Υπάρχει μια ατάκα που ακούει συχνά η Aniston για την ηλικία της και τη σιχαίνεται

Πατούλια Κατερίνα
Υπάρχει μια ατάκα που ακούει συχνά η Aniston για την ηλικία της και τη σιχαίνεται

Πολλά έχει ακούσει η Jennifer Aniston. Υπάρχει όμως μια ατάκα που δεν θέλει να την ακούει πια, ειδικά στα 54 της.

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πρόσφατα τη νέα της συνεργασία με την PVolve τη μέθοδο άσκησης που της χάρισε τους πιο σμιλεμένους κοιλιακούς ever.

Και δεν είναι μόνοι οι κοιλιακοί της Jen. Η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα στη βρετανική Vogue πως η φυσική της κατάσταση αυτή τη στιγμή, στα 54 της χρόνια είναι καλύτερη από την δεκαετία των 20. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται.

«Μία φράση με τρελαίνει»!

Η Aniston εξομολογείται στο περιοδικό πως παρότι είναι σήμερα καλύτερα από τα 20 της, δεν μπορεί να μιλάει για την εικόνα της σε σύγκριση με την ηλικία της και υπάρχει ένα κοπλιμέντο που της κάνουν, που την τρελαίνει.

«Δείχνεις ωραία για την ηλικία σου. Αυτό με τρελαίνει. Πρέπει να λέμε είσαι ωραία τελεία.Είναι μια συνήθεια στην κοινωνία να βάζει δείκτες, δηλαδή είσαι σε αυτό το στάδιο οπότε για την ηλικία σου συμβαίνει αυτό, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό το για την ηλικία σου τι σημαίνει. Είμαι καλύτερη σήμερα σε σχέση με τα 20 μου, νιώθω καλύτςερα σωματικά, πνευματικά, νιώθω και είμαι καλύτερα 100%».

Η αλλαγή στην προπόνησή της:

jen.gif

«Όταν έχεις στο μυαλό σου πως αν δεν κάνεις 45 λεπτά σκληρής προπόνησης δεν θα γυμναστείς σωστά, είναι εξοντωτικό. Το πίστευα πολύ καιρό και έκαψα και έσπασα το σώμα μου. Ο ειδικός φυσιοθεραπευτής μου, κάλυψε μια κούκλα με κολλητική ταινία για να μου δείξει ποια σημεία είχα τραυματίσει στο σώμα μου τα τελευταία 15 χρόνια», εξήγησε η Jen η οποία τόνισε πως έχει πιέσει τόσο πολύ το σώμα της στο παρελθόν που δεν πίστευε ότι θα καταφέρει να αλλάξει το κορμί της χωρίς να παλέψει. Η Aniston προωθεί το διάστημα αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι, Pvolve το οποίο τη βοήθησε να δυναμώσει το σώμα της με έναν ισορροπημένο τρόπο.

Η Jennifer Aniston με κοιλιακούς που δεν είχαμε ούτε στα 20 μας δείχνει τι κάνουμε λάθος