O Σάββας Πούμπουρας βλέπει την αποχώρηση από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ως κάτι φυσιολογικό

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Σάββας Πούμπουρας βλέπει την αποχώρηση από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ως κάτι φυσιολογικό

«Ουδείς αναντικατάστατος και κανένα περιβάλλον μονιμότερο του προσωρινού» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν ακουστεί για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και το ποιοι από τους συντελεστές της συνεχίζουν αφού όπως φαίνεται θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις από τη νέα σεζόν.

Μία από τις τέσσερις αποχωρήσεις που «ακούγονται» ότι θα γίνουν είναι και του Σάββα Πούμπουρα όπως ανέφερε και το ρεπορτάζ του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα

Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε, λοιπόν ένα q&a στον λογαριασμό του στο Instagram και μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν σχετικά με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για το τι συμβαίνει τελικά στην εκπομπή.

Ο ίδιος απάντησε με αρκετά φυσικό τρόπο λέγοντας:

«Ό,τι συμβαίνει σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον σε όλο τον πλανήτη. Κόσμος προσλαμβάνεται, κόσμος παραιτείται, άλλοι απολύονται, άλλοι ολοκληρώνουν την σύμβασή τους, το συμβόλαιό τους, οτιδήποτε. Αυτό συμβαίνει στον κόσμο από τότε που ξεκίνησαν τα εργασιακά περιβάλλοντα. Επίσης, όπως ουδείς αναντικατάστατος, έτσι και κανένα περιβάλλον μονιμότερο του προσωρινού δηλαδή όλοι θα φύγουμε από κάπου κάποια στιγμή».

Αν και θα έλεγε κανείς πως με αυτή του την απάντηση ο παρουσιαστής ίσως θέλησε να δώσει ένα τέλος σε φημολογίες περί παρασκηνίου πίσω από την συνεργασία του με την παρουσιάστρια, στην συνέχεια του q&a που έκανε, ένας ακόμη follower τον ρώτησε για ποιο λόγο δεν συμμετέχει πολύ στην εκπομπή.

Τότε έδωσε μια απάντηση, η οποία έβαλε αρκετούς σε σκέψεις. Όπως είπε ο παρουσιαστής δεν συμμετέχει πολύ «Γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια». Άραγε το είπε χαριτολογώντας, ήθελε να τονίσει πως όποιος μιλάει περισσότερο στην εκπομπή μπορεί ενδεχομένως να μην λέει και κάτι ουσιαστικό κι αυτό δεν είναι το δικό του «στυλ» ή έτσι αποκάλυψε τον λόγο που δεν τον οδήγησε στο να μην συνεχίσει στην εκπομπή τη νέα σεζόν;

349288060_651423936514480_462953497419770647_n-(1).jpg

Οι δυο πιο «αμήχανες» στιγμές του Σάββα στην εκπομπή της Ελένης

Όσο κι αν θέλει κανείς να πιστέψει πως αυτή η συνεργασία του παρουσιαστή, μόνο θετικό πρόσημο είχε και πως ήταν «φυσική ροή» των πραγμάτων το να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους, δεν μπορεί να μην θυμάται την φορά που ο Σάββας Πούμπουρας «θύμισε» στην εκπομπή την ύπαρξή του.

Η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη αφού η μαμά της είχε γενέθλια. Έτσι, δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών της, με τον Σάββα Πούμπουρα να κάνει και το σχήμα της καρδιάς με τα χέρια του αφιερωμένη στη μαμά της. Εκεί ακούστηκε και το επικό: «Συγγνώμη, ο φίλος, ο συνάδελφος έστειλε καρδούλα στη μανούλα σου;» με τον ίδιο να απαντά: «Σάββα με λένε, να ξέρεις, αν με ξέχασες».

Παρ' όλα αυτά η συζήτηση συνεχίστηκε αν και το «κλίμα» φάνηκε να είναι λίγο περίεργο.

Mια ακόμη φορά κατά τη διάρκεια της εκπομπής που το «κλίμα» ήταν λίγο περίεργο ήταν όταν εκείνος στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με το από πού παίρνουν ενέργεια, απάντησε: «Ρώτησες από πού παίρνουμε ενέργεια. Θέλεις να σου πω; Απ’ το γεγονός ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε τη θνητότητά μας. Δεν ξέρεις μέχρι πότε θα είσαι εδώ, οπότε θα απολαύσω τη σημερινή μέρα σαν να ‘ναι η τελευταία. Όλοι θα πεθάνουμε, Ελένη μου, κάποια στιγμή»,

αφήνωντας άφωνη την παρουσιάστρια η οποία στην συνέχεια προχώρησε σε διαφημιστικό διάλειμμα αφού είπε χαριτολογώντας: «Δεν ξέρω πραγματικά σήμερα τι έγινε, εγώ σας μιλούσα εδώ για αισιοδοξία. Με αυτά τα ωραία νέα, τα αισιόδοξα θα ξεκινήσουμε πάλι μετά τις διαφημίσεις».

Θυμάσαι από πού γνωρίσαμε τον Σάββα Πούμπουρα;

Τον Σάββα Πούμπουρα τον γνωρίσαμε αρχικά μέσα από την συμμετοχή του στο διαφημιστικό σποτ συνδρομητικής τηλεόρασης με αφορμή το Euro του 2004. Σίγουρα κάτι θα σου λέει η φράση: «Σάββα καφέ». Αν δεν την θυμάσαι ρίξε μια ματιά στο βίντεο παρακάτω:

Στη συνέχεια συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, με το τηλεοπτικό του ντεμπούτο να γίνεται τη σεζόν 2008-2010 στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha ως συμπαρουσιαστής. Την μεγαλύτερη αίσθηση, ωστόσο στο τηλεοπτικό κοινό έκανε όταν παρουσίασε την εκπομπή με φάρσες «Πλάκα κάνεις» μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο.