«Ποια είναι η κοπέλα» ρωτάει η Κέισι Μίζιου την Εβελίνα Σκίτσκο πέντε χρόνια μετά το GNTM

«Ποια είναι η κοπέλα» ρωτάει η Κέισι Μίζιου την Εβελίνα Σκίτσκο πέντε χρόνια μετά το GNTM

H Εβελίνα Σκίτσκο κάνει καριέρα στο Μεξικό. Οι υπέροχες φωτογραφίες και το νέο look του μοντέλου.

Πριν πέντε περίπου χρόνια η Εβελίνα Σκίτσκο αποφάσισε να κυνηγήσει το μεγάλο της όνειρο και δήλωσε συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του Greece's Next Top Model που προβλήθηκε από τη συχνότητα του STAR το 2018.

Το νεαρό μοντέλο ήταν μόνο 18 ετών όταν συστήθηκε στην επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το παρουσιαστικό αλλά και τον χαρακτήρα της.

Η μεγάλη της εξέλιξη και η διαρκής ανοδική πορεία στον διαγωνισμό μοντέλων της χάρισαν μια θέση στον τελικό όπου και κατέκτησε την δεύτερη θέση. Το αποτέλεσμα κρίθηκε τότε από τις τέσσερις δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκαν οι τρεις φιναλίστ, το διαφημιστικό κλιπ και τις τρεις φωτογραφίσεις.

H Εβελίνα Σκίτσκο είναι μια άλλη 5 χρόνια μετά το GNTM

Η 25χρονη έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM ωστόσο μετά το τέλος του διαγωνισμού συνεχίζει την πορεία της στο modeling και αυτή την περίοδο κάνει διεθνή καριέρα στο Μεξικό.

https://www.instagram.com/p/CsQaSVjtWl3

Tο σχόλιο της Κέισι Μίζιου

H Κέισι Μίζιου ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την νέα ανάρτηση του μοντέλου και να τονίσουν την αλλαγή στην εμφάνισή της, γράφοντας με χιούμορ: «Ποια είναι η κοπέλα;».

sxolio1.jpg

Η Εβελίνα Σκίτσκο έχει αλλάξει αρκετά με την σημερινή της εικόνα να είναι εξίσου εντυπωσιακή. Το μοντέλο έχει μακριά, καστανά μαλλιά που της ταιριάζουν πολύ και τονίζουν τα φυσικά χαρακτηριστικά της.

https://www.instagram.com/p/CsnjJ4wt81K

Κάθε της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύει πως σήμερα η Εβελίνα είναι πολύ πιο ώριμη και ποζάρει στον φακό γεμάτη αυτοπεποίθηση και στυλ. Το νεαρό μοντέλο μεταμορφώνεται διαρκώς για τις ανάγκες του κάθε project και αποδεικνύει πως έχει το GNTM στις φλέβες της.

Βίκυ Καγιά: Τα παιδιά της είναι το επόμενο GNTM- Tο #familygoals άλμπουμ των διακοπών τους

Πηγή κεντρικής: evelinaskitsko