Η έναρξη του live τελικού του MasterChef ξεσήκωσε θύελλα και στο Twitter

Η έναρξη του live τελικού του MasterChef ξεσήκωσε θύελλα και στο Twitter

Το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, ήταν η αιτία που έγινε διαφορετικά η έναρξη του Live κομματιού του τελικού του MasterChef.

Τις τελευταίες ώρες η είδηση του ναυαγίου του αλιευτικού που μετέφερε μετανάστες ανοιχτά της Πύλου χωρίς να φτάσει στον προορισμό του, την Ιταλία, έχει γίνει πρώτο θέμα και στο Twitter, όπου είναι πρώτο trend.

Μέχρι στιγμής 79 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, 104 έχουν διασωθεί και εκατοντάδες ακόμη αγνοούνται.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Ζαφειρόπουλο, δεν έχουν βρεθεί γυναικόπαιδα ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν για τρεις ημέρες, δεν θα σταματήσουν καθόλου. Εκτιμάται ότι η βύθιση του πλοίου επήλθε από τη μετατόπιση του κόσμου, καθώς ήταν πάρα πολλοί τόσο στο κατάστρωμα όσο και στο αμπάρι. Υπολογίζεται ότι ανάμεσα στα άτομα που βρίσκονταν στο αμπάρι ήταν περίπου 100 παιδιά ενώ ο συνολικός αριθμός των ατόμων πάνω στο αλιευτικό ήταν 750. Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 21:00 έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16 Ιουνίου 2023.

Το Live ξεκίνησε με τη δήλωση Κουτσόπουλου για το ναυάγιο στην Πύλο

Ο φετινός τελικός, στο Live κομμάτι του ξεκίνησε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εξηγεί γιατί ο τελικός δεν θα γίνει στο κλίμα που όλοι περίμεναν, αναφερόμενος στο αλιευτικό που έγινε παγίδα θανάτου για τους ανθρώπου που μετέφερε ανοιχτά της Πύλου.

«Η σημερινή ημέρα, δυστυχώς δεν μπορεί να είναι ακριβώς όπως την είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε ένα τραγικό γεγονός και θρηνούμεα ανθρώπινες ζωές. Δυστυχώς, πολλά πράγματα που εμείς θεωρούμε δεδομένα, για πολύ κόσμο δεν είναι», είπε ο σεφ.

Αμέσως ξέσπασε διαμάχη στους fans του MasterChef, κάποιοι από τους οποίους φάνηκε πως δεν γνώριζαν τι έχει συμβεί, άλλοι μίλησαν για υποκρισία από πλευράς των κριτών και άλλοι συνεχάρησαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.