Η Μαρία Μπέη κέρδισε τον τίτλο της MasterChef, την αγάπη του κόσμου και τα 50.000 ευρώ

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαρία Μπέη κέρδισε τον τίτλο της MasterChef, την αγάπη του κόσμου και τα 50.000 ευρώ

Η Μαρία στη δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef, ήταν η νικήτρια για τους κριτές αλλά πρώτη και για την αγκαλιά του κόσμου στα social media.

Ήταν μια μάχη που η Μαρία Μπέη την έδωσε πανάξια και την κέρδισε με το σπαθί της. Οι κριτές μίλησαν και η Μαρία ήταν η νικήτρια του φετινού MasterChef αλλά και η νικήτρια στα μάτια του κόσμου.

Την πρώτη φορά τερμάτισε τρίτη, τη δεύτερη φορά έγινε MasterChef

https://www.instagram.com/p/CtfFCZ5qnde/

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και τη νίκη της Μπέη με έναν βαθμό διαφορά από τον Νίκο Τράκα, η 24χρονη δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της.

Το Queen.gr βρέθηκε στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής τον οποίο φέτος κέρδισε η εισβολέας Μπέη!

Το Twitter πάντως, έχει στήσει τρελό πανηγύρι για τη νίκη της Μπέη! Μ for Μαρία λοιπόν.

Τι θα κάνει η Μαρία Μπέη το χρηματικό έπαθλο

Στο πρόσφατο Q+ A της στο Tik Tok με τον Νίκο Τράκα, η Μπέη μίλησε για το μεγάλο μειονέκτημα που αντιμετώπισε στη φετινή της είσοδο στον διαγωνισμό μαγειρικής όπου και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το πλεονέκτημά μου στον διαγωνισμό ήταν πως κάποιες δοκιμασίες τις γνώριζα πάνω- κάτω. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα ήταν πως όταν μπήκα, την πρώτη ημέρα δεν με ήθελε κανείς», είπε η Μαρία, η οποία δεν δίστασε να μας ξαφνιάσει αποκαλύπτωντας και την αποχώρηση που της κόστισε πιο πολύ στο παιχνίδι:

«Σίγουρα η αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου με στεναχώρησε αλλά τελικά με βοήθησε κιόλας και πήρα πιο σοβαρά τα πράγματα και είμαι εδώ που είμαι».

Στο τι θα έκανε το έπαθλο αν το κέρδιζε, η Μαρία είχε εξομολογηθεί πως θα αγοράσει κάποια ώρα στους δικούς της και θα κάνει αποταμίευση για να φτιάξει το δικό της μαγαζί.

«Με το καλό να το πάρει το κορίτσι, τους έβγαλε και τους δύο ασπροπρόσωπους», είπε ο Καζιόλι στον τελικό στη Μπέη και τον Μπέλλο.

Η μάχη για Τράκα και Μπέη συνεχίζεται στο Twitter - Η μεταμόρφωση της Μαρίας μέσα MasterChef

Το Twitter πανηγυρίζει για τη Μπέη

H Mαρία Μπέη από το 2021 ως σήμερα

https://www.instagram.com/p/CkLvlW0jIak/

H Mαρία είχε ξαφνιάσει τους κριτές από την πρώτη της audition πριν τρία χρόνια, όταν είχε μιλήσει για την επανάσταση που είχε κάνει, μιας και δεν ακολούθησε τον μπαμπά και τα αδέρφια της στο τουριστικό καράβι της οικογένειας.

Ο μπαμπάς και η οικογένειας της Μαρίας ήταν στην audition εκείνη όπου η Μπέη, στα 21 της χρόνια είχε μαγειρέψει κόλλυβα.

Ο μπαμπάς της Μαρίας είχε πει πως η κόρη του είναι πολύ δυναμική και θα τα καταφέρει. Στην audition αυτή, η Μαρία είχε μαγειρέψει κόλλυβα και είχε ντυθεί στα μαύρα.

Και η οικογένεια της Μαρίας ήταν εκεί να την στηρίξει και χτες, στην τέταρτη ημέρα του τελικού του MasterChef και να της δώσει δύναμη.

Κι ύστερα ήρθε η γνωριμία με τον Δημήτρη Μπέλλο, η κοινή ζωή και οι τσακωμοί που όπως είπε η Μαρία και στη διάρκεια του τελικού, όταν ακόμα κι εκεί μάλωνε με τον Δημήτρη, της αρέσει αυτή η δυναμική και δεν θα σταματήσει ποτέ να γκρινιάζει!

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας:

Από τα μελιά μαλλιά του 2018 και τα κιλά που ήθελε να χάσει μέχρι το 2023 και τα 3,5 χρόνια μαζί με τον Δημήτρη Μπέλλο, η Μαρία έχει μεταμορφωθεί.

Η Μπέη έχει καταφέρει να χάσει τα χρόνια αυτά 10 κιλά ενώ μέσα στο φετινό MasterChef έχει εξομολογηθεί πως έχει χάσει περισσότερα από 5 κιλά.

Μετά το αποτέλεσμα του τελικού, το προφίλ της Μαρίας στο Instagram είναι πιθανό να γεμίσει με περισσότερες φωτογραφίες με μαγιό που τόσο της αρέσουν!