Η Δανάη Λιβιεράτου είναι το «κορίτσι του Μάη» & θα λατρέψεις τα looks της στις νέες φωτογραφίες της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δανάη Λιβιεράτου είναι το «κορίτσι του Μάη» & θα λατρέψεις τα looks της στις νέες φωτογραφίες της

Όπως έχει τραγουδήσει κι ο μπαμπάς της, Λάμπης Λιβιεράτος «τη λένε το κορίτσι του Μάη» και η αγάπη της για την φύση και τα ζώα δεν κρύβεται. Αυτή είναι η Δανάη Λιβιεράτου.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι ένας πολύ περήφανος μπαμπάς και πώς θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε αφού οι κόρες του με την Εύη Αδάμ πέρα από πολύ όμορφες είναι και εξαιρετικά ταλαντούχες. Η 23χρονη Νεφέλη αποφοίτησε πρόσφατα από το Τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Σπουδών στο Bath College της Βρετανίας, ενώ η 20χρονη Δανάη ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά της στο τραγούδι σπουδάζοντας στο "Royal Northern College of Music" στο Μάντσεστερ.

«57 είσαι και φαίνεσαι» είπαν οι Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου για τον πατέρα τους και τα γενέθλιά του

Η ενασχόληση της Δανάης με το τραγούδι

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου έχει κατά γενική ομολογία πολύ καλή φωνή ενώ έχει εμφανιστεί στo Mad Walk το 2022 αλλά και στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα τραγούδι ακόμα».

https://www.instagram.com/p/CYoZ1wHIbi4

Παράλληλα, η ίδια δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram cover τραγουδιών με τα σχόλια από τους followers της να είναι πολύ κολακευτικά.

https://www.instagram.com/p/Cj74R6PKJBN

Η νεαρή ανερχόμενη τραγουδίστρια έχει αναφέρει σε συνέντευξή της πως η Εύη Αδάμ είναι δίπλα της να την συμβουλεύει στα βήματα που κάνει, περισσότερο, ωστόσο στο στρατηγικό κομμάτι της καριέρας της που ξεκινάει να «χτίζει».

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι δύσκολο η μητέρα μου να με βοηθήσει σε αυτό που κάνω εγώ, δηλαδή στο τραγούδι και τη μουσική. Μπορεί όμως να με βοηθήσει στο στρατηγικό κομμάτι και αυτός είναι ο λόγος που την αποκαλώ και mamager. Με βοηθάει στο πώς να πορευθώ. Είμαι και νέα στον χώρο και είμαι διστακτική. Πολλές φορές με ξεκλειδώνει και πάμε μαζί σε ραντεβού».

Η αγάπη της Δανάης για την φύση

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, είναι λάτρης της φύσης κι όπως έχει τραγουδήσει κι ο μπαμπάς της είναι ένα αυθεντικό «κορίτσι του Μάη».

Μάλιστα, σε πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα, πέρασε όμορφες στιγμές με την αδερφή της στην εξοχή ενώ επισκέφτηκαν και τον ιππικό όμιλο, στον οποίο βρίσκεται το άλογο με το οποίο η ίδια έχει κατέβει στο παρελθόν σε αγώνες ιππασίας, ο Casper.

Ακολουθεί η gallery στην οποία μπορείς να δεις τα stylish casual looks της 20χρονης:

Love is in the air

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει αφού ανεβάζει συχνά στα social media της φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Pablo Miller, ο οποίος είναι επίσης μουσικός.