Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Paula Badosa με ένα τρυφερό post

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Paula Badosa με ένα τρυφερό post

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζει τον απόλυτο έρωτα και μας συστήνει το κορίτσι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά υποστηρίζει ένα διάσημο ρητό και όπως φαίνεται ισχύει απόλυτα στην περίπτωση του Στέφανου Τσιτσιπά. Τα τελευταία 24ωρα πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο διάσημος τενίστας ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της 25χρονη τενίστριας, Paula Badosa.

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν όταν οι δύο αθλητές πόσταραν κοινή φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στο Spotify και έκαναν κάποια κοινά tweets.

Το πρώτο κοινό post Τσιτσιπά-Badosa

Πριν λίγες ώρες ο διάσημος αθλητής επιβεβαίωσε τη σχέση τους μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση με το κορίτσι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

1686415242933-334505142-tsitsipas1.jpg

Ο νεαρός τενίστας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την αγαπημένη του, Paula Badosa, χωρίς να διστάζουν να εκφράσουν δημόσια τον έρωτά τους.

Νωρίτερα ένα βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου όπου το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίζεται μαζί στην κάμερα, με την Ισπανίδα τενίστρια να παίζει αρχικά με τα μαλλιά του κορυφαίου Έλληνα αθλητή ενώ στο τέλος ανταλλάσσουν και ένα γλυκό φιλί.

Η κριτική που έχει δεχθεί για τις αναρτήσεις του στα social media

Ο διάσημος τενίστας έχει κατακριθεί αρκετές φορές δημόσια για τις αναρτήσεις του στα social media και πριν λίγους μήνες μίλησε γι' αυτό στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Το διασκεδάζω. Για εμένα τα social media είναι για να πεις αυτά που πιστεύεις. Ναι, καμία φορά σας τρολάρω», ομολόγησε ο τενίστας.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι υγιεινό να περνάς πολύ χρόνο στα social media και έχω καταλάβει εδώ και πολλά χρόνια ότι θα βρεις ανθρώπους μέσα εκεί οι οποίοι είτε ζηλεύουν είτε θέλουν κάτι κακό. Δεν θέλουν δηλαδή να προκαλέσουν κάτι θετικό ή να βγάλουν κάτι καλό προς τα έξω. Κάθονται όλη μέρα στα social media και την λένε στους υπόλοιπους. Για μένα τα social media είναι ένα μέρος στο οποίο μπορώ και περνάω καλά, έχω κάποιες συνδέσεις με ανθρώπους και το πιο σημαντικό είναι η επικοινωνία και το να μπορείς να πεις κάτι που μάλλον θα κάνει τον κόσμο καλύτερο».

Ο νέος καυγάς του Στέφανου Τσιτσιπά με τη μητέρα του προβλημάτισε τo Twitter

Το 2020 ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έγραψε στα social media κάτι που για τους περισσότερους θεωρήθηκε προκλητικό και κατακρίθηκε έντονα.

«Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα», είχε γράψει ο 24χρονος και δέχθηκε αργότερα πυρά από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήταν άλλες οι προθέσεις μου από αυτές που κατάλαβε ο κόσμος. Είχα την ευκαιρία να πάω για πρώτη φορά στο Λονδίνο και να πάω στο Harrods και σκεφτόμουν, άμα χτιστεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα πόσες πολλές δουλειές μπορούν να προσφερθούν σε ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά αυτή τη στιγμή; Και είναι ένας μαγνήτης για τον τουρισμό ειδικά το καλοκαίρι που έχουμε τόσους πολλούς τουρίστες. Θα ήταν μια καταπληκτική ιδέα άμα φτιάχναμε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και φυσικά έφαγα «ξύλο» αλλά δεν με πειράζει γιατί, όπως ξέρω, αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι η πρόθεση που είχα».

Για το εμβόλιο κατά του covid-19 διευκρίνισε ότι δεν ήταν ποτέ αρνητικός στο να εμβολιαστεί.

«Το έχω κάνει το εμβόλιο. Εκεί που έγινε η παρεξήγηση ήταν όταν με ρώτησε ένας δημοσιογράφος για το εμβόλιο και έγινε παρεξήγηση με αυτό που απάντησα «αυτή τη στιγμή το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό και δεν μας έχει πει κανείς ότι πρέπει να το κάνουμε οπότε εγώ περιμένω μέχρι να μας δώσει το ΟΚ η ATP». Επίσης, υπήρξαν κουβέντες πριν ξεκινήσει το εμβόλιο ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε αθλητές. Οπότε είχα μια ανησυχία πάνω σε αυτό γιατί δεν ήξερα τι αντίδραση θα προκαλέσει σε μένα», εξήγησε ο Τσιτσιπάς.

Πηγή κεντρικής: stefanostsitsipas