Ο αδέκαστος επιθεωρητής του «The Chase» χωρίς «στολή», με ταλέντο για MasterChef και φωνή για όπερα

Κατερίνα Μπούσιου
Ο αδέκαστος επιθεωρητής του «The Chase» χωρίς «στολή», με ταλέντο για MasterChef και φωνή για όπερα

Ως άλλος κινηματογραφικός αδέκαστος επιθερωτής Μπάρας, ο Ηλίας Αλεξίου αποτελεί μία μοναδική φυσιογνωμία ως Chaser και κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ. 

Μαζί με το «Γεράκι», τη «Γυναίκα με τα μαύρα» και το «Βουνό», ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» Ηλίας Αλεξίου, συμπληρώνει την dream team του «The Chase» με οικοδέσποινα και leader την Μαρία Μπεκατώρου.

Ο γλυκύτατος επιθεωρητής που δεν αποχωρίζεται το κόκκινο μικρό παπιγιόν του, κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ στην ελληνική τηλεόραση και εκτός από τα τρία του παιδιά, λατρεύει τη σύζυγό του με την οποία εμφανίζεται συχνά στα social media. Θα μπορούσε να λάβει μέρος με μεγάλη άνεση στο MasterChef, αλλά αν ακολουθούσε την καριέρα του αθλητή, αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να κερδίσει και Ολυμπιακά μετάλλια. Αυτή είναι άλλη πλευρά του Αδέκαστου, μέσα από σπάνιες φωτογραφίες του και δηλώσεις του για τα κρυφά του ταλέντα.

https://www.instagram.com/p/CeTQFVAKTjx

Από τα μοναδικά έπαθλα στο παστίτσιο...

Θα μπορούσε με τις γνώσεις που έχει ο αγαπημένος Chaser Ηλίας Αλεξίου και την αγάπη για την γαστρονομία και την μαγειρική («το παστίτσιο και ο μουσακάς είναι ευκολάκι για εμένα»), αφενός να κάνει μία ωραιότατη εκπομπή με τον Ηλία Μαμαλάκη, αφετέρου να πάρει ακόμη και το έπαθλο του MasterChef. Άλλωστε το'χει με τα έπαθλα - δώρα από τα τηλεπαιχνίδια.

Όπως ο ίδιος είχε πει στο «Πάμε Δανάη»: «Έχω παίξει σχεδόν σε όλα τα τηλεπαιχνίδια. Η πρώτη μου συμμετοχή ήταν στο «Mega Banca». Είχα κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Στο δεύτερο τηλεοπαιχνίδι που έπαιξα κέρδισα το ταξίδι του μέλιτος με την γυναίκα μου στην Πράγα».

Γυναίκα με τα μαύρα: Πώς είναι η Chaser με πολιτικά ρούχα & χωρίς μαύρη «στολή» - Τι φοράει συνεχώς

Και αφού ο ίδιος ανέφερε την γυναίκα του, να σου δείξω και μία φωτογραφία της γλυκύτατης κυρίας Αλεξίου και μητέρας 3 παιδιών, η οποία κατά δήλωσή του, τον υποστηρίζει σε ότι και αν κάνει και είναι το ίδιο φιλομαθής και δραστήρια όπως εκείνος.

https://www.instagram.com/p/CeyLCUHKXFU

Ο επιθεωρητής, που πολλοί τον παρομοιάζουν στο Twitter με τον αδέκαστο επιθεωρητή Μπάρα από την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», πήρε αυτό το παρατσούκλι, λόγω και της επαγγελματικής του ιδιότητας αφού είναι Ελεγκτής Ασφάλειας Τροφίμων και διακωμωδεί συχνά τον εαυτό του λέγοντας ότι μοιάζει με τον Άι Βασίλη, αλλά δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτό το ψευδώνυμο για το παιχνίδι.

Ο γεννημένος στην Νέα Ιωνία επιθεωρητής, ζει με την οικογένειά του στην Νίκαια και απολαμβάνει τη δημοσιότητα από το «The Chase», στο οποίο αρχικά πήγε να δηλώσει συμμετοχή ως παίκτης. Έκανε trend τις κόκκινες τιράντες με τις οποίες εμφανίζεται συνέχεια, όπως και το κόκκινο παπιγιόν του.

Και όπως έχει δηλώσει επίσης στο «Πάμε Δανάη»: «Ξεκίνησα να φοράω κόκκινες τιράντες, γιατί δε μου χωρούσε η ζώνη. Από τότε μου ζητούσαν σε κάθε τηλεπαιχνίδι, να τις βάζω. Παλαιότερα έκανα άρση βαρών. Προφανώς αν έτρεχα θα έβγαινα συνέχεια τελευταίος». Μας έχει δημοσιεύσει ωστόσο φωτογραφία εκείνης της περιόδου ως αθλητής, χρησιμοποιώντας ένα σπαρτιάτικο ρητό: «Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι», δηλαδή «Εμείς ήμασταν κάποτε ρωμαλέοι νέοι».

https://www.instagram.com/p/CfYvcjLrqIF

Μπορεί Νίκο Οικονομόπουλο και Νίκο Βέρτη να ακούει μόνο η γυναίκα του, αλλά ο ίδιος λατρεύει την κλασσική μουσική και είναι μάλιστα βαρύτονος. Θα τον έχεις δει και σε σχετικές ερωτήσεις στο παιχνίδι να παίζει στα δάκτυλα, όπερες και οπερέτες Παραδέχεται όμως, ότι είναι πιο αδύναμος σε ερωτήσεις που αφορούν στην ελληνική showbiz την οποία δεν παρακολουθεί.

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι να τα βάλεις μαζί του. Οι γνώσεις του σε όλα τα πεδία είναι απεριόριστες.

https://www.instagram.com/p/CdIZLc7KZMi