H Hλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε bikini και έκανε μια αποκάλυψη για το καλοκαίρι της

H Hλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε bikini και έκανε μια αποκάλυψη για το καλοκαίρι της

H Hλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε στον φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες απευθείας από Σαντορίνη.

Στη μαγευτική Σαντορίνη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο έκανε μια μικρή παύση στο επιβαρυμένο πρόγραμμά της για να απολαύσει τις ολιγοήμερες διακοπές της στο Αιγαίο.

Μετά το πρόσφατο ταξίδι αναψυχής στο Νησί των Ανέμων, η 35χρονη γέμισε τη βαλίτσα της με τα αγαπημένα της μαγιό και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται αργότερα με αυτά στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου μένει, με θέα στην καλντέρα. Εμφανώς μαυρισμένη και ξέγνοιαστη, η πρώην κριτής του GNTM απόλαυσε τον ήλιο και τις βουτιές της στην πισίνα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη κάθε έγνοια.

Χειροκροτάμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που «μπήκε» στο φόρεμα που έχει από 23 ετών

Η Ηλιάνα πόζαρε με το μπικίνι της και το Instagram «πήρε φωτιά»

Πριν από μερικές ώρες η κριτής του «My Style Rocks» φόρεσε το γαλάζιο μπικίνι της και πόζαρε στον φακό, δημοσιεύοντας αργότερα στο Instagram ένα υπέροχο καρουζέλ φωτογραφιών.

Μαυρισμένη και χαλαρή, η Ηλιάνα εκπέμπει αυτοπεποίθηση και μας υπενθυμίζει την ανάγκη να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν το μοντέλο είναι makeup free, με τη φυσική, ανεπιτήδευτη ομορφιά της να αποτυπώνεται στις λήψεις.

https://www.instagram.com/p/CtYo4dnNJs0

Έτσι άλλωστε μας έχει συνηθίσει αφού κάθε καλοκαίρι η Ηλιάνα φωτογραφίζεται με το μαγιό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μοιράζεται το άλμπουμ των διακοπών της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Το χρώμα του καλοκαιριού μου», έγραψε το καλλίγραμμο μοντέλο στη λεζάντα της ανάρτησής της φανερώνοντας την αδυναμία της για το γαλάζιο.

Ο ήλιος τονίζει το υπέροχο μαύρισμά της ενώ ο αέρας «παίζει» με τα μακριά της μαλλιά, προσθέτοντας μια καλοκαιρινή αύρα στις φωτογραφίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ηλιάνα ακτινοβολεί ευτυχία και θετική ενέργεια.

Η ανάρτηση του μοντέλου συγκέντρωσε περισσότερα από 24 χιλιάδες likes και αρκετά κολακευτικά σχόλια ανάμεσά τους αυτό της Γαίας Μερκούρη και της Κέισι Μίζιου.

«Oooou la la να έρθω κι εγώ;», έγραψε η Γαία δείχνοντας τον ενθουσιασμό της.

1686573229485-442481668-sxolio1.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou