Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά λίγο μετά την αποκάλυψη για τη σχέση της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά λίγο μετά την αποκάλυψη για τη σχέση της

Δεύτερος γάμος με τον ίδιο άντρα για την κριτή του «My Style Rocks». Η αλλαγή στα μαλλιά και η αποκάλυψη. 

Άκρως ανανεωμένη και λαμπερή είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα. Η κριτής του «My Style Rocks» διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις τόσο της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής της ζωή και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η 35χρονη απολαμβάνει στο έπακρο την τηλεοπτική επιστροφή της μέσα από τον διαγωνισμό μόδας και παράλληλα ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της, Γιάννη Καραβασάνη.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια αγαπά να πειραματίζεται με την εικόνα της και δεν διστάζει να κάνει τολμηρές αλλαγές. Πριν λίγες ώρες η Ηλιάνα μοιράστηκε μερικά Instagram-stories με τους διαδικτυακούς της φίλους και πρόδωσε το νέο της hair look.

https://www.instagram.com/p/CqnNJPit74U

Η Ηλιάνα μόλις έκανε μια μεγάλη αλλαγή-Το νέο hair look

H 35χρονη έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, υιοθετώντας μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν, το caramel brown. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δοκίμασε την τεχνική του balayage, με το αποτέλεσμα να δείχνει απόλυτα φυσικό και εντυπωσιακό.

1680774192616-89184017-iliana1.jpg

Her Family Rocks: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε 35 & και η οικογένειά της είναι πάντα προτεραιότητα

«Νέα εποχή», έγραψε το μοντέλο ποζάροντας χαμογελαστή στον καθρέφτη της.

1680774219928-496788518-iliana2.jpg

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Πριν από μερικές ώρες η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα backstage των γυρισμάτων για το «My Style Rocks», με την 35χρονη να απαντά για όλους και για όλα.

Το μοντέλο και κριτής του διαγωνισμού μόδας ανέφερε πως έχει κουραστεί να μιλά για το ξεκίνημά της στο modeling και όπως αποκάλυψε θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα με την οικογένειά της.

«Περνάω τέλεια στο My Style Rocks. Είναι από τις αγαπημένες μου καρέκλες… Δεν γίνεται να δεις reality, χωρίς να μπαίνεις στο Twitter, δεν έχει κανένα νόημα. Έχω βαρεθεί να απαντάω στην ερώτηση για το πώς ξεκίνησα να δουλεύω ως μοντέλο», ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσο για τις φήμες που την θέλουν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη η ίδια δήλωσε με χιούμορ: «Στη ζωή μου να με δείτε πιο επίσημα; Πάσχα έρχεται, έλα να πάμε μαζί στην εκκλησία. Στην Ανάσταση θα πάω με την οικογένειά μου».

Για την διαδικτυακή απάτη με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η Ηλιάνα τόνισε: «Δεν ισχύει αυτό που γράφεται στο ίντερνετ «ακολουθήστε τη δίαιτα της Ηλιάνας». σας παρακαλώ μην το διαβάζετε. Πρέπει να πηγαίνετε σε έναν διατροφολόγο, να κάνετε τις εξετάσεις σας. Πλέον δεν προσέχω τη διατροφή μου, δεν είμαι πια μοντέλο, δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω όλη τη μέρα γυμναστική και να κάνω μια συγκεκριμένη διατροφή. Τώρα θέλω απλά να περάσω καλά, μεγάλωσα κι εγώ. Απολαμβάνω κι εγώ τη ζωή μου».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας πριν την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou