Η Χαρά Παππά του GNTM ζει τον απόλυτο έρωτα - Το ταξίδι στη Μήλο και το σχόλιο του συντρόφου της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Χαρά Παππά του GNTM ζει τον απόλυτο έρωτα - Το ταξίδι στη Μήλο και το σχόλιο του συντρόφου της

Η Χαρά Παππά μετά τον χωρισμό της από τον Burak Hakki βρήκε ξανά τον έρωτα και δεν φοβάται να το «φωνάξει».

Η Χαρά Παππά, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον 2ο κύκλο του GNTM φαίνεται πως ζει τον απόλυτο έρωτα μετά τον χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό Burak Hakki. Η ίδια εδώ και περίπου ένα χρόνο βρίσκεται σε σχέση με τον Στέφανο Τσαγκαράκη και είναι πολύ ερωτευμένη.

Το ταξίδι στη Μήλο και το σχόλιο του Στέφανου

Το νεαρό μοντέλο με τον σύντροφό της είχαν ταξιδέψει στη Μήλο για ολιγοήμερες διακοπές και μάλιστα χθες που ο καιρός και πάλι δεν θύμιζε τόσο πολύ καλοκαίρι στην Αθήνα, δημοσίευσε ένα άλμπουμ φωτογραφιών με τον Στέφανο Τσαγκαράκη από το ταξίδι τους.

https://www.instagram.com/p/CtUJaP8K-sV

Οι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι τους έμειναν όπως φαίνεται για πάντα χαραγμένες στο μυαλό της Χαράς ενώ ο σύντροφός της δεν κρύβει κι αυτός τα συναισθήματά του για την ίδια αφού στο post που έκανε εκείνη σχολίασε: «Κοριτσάκι μου ❤️ Σ’αγαπώ».

Η συγκατοίκηση

Το ζευγάρι έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο κάτω τη σχέση του αφού όπως βλέπαμε τον Οκτώβριο από τα stories που δημοσίευσε η Χαρά Παππά αποφάσισαν να μετακομίσουν μαζί.

Stigmiotypo-o8onhs-(1578).png

H αποκάλυψη για το πρόβλημα με την αλωπεκία

Η Χαρά Παππά με θάρρος έχει μιλήσει αρκετές φορές για ψυχοσωματικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει λόγω άγχους.

Μάλιστα, έχει αναφερθεί σε συνέντευξή της και στην κατάθλιψη που πέρασε λέγοντας:

«Εξαιτίας του άγχους έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο. Έχω μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχω περάσει. Στην κατάθλιψη νομίζω με οδήγησε το ότι δεν έλεγα ''όχι'' και προσπαθώ πάντα να ευχαριστώ τους πάντες, κι έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το μεγαλύτερο συναίσθημα που έχεις είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου».

https://www.instagram.com/p/CgmuzqiK0O5

Παράλληλα σε ένα q&a που είχε κάνει πριν λίγους μήνες αποκάλυψε ότι εξαιτίας του άγχους της αντιμετώπιζε και πρόβλημα αλωπεκίας. Ωστόσο, το συγκεκριμένο q&a της έκλεισε λέγοντας στους followers της πως ψυχολογικά ήταν σε μια πολύ όμορφη φάση, άσχετα από το γεγονός με την αλωπεκία, ενώ ένιωθε ευγνωμοσύνη για όσα έχει καταφέρει.

Πιο χαρακτηριστικά ανέφερε : «Θα κλείσω λοιπόν με αυτήν! Αν εξαιρέσουμε το άγχος (που ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα σας πω ότι το ξεπέρασα) ψυχολογικά είμαι σε μια όμορφη φάση… είμαι δηλαδή αισιόδοξη! Τα έχω βρει πολύ όμορφα με τον εαυτό μου… νιώθω ότι η ζωή με αγαπάει και μου έρχονται όλα όπως ακριβώς πρέπει και είμαι ευγνώμων για όσα έχω!»

alopekia.jpg