Στέφανος Τσιτσιπάς & Paula Badosa έχουν κερδίσει χρυσό μετάλλιο στον έρωτα

Στέφανος Τσιτσιπάς & Paula Badosa έχουν κερδίσει χρυσό μετάλλιο στον έρωτα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της νεαρής τενίστριας.

Μια από τις καλύτερες περιόδους της προσωπικής του ζωής διανύει εδώ και λίγο καιρό ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος έχει βρει το άλλο του μισό στο πλευρό της τενίστριας Paula Badosa.

H αγάπη τους για το tennis και η χημεία ανάμεσά τους ήταν αρκετή για να έρθουν πιο κοντά και να γίνουν ζευγάρι. Πριν λίγες ημέρες ο 24χρονος τενίστας επιβεβαίωσε τον δεσμό τους ποστάροντας μια τρυφερή κοινή τους φωτογραφία.

H εξομολόγηση Τσιτσιπά για το κορίτσι του

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια στη νέα του σύντροφο τονίζοντας: «Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα».

Ο νέος καυγάς του Στέφανου Τσιτσιπά με τη μητέρα του προβλημάτισε τo Twitter

https://www.instagram.com/reel/Ctizbq8gneR/

Kαι πρόσθεσε: «Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ καμία άλλη τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος. Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο. Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη».

https://www.instagram.com/p/CthOHurLYQ_/

To tweet που αποδεικνύει ότι ο Τσιτσιπάς είναι full in love

Πριν λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια του 7ου game με τον Richard Gasquet για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Στουργκάρδης ο Έλληνας τενίστας έκανε ένα tweet, αρκετά διαφορετικό από αυτά που συνηθίζει.

«Μην ξεχνάς να σταματάς για να δεις, να ακούσεις και να αγαπήσεις. Γιατί μία ημέρα όλα αυτά θα έχουν χαθεί, όπως κι εσύ», έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ποια είναι η Paula Badosa

Η εντυπωσιακή τενίστρια είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο του αθλητισμού στην Ισπανία. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει περισσότερους από 900.000 ακόλουθους και η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CtbwCdLhYfx/

Η 25χρονη Paula γεννήθηκε στο Μanhattan της Νέας Υόρκης από τους Ισπανούς γονείς Mireia Gibert Baró και Josep Badosa Codolar, οι οποίοι εργάζονται στον χώρο της μόδας. Όταν ήταν επτά ετών, μετακόμισε με την οικογένειά της στην Βαρκελώνη όπου ξεκίνησε να ασχολείται με το τένις. Στα 14 της μετακόμισε στη Valencia για να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και στα 17 της επέστρεψε στην Βαρκελώνη ως ολοκληρωμένη αθλήτρια. Τον Απρίλιο του 2022 βρέθηκε στο νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας κερδίσει μία σειρά σημαντικών τουρνουά.

Όταν ήταν μικρή, έλεγε πως θέλει να γίνει μοντέλο, όπως οι γονείς της. Μεγαλώνοντας άρχισε να ερωτεύεται το tennis και έχει δηλώσει πολλές φορές τον θαυμασμό της για τον Raphael Nadal και την Μaria Sarapova. Πριν γνωρίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, η 25χρονη τενίστρια βρισκόταν σε σχέση με τον Juan Betancourt από την Κούβα ωστόσο οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Το πρώτο κοινό post Τσιτσιπά-Badosa

Πριν λίγες ημέρες ο διάσημος αθλητής επιβεβαίωσε τη σχέση τους μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση με το κορίτσι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

1686415242933-334505142-tsitsipas1.jpg

Ο νεαρός τενίστας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την αγαπημένη του, Paula Badosa, χωρίς να διστάζουν να εκφράσουν δημόσια τον έρωτά τους.

Νωρίτερα ένα βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου όπου το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίζεται μαζί στην κάμερα, με την Ισπανίδα τενίστρια να παίζει αρχικά με τα μαλλιά του κορυφαίου Έλληνα αθλητή ενώ στο τέλος ανταλλάσσουν και ένα γλυκό φιλί.

Πηγή κεντρικής: paulabadosa