιστεί άβαφη αφετέρου το πόσο όμορφη και εντυπωσιακή είναι φυσική.

Στην gallery ακολουθούν μερικά από τα σχόλια:

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ψηφίζει το φυσικό look

Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να βγει άβαφη στα βίντεο που δημοσιεύει είτε λίγο πριν ετοιμαστεί για τις εμφανίσεις της στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει είτε όταν βρίσκεται με τις κόρες της στο σπίτι, ακόμα κι όταν οδηγάει, μιας κι έτσι βρίσκει λίγο χρόνο να ξεκουράσει την επιδερμίδα της από το καθημερινό μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CmeaH-tpT9Y