H Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στις αγάπες της ζωής της και η χαρά δεν κρύβεται

H Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στις αγάπες της ζωής της και η χαρά δεν κρύβεται

H Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στο προσωρινό σπίτι όπου ζει με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της 34χρονης με τα Τανιμανιδάκια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι πραγματοποιούν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα το οποίο και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν για λίγο καιρό, μέχρι να ολοκληρωθούν οι οικοδομικές εργασίες.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει εδώ και λίγες εβδομάδες μακριά από την πρωτεύουσα μαζί με τα Τανιμανιδάκια (Αριάνα και Φιλίππα) και συγκεκριμένα στην όμορφη Αντίπαρο. Η τετραμελής οικογένεια θα παραθερίζει εκεί τους επόμενους μήνες, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα έως τη στιγμή που θα επιστρέψουν στο ανανεωμένο σπίτι τους.

Η γνωστή influencer δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και πριν λίγες ώρες βρέθηκε στην Αθήνα για να δώσει το παρών αρκετά επαγγελματικά ραντεβού. Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα Instagram-stories της, επέλεξε υλικά για τη νέα τους κουζίνα και λίγο αργότερα δοκίμασε το νέο μενού του καινούργιου εστιατορίου της στο Χαλάνδρι.

H Χριστίνα Μπόμπα απάντησε με ένα σχόλιο στο αν είναι έγκυος ξανά

Πριν λίγες ώρες η 34χρονη δημοσίευσε ένα video στο οποίο μας δείχνει την επιστροφή της στο σπίτι και στις κορούλες της, οι οποίες παίζουν ανέμελα.

«Επιστροφή στις αγάπες της ζωής μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Oι ωραιότερες photos με τις κόρες της

Η τρυφερή μαμά δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες με τα κοριτσάκια τις και όπως θα δεις στη gallery που ακολουθεί η μία είναι ωραιότερη από την άλλη.

Η Χριστίνα Μπόμπα έβαλε τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης

Η influencer μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από την ζωή της στο Instagram και ανήμερα της γιορτής της μητέρας δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. Η 34χρονη πόζαρε στον φακό με τη μαμά και τις κόρες της και οι followers τους χάρισαν πολύ κολακευτικά σχόλια. Aρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν πρόσφατα ότι η 34χρονη έχει λίγο κοιλίτσα και αναρωτήθηκαν αν κυοφορεί το τρίτο της παιδί. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο η «Chrismpo» δέχεται απλόχερα τη βοήθεια της μαμάς και της πεθεράς της, οι οποίες βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού και προσέχουν αποκλειστικά τα Τανιμανιδάκια όταν οι γονείς τους χρειάζεται να λείψουν εκτός της πρωτεύουσας.

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα δεν άργησε να έρθει με την influencer να βάζει τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης τονίζοντας: «Αχ απλώς δεν έχω χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Δεν είσαι η μόνη που το γράφεις».

Πηγή κεντρικής: chrismpo