Μετά τη Χριστιάνα Μπέττα η Νατάσα Θεοδωρίδου δέχθηκε ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη στο καμαρίνι της

Μετά τη Χριστιάνα Μπέττα η Νατάσα Θεοδωρίδου δέχθηκε ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη στο καμαρίνι της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Κακοσαίο και οι επισκέψεις αγαπημένων της προσώπων δεν έχουν τέλος.

 

Πολύ δυνατά έχει ξεκινήσει η χειμερινή σεζόν για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο. Η τραγουδίστρια είναι πολύ αγαπητή στο κοινό με αποτέλεσμα τα Σαββατοκύριακα να γεμίζει το μαγαζί στο οποίο τραγουδά όχι μόνο από τους fans της, αλλά… και με αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριν λίγες μέρες το μεγάλο της στήριγμα, η πρωτότοκη κόρη της, Χριστιάνα Μπέττα, βρέθηκε κοντά της για να τη θαυμάσει, ενώ το βράδυ της Παρασκευής (12/11) διασκέδασε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Φουστάνος.

https://www.instagram.com/p/CkqaELbIRvl

Οι μικρές θαυμάστριες της Νατάσας Θεοδωρίδου θα σου φτιάξουν τη μέρα με τα σχόλιά τους

Η ατάκα του Ανδρέα Φουστάνου στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Ένα βίντεο σε Insta Story έβγαλε η Νατάσα Θεοδωρίδου χθες (12/11) βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά με τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός διασκέδασε στο μαγαζί που τραγουδά η Νατάσα και, μάλιστα, βρέθηκε στα καμαρίνια να τη συγχαρεί.

Ο διάλογός τους… ήταν απολαυστικός. «Πες σε εμένα εδώ και σε όλο τον κόσμο πώς πέρασες σήμερα», λέει στον Ανδρέα Φουστάνο η Νατάσα Θεοδωρίδου με εκείνον να απαντά: «Τέλεια». Η τραγουδίστρια αναρωτήθηκε, μάλιστα, αν ήταν καλή με τον πρώην σύζυγό της να απαντά: «εννοείται, θεά. Δεν υπάρχεις, δεν υπάρχεις». Και οι δυο τους έσκασαν στα γέλια.

Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Ανδριάνα Φουστάνου, έχει διατηρήσει άψογες σχέσεις μετά το διαζύγιο και οι δυο τους δηλώνουν «φίλοι».

Η σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Ανδρέα Φουστάνο και οι «κατηγορίες» για τις πλαστικές επεμβάσεις της

Τον Οκτώβριο του 2022 η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τον πρώην σύζυγο και πατέρα της δεύτερης κόρης της, Ανδρέα Φουστάνο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον Ανδρέα Φουστάνο είμαστε φίλοι, δύο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε».

https://www.instagram.com/p/ChHoyYiIiKI

Ενώ για τις αισθητικές επεμβάσεις που της χρεώνουν ανά διαστήματα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Ανδρέα, θέλουν να πιστεύουν ότι κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πολλές ώρες της ζωής μου. Κάθε μέρα, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι ένα σημείο, το κατανοώ ως ανοησία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν. Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ να του εξηγήσω εγώ τα αυτονόητα και δεν με αφορά κιόλας. Θεωρώ ότι είναι ανόητος».

Και πρόσθεσε: «Το σχόλιο όταν είναι κακοπροαίρετο, δεν με αφορά καθόλου, το σβήνω και το μπλοκάρω. Αφού δεν σου αρέσει που με βλέπεις, σε βοηθάω εγώ μια ώρα αρχύτερα».