H Παρασκευή από το GNTM 3 μάς δείχνει τη μαμά της για πρώτη φορά και η ομοιότητα είναι φοβερή

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Παρασκευή από το GNTM 3 μάς δείχνει τη μαμά της για πρώτη φορά και η ομοιότητα είναι φοβερή

H Παρασκευή από το GNTM 3 έκανε ένα βίντεο στο Tik Tok αφιερωμένο στη μαμά της και όλοι πρόσεξαν την απίστευτη ομοιότητά τους.

Την Παρασκευή Κερασιώτη την γνωρίσαμε μέσα από τον 3ο κύκλο του GNTM. Η ίδια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές τόσο με την φυσική ομορφιά της αλλά και με τον λόγο για τον οποίο είχε πάει στον διαγωνισμό.

«Είμαι Τσιγγάνα και θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα. Όταν ήμουν πιο μικρή δεχόμουν άσχημες κριτικές λόγω της καταγωγής μου, αλλά μεγαλώνοντας το ξεπέρασα αυτό. Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό που είμαι, αγαπώ πολύ αυτό που είμαι και θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις Τσιγγάνες, να αγαπάνε τον εαυτό τους, να αγαπάνε το σώμα τους και να μην ντρέπονται γι’ αυτό που είναι. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μοναδική ομορφιά και είναι καλό να το δείχνουμε αυτό», είχε αναφέρει μάλιστα στην οντισιόν της.

Η ίδια έφτασε μέχρι τον τελικό, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο και το έπαθλο αφού νικητής εκείνη την χρονιά αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ.

H ζωή μετά το GNTM και η απώλεια του πατέρα της

Η Παρασκευή μετά το GNTM συνέχισε να εργάζεται ως μοντέλο, ωστόσο όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία της και για οικονομικούς λόγους, την περίοδο του κορονοϊού βρέθηκε να δουλεύει ως σερβιτόρα σε εστιατόριο στη Μύκονο. Παρά τα κακεντρεχή σχόλια που δέχτηκε η ίδια σε συνέντευξή της είχε δηλώσει με κάθε ειλικρίνεια:

«Δεν θα παρατήσω ποτέ την βασική μου δουλειά, η οποία είναι το μόντελινγκ. Είναι κάτι που λατρεύω. Μέσα από το GNTM κατάφερα να κάνω δουλειές πάνω σε αυτό. Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή την δουλειά στη Μύκονο δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Θέλω για λίγο να κάνω αυτή τη δουλειά και να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου».

https://www.instagram.com/p/CqDCO7HsG-A/

Παρ' όλα αυτά το νεαρό μοντέλο βίωσε και την απώλεια του πατέρα της τον οποίο είχαμε δει να την επισκέπτεται και στο σπίτι του GNTM όταν λίγο καιρό πριν τον τελικό οι παίκτες έπρεπε να αναβιώσουν μια φωτογραφία με τους γονείς τους απ' όταν ήταν παιδιά.

Η απώλεια αυτή, όπως είναι φυσικό της στοίχισε ενώ συχνά μοιραζόταν τα συναισθήματά της με τους followers της στα social media.

Παράλληλα, σε ανάρτησή της στο Instagram είχε αποκαλύψει ποιος είναι ο τρόπος που την βοηθάει να επανέλθει τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε με το θάνατο του μπαμπά της. Όπως είχε γράψει η ίδια: «Μετά την απώλεια του μπαμπά μου, πέρασα και περνάω δύσκολα ψυχολογικά και σωματικά. Ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησε και με βοηθάει να επανέλθω σωματικά, εκεί που θέλω εγώ και που μου μαθαίνει να μην τα παρατάω τόσο εύκολα o @coachzarou τον ευχαριστώ είναι λίγο. Όλοι έχουμε δυσκολίες, μην τις αφήνετε να σας κερδίζουν».

Stigmiotypo-o8onhs-(1615).png

Η μαμά της και μεγάλο «ευχαριστώ»

Η Παρασκευή είναι αρκετά ενεργή στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Tik Tok. Αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα βίντεο με τη μαμά της την οποία βλέπουμε για πρώτη φορά και δεν γινόταν να μην προσέξουμε την ομοιότητά τους.

Η ίδια μάλιστα έγραψε στην ανάρτησή της ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για εκείνη: «H μαμά μου, το κορίτσι μου. Να την αγαπάτε και να το δείχνετε. Η μαμά μου έχει περάσει πολλά και ακόμα περνάει. Ήταν και είναι πάντα δίπλα μας. Σε ευχαριστούμε για όλα, σε ευχαριστώ για τον άνθρωπο που με έχεις κάνει».

354462434_1649866898851193_4430443790857653571_n.jpg