Την Μυρτώ Αλικάκη και τον γιο της, Δημήτρη τους ενώνει και κάτι άλλο πέρα από την ομοιότητα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Την Μυρτώ Αλικάκη και τον γιο της, Δημήτρη τους ενώνει και κάτι άλλο πέρα από την ομοιότητα

Ο Δημήτρης Λαγούτης δημοσίευσε μια φωτογραφία για να ευχηθεί στην Μυρτώ Αλικάκη και όλοι πρόσεξαν πόσο ίδιοι είναι. 

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης, αν και εδώ και αρκετά χρόνια έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους, διατηρούν άριστες σχέσεις, αφού έχουν δύο υπέροχους γιους να τους ενώνουν, τον 21χρονο Δημήτρη και τον 17χρονο Γιωργή.

Εκτός του ότι βρίσκονται πολύ συχνά όλοι μαζί οικογενειακά, οι δύο ηθοποιοί δεν διστάζουν να συνεργαστούν κι επαγγελματικά αφού τους είδαμε να συμπρωταγωνιστούν και στην θεατρική παράσταση «Τέλειοι ξένοι» την περασμένη χρονιά.

355073065_642089814192506_7421234977785007833_n.jpg

Η ομοιότητα με την Μυρτώ Αλικάκη

Πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός είχε γενέθλια και ο μεγάλος της γιος, ο Δημήτρης δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στα social media του για να της ευχηθεί. Αυτό που πρόσεξαν, όμως οι περισσότεροι ήταν η φοβερή ομοιότητά τους.

355054008_1735302326894315_4766171430238710108_n.jpg

Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα

Ο Δημήτρης Λαγούτης φαίνεται πως αρχίζει να «μοιάζει» ακόμα περισσότερο στους γονείς του, μιας και έκανε ήδη τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα στην υποκριτική συμμετέχοντας στον τρίτο κύκλο της γνωστής σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια, «Έτερος Εγώ». Στον ίδιο κύκλο, μάλιστα, ο οποίος πιο συγκεκριμένα έχει τον τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» συμμετείχε και ο μπαμπάς του, ο Πέτρος Λαγούτης στον ρόλο του αστυνόμου.

https://www.instagram.com/p/ByzrCR7Ibhc/

Παρότι δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα συνεχίσει την υποκριτική ο Δημήτρης, η Μυρτώ Αλικάκη τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και ξεκίνησε να προβάλλεται ο τρίτος κύκλος της σειράς σε συνδρομητική τηλεόραση, ρωτήθηκε σε συνέντευξή της από δημοσιογράφους αν παρακολούθησε τον γιο της σε αυτό του το βήμα.

Η ίδια, αν και περιμέναμε να απαντήσει όπως κάθε Ελληνίδα μάνα - «κουκουβάγια», είπε χαριτολογώντας: «Όχι, δεν ήμουν καλεσμένη στην πρεμιέρα», ενώ συνέχισε λέγοντας σχετικά με το αν τον έχει συμβουλέψει για τον χώρο της υποκριτικής:

«Δεν είμαι πολύ υπέρ της συμβουλής, νομίζω ότι η εμπειρία δεν μεταβιβάζεται. Πρέπει κανείς να φάει τα μούτρα του. Είμαι πάντα εκεί να πω τη γνώμη μου αν μου ζητηθεί και προσπαθώ πάντα να κάνω ερωτήσεις, έτσι ώστε όποιος άνθρωπος με ενδιαφέρει στη ζωή μου καταλάβει τι θέλει να κάνει».