H Ana de Armas δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα- Το φωτογραφικό album από το ταξίδι της

H Ana de Armas δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα- Το φωτογραφικό album από το ταξίδι της

H Ana de Armas βρέθηκε για λίγες ημέρες στη χώρα μας και δεν σταμάτησε να μοιράζεται υπέροχες εικόνες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

H Ana de Armas θεωρείται μία από τις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood. H 35χρονη έγινε φέτος talk of the town αφού ενσάρκωσε τη θρυλική Marilyn Monroe στην ταινία «Blonde» και αποθεώθηκε στο 79ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

H Ana de Armas ερωτεύτηκε την Ελλάδα

Η Ισπανοκουβανή ηθοποιός ήρθε στην Αθήνα ως καλεσμένη του εμβληματικού οίκου Louis Vuitton στο κλειστό event που διοργάνωσε στο Ηρώδειο, για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή κοσμημάτων του.

https://www.instagram.com/p/CtbND8GrkvH/

Η Ana de Armas θέλησε να παρατείνει το ταξίδι της για να χαλαρώσει και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Μετά την ολιγοήμερη παραμονή της στην πρωτεύουσα η σταρ της μεγάλης οθόνης επισκέφθηκε το Πόρτο Χέλι όπου έμεινε σε πολυτελές θέρετρο της περιοχής.

ana2.png

Η διάσημη ηθοποιός εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές του τόπου μας και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει τα μαγευτικά τοπία τα οποία επισκέφθηκε. Φορώντας casual ρούχα και ελάχιστο μακιγιάζ η ηθοποιός πόζαρε στον φακό και μοιράστηκε με τους fans υπέροχα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Πριν λίγα 24ωρα η Χολυγουντιανή σταρ δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών και έγραψε: «Αντίο Ελλάδα, είσαι εκθαμβωτική. Ευχαριστώ @louisvuitton που έκανες αυτή την εμπειρία τόσο υπέροχη! Ανυπομονώ για την επόμενη περιπέτεια μας».

https://www.instagram.com/p/CtiejJKuVJj/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της ηθοποιού στη χώρα μας.

Η σχέση και ο χωρισμός με τον Ben Affleck

Η σχέση της Ana de Armas και του Ben Affleck απασχόλησε έντονα τον Τύπο τον Μάρτιο του 2020 όταν απαθανατίστηκαν μαζί στην Κούβα. Έκτοτε εντοπίστηκαν πολλές φορές από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια εξόδων τους. Το πρώην ζευγάρι πέρασε μαζί την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι του ηθοποιού στο Los Angeles. Η de Armas έκανε official τη σχέση τους στο Instagram τον Απρίλιο του 2020 όταν δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες τους από τον εορτασμό των γενεθλίων της.

Η 34χρονη δήλωσε στο Elle ότι εγκατέλειψε το Los Angeles, λόγω της υπερβολικής προσοχής που έδειχναν τα Media στην προσωπική της ζωή κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Ben Affleck.

Πηγή κεντρικής: ana_d_armas