Ο Αιμιλιάνο Μάρκου του GNTM επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα και μας δείχνει την κούκλα μαμά του

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου του GNTM επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα και μας δείχνει την κούκλα μαμά του

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου επέστρεψε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα και έβγαλε έξω τη γυναίκα της ζωής του.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου ήταν ένας από τους παίκτες του GNTM3 που ο κόσμος συζητούσε αρκετά. Κάτι τα φυσικά του χαρακτηριστικά κάτι οι εντυπωσιακές του φωτογραφίσεις, γρήγορα το μοντέλο αναδείχθηκε στις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες του κοινού.

Το μοντέλο είναι σήμερα 23 ετών και παρά το ότι δεν κατάφερε να νικήσει σε εκείνη τη σεζόν του παιχνιδιού (σ.σ. Νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τζουζίνοφ), δεν πτοήθηκε καθόλου και συνεχίζει την καριέρα του στο Μιλάνο με συνεργασίες με κορυφαίους σχεδιαστές.

Η σύντομη επιστροφή στην Ελλάδα

https://www.instagram.com/p/CtE0FWesrS-

Ο Αιμιλιάνο επέστρεψε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα προτού επιστρέψει ξανά στο Μιλάνο όπου μένει τα τελευταία χρόνια και βγήκε με τη γυναίκα της ζωής του, την μαμά του, από την οποία φαίνεται πως πήρε τα καλά του γονίδια.

markou1.JPG

Αιμιλιάνο Μάρκου: Το μόνο μοντέλο που πέτυχε μετά το GNTM παρόλο που δε νίκησε

Αναφερόμενος στην καριέρα του στο εξωτερικό, ο Αιμιλιάνο έχει πει χαρακτηριστικά:

«Τα χρήματα για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι πολύ καλά πόσο μάλλον για ένα παιδί στην ηλικία μου, το οποίο δεν έχει ξαναεργαστεί. Οπότε ναι, ξαφνικά βλέπεις κάποια χρήματα, τα οποία θεωρούνται πολύ καλά», είπε Αιμιλιάνο τονίζοντας ότι νοικιάζει σπίτι στο Μιλάνο και στο Λονδίνο, ενώ όταν έρχεται στην Ελλάδα μένει στο σπίτι των γονιών του.

Αναφερόμενος στην ανατροφή του και μιλώντας στη Φαίη Σκορδά στο ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Μάρκου τόνισε:

«Σα χθες θυμάμαι ότι όταν είπα στη μαμά ότι πήρα την απόφαση να αφήσω τη σχολή μου για λίγο και να ασχοληθώ με τη μόδα, να πάρω τις βαλίτσες μου και να φύγω στο εξωτερικό, μού είπε συγκεκριμένα ότι μπήκες πολύ γρήγορα στα βαθιά».

Η σχέση με την Μαριαγάπη που έληξε:

Ο Αιμιλιάνο μέσα στο GNTM έγινε ζευγάρι με την Μαριαγάπη Ξυπολιά σε έναν δεσμό που κράτησε δύο χρόνια παρά την απόσταση. το 2022 βρήκε τα δύο παιδιά χώρια και μίλησαν και οι δύο για τον χωρισμό αυτό:

«Ήμασταν 2 χρόνια μαζί με την Μαριαγάπη αλλά στην κυριολεξία ήμασταν τον ένα. Περάσαμε πάρα πολύ χρόνο χώρια και αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Πάντα όση επαφή και να υπήρχε, χανόταν λίγο αυτή η φλόγα. Φτάσαμε σε ένα σημείο, ώστε να πάρουμε λίγο χρόνο ο καθένας χωριστά. Ήταν πάρα πολύ ώριμο έτσι όπως έγινε και το εκτιμώ πάρα πολύ και από πλευράς της. Είμαστε πάρα πολύ καλά, υπάρχει επικοινωνία, αλλά δεν είμαστε μαζί πλέον σα ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά ο Αιμιλιάνο Μάρκου για τη σχέση του με τη Μαριαγάπη ενώ εκείνη είπε:

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτήν την περίοδο. Γενικά έχουν συμβεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Η απόσταση έπαιξε σίγουρα πολύ ρόλο. Όταν είχα φύγει για την Κίνα μισό χρόνο, είχαμε περάσει διάφορες φάσεις, αλλά το δουλέψαμε. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Σίγουρα εγώ δεν ήθελα να καταλήξει έτσι. Όλα για καλό πιστεύω ότι γίνονται. Μια σχέση από απόσταση σίγουρα δεν είναι εύκολη. Θέλει θέληση κι από τους δύο. Την είχαμε τη θέληση για πολύ καιρό, αλλά σιγά σιγά αρχίσαμε να κουραζόμαστε κι οι δύο.

Όσες φορές προσπαθείς να σώσεις κάτι, γίνεται λίγο χειρότερο αν δεν υπάρχει ίδια προσπάθεια κι από τα δύο άτομα. Οπότε καταλαβαίνεις πως σιγά σιγά διαλύεται αυτό. Θέλουμε διαφορετικά πράγματα κι από τη δουλειά μας κι από τα προσωπικά μας. Οπότε αυτό κάνει clash κι έπαιξε ρόλο και το timing κι η πίεση που φάγαμε από τη δημοσιότητα, όταν βγήκαμε από το GNTM», ανέφερε η Μαριαγάπη.