Η Κατερίνα Ζαρίφη τρολάρει τους συγγενείς που ρωτάνε συνεχώς αν θα παντρευτείς, όπως ακριβώς πρέπει

Η Κατερίνα Ζαρίφη τρολάρει τους συγγενείς που ρωτάνε συνεχώς αν θα παντρευτείς, όπως ακριβώς πρέπει

Η παρουσιάστρια έχει βάλει πολλές φορές τα πράγματα στη θέση τους για το συγκεκριμένο θέμα.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανήκει στους celebrities εκείνους που δε διστάζουν να τρολάρουν τα πάντα γύρω τους, ενώ είναι εντελώς ακομπλεξάριστοι να το κάνουν και στον ίδιο τους τον εαυτό. Για την ακρίβεια, στις προσωπικές περιπτώσεις, μπορεί να έχει ακόμα περισσότερη έμπνευση.

Η Κατερίνα Ζαρίφη τρολάρει τους συγγενείς που ρωτάνε συνέχεια αν θα παντρευτείς

Πρόσφατα, η 45χρονη παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα ύφος που δηλώνει απόγνωση και κούραση και το συνόδευσε με το εξής caption: «Όταν είσαι αστεφάνωτη σε γάμο».

https://www.instagram.com/p/Chjy5C3sPtR

Φυσικά, ο λόγος που έγραψε αυτήν την ατάκα είναι η δυστυχώς πατροπαράδοτη πια τακτική όλων των συγγενών που θέλουν να σε δουν παντρεμένη και, όποτε σε βλέπουν, είναι το πρώτο πράγμα που πρόκειται να σε ρωτήσουν. Όχι αν είσαι ευτυχισμένη με τη ζωή σου, αν είσαι καλά με την υγεία σου - αν παντρεύτηκες. Όταν, δε, απαντάς αρνητικά στο φλέγον ερώτημα, διακρίνεις έως και μία απογοήτευση στο βλέμμα τους και ενίοτε προσπαθούν και να σε παρηγορήσουν παρά το γεγονός ότι εσύ δεν έδειξες ποτέ στενοχωρημένη.

https://www.instagram.com/p/Chap_C-sJeb

Η παρουσιάστρια έχει κουραστεί πια με τις ερωτήσεις για τον γάμο και την οικογένεια. Και έχει απόλυτο δίκιο.

Η Κατερίνα Ζαρίφη δε μιλάει για πρώτη φορά για το θέμα γάμος και οικογένεια και το πώς αντιμετωπίζεται από την κοινωνία. Με κάθε ευκαιρία σχολιάζει τον παραλογισμό και την αγένεια συγκεκριμένων τυποποιημένων ερωτήσεων.

«Με έχουν κουράσει πάρα πολύ οι ερωτήσεις για γάμο και παιδιά. Θα προτιμούσα να έκανα ένα σύμφωνο συμβίωσης και να το γιορτάσω με τους φίλους μας σε ένα μπιτσόμπαρο», είχε πει στο περιοδικό People και πρόσθεσε «Όταν, όμως, μια γυναίκα περνάει τα σαράντα, θεωρώ πως είναι τρομερή αγένεια να τη ρωτάς αν θα έκανε παιδιά. Γιατί δεν μπορείς να γνωρίζεις τι συνθήκες επικρατούν». Ένα πράγμα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, αλλά χάνεται μέσα στα προκαθορισμένα πρότυπα της κοινωνίας για το πώς πρέπει να είναι ή να μην είναι μία γυναίκα, ένας άντρας, μία οικογένεια, ένα σπίτι.

Το σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη για τη μητρότητα και την απόκτηση ενός παιδιού