Η Jennifer Aniston με κοιλιακούς που δεν είχαμε ούτε στα 20 μας δείχνει τι κάνουμε λάθος

Η Jennifer Aniston με κοιλιακούς που δεν είχαμε ούτε στα 20 μας δείχνει τι κάνουμε λάθος

Στα 54 της χρόνια, η Jennifer Aniston μας δείχνει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και οι επίπεδοι κοιλιακοί ένα βήμα μακριά μας.

Αυτό που βλέπουμε εμείς όλες αυτές τις δεκαετίες είναι το γραμμωμένο σώμα της Jennifer Aniston. Αυτό που δεν γνωρίζαμε και μάθαμε από τη συνέντευξη της Aniston στο περιοδικό InStyle είναι πως επί σειρά ετών η 54χρονη κόπιαζε τόσο πολύ και τόσο σκληρά για να διατηρεί το σώμα της γραμμωμένο που έφτανε να τραυματίζεται:

Το τραυματισμένο κορμί της Aniston

«Όταν έχεις στο μυαλό σου πως αν δεν κάνεις 45 λεπτά σκληρής προπόνησης δεν θα γυμναστείς σωστά, είναι εξοντωτικό. Το πίστευα πολύ καιρό και έκαψα και έσπασα το σώμα μου. Ο ειδικός φυσιοθεραπευτής μου, κάλυψε μια κούκλα με κολλητική ταινία για να μου δείξει ποια σημεία είχα τραυματίσει στο σώμα μου τα τελευταία 15 χρόνια», εξήγησε η Jen η οποία τόνισε πως έχει πιέσει τόσο πολύ το σώμα της στο παρελθόν που δεν πίστευε ότι θα καταφέρει να αλλάξει το κορμί της χωρίς να παλέψει. Η Aniston προωθεί το διάστημα αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι, Pvolve το οποίο τη βοήθησε να δυναμώσει το σώμα της με έναν ισορροπημένο τρόπο.

«Είδα μια φίλη μου που δεν τα είχαμε πει από την πανδημία και είχε μεταμορφώσει το σώμα της, ήταν όμορφο και η ίδια με ενέργεια που δεν είχε ποτέ πριν.»

https://www.instagram.com/p/CtJkSlDATUe

Η Άνιστον εξομολογήθηκε πως το crossift δεν της ταίριαξε ενώ το μποξ επιβάρυνε τους καρπούς της ενώ με το νέο πρόγραμμα που ακολουθεί δεν πονάει και έχει ενέργεια που δεν είχε ποτέ πριν.

Αυτό που λατρεύει τώρα πια η Jen είναι να προπονείται μόνη, να βάζει τη μουσική που της αρέσει και να βλέπει αποτελέσματα.

Το 2021, η Aniston είχε αποκαλύψει πως βρέθηκε ακινητοποιημένη στο έδαφος όταν μετά από μια επίπονη προπόνηση δεν μπορούσε να σηκωθεί και από τότε άλλαξε τα πάντα στην προπόνησή της.

Το 2012, η Aniston είχε παραδεχτεί στο Instyle πως γυμνάζεται 5-6 φορές την εβδομάδα κάνοντας 40 λεπτά καρδιαγγειακής προπόνησης (ελλειπτικό, τρέξιμο και spinning) κι έπειτα pilates ή yoga ενώ είχε εξομολογηθεί πως δεν σταματά τη γυμναστική ακόμα κι όταν δουλεύει, έχοντας πάντα βάρη μαζί της.

Πλέον η Jen φροντίζει να κάνει διαλείμματα και στη διατροφή της, έχοντας καταφέρει να νικήσει τον φόβο και για τους υδατάνθρακες:

«Επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει ένα διάλειμμα και στη διατροφή, προχτές έφαγα μεξικάνοκο, τρώω μακαρόνια, κάποιο σάντουιτς, παλιά φοβόμουν το ψωμί, όχι πια, όλα θέλουν ισορροπία».

Η εξομολόγηση για τον αγώνα που έκανε να γίνει μαμά

Φέτος, ήταν η χρονιά που η Aniston αποκάλυψε τον αγώνα που έδωσε επί σειρά δεκαετιών για να γίνει μαμά.

«Νιώθω καλύτερα σήμερα σε σχέση με το πώς ήμουν στα 20, στα 30, ακόμα και στα 40 μου. Σκέφτομαι και τώρα πως κάποια στιγμή θα είμαι 65 και θα σκέφτομαι πως στα 53 μου έδειχνα απίθανη. Στο τέλος των 30 και σρα 40 πέρασα πολύ δύσκολα, και αν δεν ζούσα όλο αυτό, δεν θα ήμουν ποτέ αυτό που ήμουν προορισμένη να γίνω σήμερα. Γι΄αυτό και τρέφω μεγάλη ευγνωμοσύνη σε όλα αυτά τα σκατένια πράγματα που μου έτυχαν, αλλιώς θα ήμουν μια γυναίκα φοβισμένη, νευρική, αβέβαιη για το ποια είμαι. Και ξέρεις κάτι δεν με νοιάζει τίποτα πια», είπε η Jen κι όταν η δημοσιογράφος απόρησε, η Aniston μας κόλλησε όλους στον τοίχο:

Jennifer Aniston: Με δύο 90s glam φορέματα απέδειξε και πάλι ότι το στυλ δεν έχει ηλικία

«Δεν μετανιώνω, είμαι ανακουφισμένη που όλο αυτό έχει τελειώσει, ίσως, ίσως δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι άλλο πια.

Υπήρξε μια μυθολογία πως ήμουν εγωίστρια. Πως με ένοιαζε μόνο η καριέρα μου και ο θεός μάλλον δεν επιτρέπει σε μια γυναίκα να είναι επιτυχημένη και να έχει παιδί. Και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο άντρας μου με άφησε και γι’ αυτό χωρίσαμε και τέλειωσε ο γάμος μας, γιατί εγώ δεν ήθελα να του χαρίσω ένα παιδί.

Όλα ψέματα και δεν έχω να κρύψω τίποτα αυτή τη στιγμή, ήμουν εξοργισμένη και έγραψα στην Huff το 2016 γιατί δεν είμαι υπεράνθρωπος και όλο αυτό με πλήγωνε».

«Πέρασα πολλά χρόνια προστατεύοντας την ιστορία μου για την εξωσωματική, προστατεύω όλα αυτά τα κομμάτια γιατί νιώθω πως έτσι κι αλλιώς κρατάω λίγα πράγματα για μένα, ο κόσμος πλάθει για μένα ιστορίες που δεν είναι πραγματικές οπότε ίσως πρέπει να πω την αλήθεια. Νομίζω πως βγαίνω από τη χειμερία νάρκη και δεν έχω τίποτα να κρύψω», τονίζει η Jen εξηγώντας πως αυτό το κεφάλαιο της ζωής της θα είχε τίτλο: «Η αναγέννηση του φοίνικα».

H Jennifer Aniston έκανε τα πάντα για να μείνει έγκυος: «Έκανα IVF και έλεγαν πως δεν ήθελα παιδί»