H Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντά στους haters με χαμόγελο και μια πόζα με το μαγιό της

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντά στους haters με χαμόγελο και μια πόζα με το μαγιό της

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε το bikini της και μοιράστηκε τις πιο ακομπλεξάριστες φωτογραφίες, με τους followers να «κάνουν πάρτι» στα σχόλια.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διανύει μια πολύ χαλαρή περίοδο και έχει επικεντρωθεί στο να αποκτήσει την πιο fit πλευρά του εαυτού της. Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor γυμνάζεται καθημερινά και στον ελεύθερό της χρόνο πραγματοποιεί ταξίδια αναψυχής έχοντας πια ως προτεραιότητα την ψυχική της ευημερία.

Πριν λίγα 24ωρα η 36χρονη ήταν μία από τις καλεσμένες του Fipster στο τελευταίο του βίντεο στο Youtube και έκανε κάποιες απρόσμενες αποκαλύψεις για την ζωή της. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα και δεν δίστασε να τοποθετηθεί αιχμηρά για το Survivor All Star τονίζοντας: «Ανθρωποφαγία. Ξεπουλάνε την ψυχή τους για τα 5000 ευρώ. Και οι παίκτες και η παραγωγή. Γι' αυτό έφυγα, η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από τα 5000».

Η νέα πόζα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με μαγιό και τα αποθεωτικά σχόλια

Μια ακόμη ανάρτηση με μαγιό έκανε η 36χρονη και «αναστάτωσε» τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε άφιλτρες, αυθόρμητες φωτογραφίες, δείχνοντάς μας ακομπλεξάριστα την αληθινή της εικόνα.

https://www.instagram.com/p/CtbPSVeMuy_/

Φορώντας ένα σέξι μαγιό από τη νέα της συλλογή, η αθλητικογράφος πόζαρε στον φακό, αδιαφορώντας πλήρως για τα κακεντρεχή σχόλια γύρω από το όνομά της. Θυμίζουμε πως σε προηγούμενες αναρτήσεις της Βαλαβάνη πολλοί χρήστες άνοιξαν beef μετά τα άκομψα-χυδαία σχόλια που άφηναν διάφοροι κάτω από τα posts της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η πρώην παίκτρια του Survivor νιώθει καλά με τον εαυτό της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το καλλίγραμμο σώμα της αποτελεί υγιές παράδειγμα και μας εμπνέει κι εμάς να γυμναστούμε για το φετινό#bikinibody.

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη έφυγε για διακοπές και ο Μorgan με 2 λέξεις «μίλησε» για τη σχέση τους

Tα αιχμηρά σχόλια του Αλέξη Παππά για τις δηλώσεις Βαλαβάνη

Πριν λίγες ώρες ο Αλέξης Παππάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Μίχο.

Μεταξύ άλλων το μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το Survivor All Star αναφέροντας: «Δεν πήγε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor; Άρα πιο πριν δεν είχε αξιοπρέπεια; Πιστεύω, ότι όποιος δεν κατάλαβε την πρώτη φορά που πήγε στο Survivor ότι χρειάζεται να έχεις απόθεμα πάνω από τις δυνάμεις σου, τότε σημαίνει ότι κάτι δεν κατάλαβε καλά. Αν σου αρέσει αυτή η διαδικασία, πάλι σημαίνει ότι πάλι κάτι δεν πάει καλά».

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani