Στον πιο ανατρεπτικό γάμο στο Hollywood οι ευχές από celebs έπεσαν «βροχή»

Στον πιο ανατρεπτικό γάμο στο Hollywood οι ευχές από celebs έπεσαν «βροχή»

Η Νaomi Watts παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Billy Crudup και στις γαμήλιες πόζες ήταν θεά!

Ένα από τα πιο αγαπητά και πιο ανατρεπτικά ζευγάρια στο Hollywood, η Νaomi Watts επιβεβαίωσε με ένα ποστ αγάπης και πολλά stories τον γάμο της, με τον επίσης ηθοποιό Billy Crudup, τον οποίο αγαπήσαμε και γνωρίσαμε ακόμα περισσότερο στη σειρά Ozark του Netflix.

Γάμος στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης

Η 54χρονη και ο συνομήλικος σύζυγός της παντρεύτηκαν στο δημαρχείο και η Naomi ήταν συγκλονιστική στο λευκό δεντελένιο νυφικό της.

Αμέσως μετά το ποστ – πόζα των νεόνυμφων μπροστά στο δημαρχείο, πλήθος celebs- κυριολεκτικά είναι αμέτρητες οι ευχές διασήμων για το τόσο αγαπητό ζευγάρι- έσπευσαν να ευχηθούν στη Naomi και τον Billy, ανάμεσά τους από την Gwyneth Paltrow και την Olivia Wilde ως τη Miranda Kerr, τον Justin Theroux και τη Lisa Rinna.

To νυφικό με τη δαντέλα ήταν Oscar de la Renta και ο γάμος παρότι πολιτικός είχε και βέρες και μπουκέτο λουλουδιών στα χέρια της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/CtUreSjPa1g

Παρότι είναι τέσσερα χρόνια μαζί, οι δύο ηθοποιοί έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στα φετινά βραβεία SAG ενώ τον Απρίλιο η Naomi είχε εμφανιστεί με ένα τεράστιο μονόπετρο στο χέρι, δημιουργώντας ερωτηματικά για το αν έχει αρραβωνιαστεί.

Naomi Watts και Billy Crudup στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί - Ποιος είναι ο σταρ

Crudup και Watts γνωρίστηκαν το 2017 στα γυρίσματα της σειρά Gypsy του Netflix, ενώ η Naomi ήταν παντρεμένη για 11 χρόνια με τον Liev Schriber με τον οποίο έχει δύο παιδιά, τους Sasha 15 ετών και Kai 14 ετών ενώ με τον Liev χώρισαν το 2016.

Ο Crudup έχει έναν γιο από τη σχέση του με την Mary Louise Parker, ο οποίος είναι 19 ετών και του οποίου τη μητέρα ο ηθοποιός παράτησε όταν ήταν επτά μηνών έγκυος για τα μάτια της Claire Danes.

https://www.instagram.com/p/Copj6QdL9NA

Ο Billy Crudup διανύει το 54ο έτος της ηλικίας του, συγκαταλέγεται στους πιο διάσημους ηθοποιούς του Hollywood και το βιογραφικό του περιλαμβάνει συμμετοχές σε παραγωγές, όπως Almost Famous, Big Fish, Mission: Impossible III, Watchmen, Public Enemies, Spotlight, Jackie, ενώ από το 2019 υποδύεται τον Cory Ellison στη σειρά The Morning Show στο πλευρό της Jennifer Aniston. Έχει προταθεί 4 φορές για βραβεία Tony και μία για Independent Spirit Award, ενώ για το Morning Show, έχει αποσπάσει ένα βραβείο Emmy Primetime και ένα Critics' Choice Television Award.

Η Ναόμι και η εμμηνόπαυση

«Σε φρικάρει η λέξη εμμηνόπαυση; Κι εμένα με φρίκαρε… Αλλά, γιατί; Είναι απλώς μια φυσική φάση της ζωής και κάτι από το οποίο ο μισός πληθυσμός θα επηρεαστεί άμεσα και ο άλλος μισός θα αισθανθεί έμμεσα», ανέφερε το 2022 η ηθοποιός η οποία σόκαρε τους πάντες τονίζοντας:

https://www.instagram.com/p/CejRzoprP0H

«Όταν διένυα τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας των 30 μου, ξεκίνησα να σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω οικογένεια. Τότε η λέξη εμμηνόπαυση γρήγορα με τάραξε, ήταν σαν σύγκρουση με φορτηγό. Πώς θα μπορούσα να το καταλάβω όταν κανείς δεν μιλούσε για αυτό; Μπήκα στην εμμηνόπαυση νωρίτερα απ' ότι οι συνομίληκές μου. Οι μέντορές μου και η μαμά μου δεν το συζητούσαν , δεν ήξερα πώς να ζητήσω βοήθεια και δεν ήξεραν πώς να μου την παρέχουν…. ακόμη και οι γιατροί είχαν λίγα να πουν. Είναι παραδόξως σαν ένας άγραφος κώδικας σιωπής: οι γυναίκες πρέπει να τον ανεχτούν και να αντεπεξέλθουν, γιατί έτσι το έκαναν οι περασμένες γενιές».

Αμέσως μετά, η Naomi Watts έγραψε ότι είναι καιρός να αρχίσουμε να μιλάμε ανοιχτά για την εμμηνόπαυση. «Θα ήθελα αυτή η φάση στη ζωή των γυναικών να συζητιέται περισσότερο στη συζήτηση μέσα από τα media και το marketing. Όταν ρίχνεις το φως σε άβολες συζητήσεις γίνονται πιο εύκολες. Υπάρχει πρόοδος. Γιατί για αυτό το θέμα μας πήρε τόσο καιρό; Ας καταπολεμήσουμε το στίγμα και ας αντιμετωπίσουμε αυτή τη μυστικότητα και τη ντροπή που νιώθαμε για να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένα πιο υγιές πλαίσιο για τις μελλοντικές γενιές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε:

«Το να γερνάμε είναι ένα προνόμιο και μια στιγμή για εμάς να νιώθουμε περήφανες για τις εμπειρίες μας - να νιώθουμε δυνατές, χωρίς τύψεις. Νομίζω ότι το να είσαι μέλος μιας γενιάς που κάνει αλλαγές είναι συναρπαστικό».

Η Naomi Watts εξήγησε τι σημαίνει ηλικιακός ρατσισμός καλύτερα από τον καθένα