Η τριάδα της φωτιάς στη σειρά «Παγιδευμένοι» και το κοινό λάτρεψε Λεβεντογιάννη, Λαγούτη & Κουρή

Κατερίνα Μπούσιου
Η τριάδα της φωτιάς στη σειρά «Παγιδευμένοι» και το κοινό λάτρεψε Λεβεντογιάννη, Λαγούτη & Κουρή

«Δεν θα μας λείψεις Άγγελε»: Η δολοφονία του...δολοφόνου και οι αντιδράσεις στο Twitter για τους τρεις ηθοποιούς που λατρεύει το κοινό. Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Πέτρος Λαγούτης και Κίμων Κουρής έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας για το χατήρι της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ. 

Αν ένα επεισόδιο δεν έπρεπε να χάσεις από την σειρά «Παγιδευμένοι» και είσαι φαν της σειράς, ήταν το χθεσινοβραδινό. Γιατί είχαμε την κορύφωση με την δολοφονία του ήδη δολοφόνου Άγγελου και την σύλληψη της Άννας ως ύποπτης.

Αυτό το επεισόδιο όμως ήταν και μία ευκαιρία για να θέσει πια το κοινό στο Twitter τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, τον Πέτρο Λαγούτη και τον Κίμωνα Κουρή, ως το top 3 των ηθοποιών της σειράς μαζί με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, που ήταν χθες υποδειγματική με την σιωπή της, λόγω σοκ. Τα μηνύματα ήταν δικαίως αποθεωτικά. Και τώρα αρχίζει το μεγάλο μυστήριο. Ποιος ή ποια σκότωσε τον Άγγελο;

leventogiannispagidevmenoi.jpg

Sur mesure εισαγγελείς και ο ιππότης Δημήτρης

Μέχρι χθες στη σειρά «Παγιδευμένοι» είχαμε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη ως τον γοητευτικό εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο με τα καλοραμένα κοστούμια του και τους άψογους τρόπους του. Τώρα πια έχουμε και τον έτερο εισαγγελέα Σταύρο, δηλαδή τον ηθοποιό Κίμωνα Κουρή ως fashion icon με ατάκες που έγιναν ξανά viral με το ύφος και τον τρόπο του. Ειδικά όταν ανέκρινε τον πατέρα του Άγγελου.

stavrospagidevmenoi3.JPG

Ο Λεβεντογιάννης όμως «μοίρασε» αναστεναγμούς χθες στο Twitter, αρχικά με τα νεύρα του γιατί δεν μπορούσε να εντοπίσει την Άννα και μετά με την στοργή του, όταν την βρήκε σε σοκ και πληγωμένη.

1674597862506-686409115-dimitrispagidevmenoi4.JPG

Ιππότης για μία ακόμη φορά, υποδειγματικός και τρυφερός. Ανάμεσα στα τόσα προσόντα, κάποιες θαυμάστριές του αναρωτιούνται: «Μα, υπάρχουν τόσο τέλοιοι άντρες ή είναι μόνο στην τηλεόραση»;

https://www.instagram.com/p/CnzeKpKoSJM

Η Άννα σιωπηρή γιατί από το σοκ δεν θυμάται τι συνέβη και ο Μαρκέτος στη συνέχεια σε απόγνωση όταν ο Ανδρέας του λέει πως πρέπει να την συλλάβει γιατί βρέθηκαν αποτυπώματα στο όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Άγγελος. Αυτά ήταν τα highlights της βραδιάς.

Μία γυναίκα μυστήριο στη δολοφονία του Άγγελου στους Παγιδευμένους και η Άννα ήδη την αναζητά

Ο Πέτρος Λαγούτης για μία ακόμη φορά έγινε viral γιατί στις πιο κρίσιμες στιγμές θέλει να παραγγέλνουν φαγητό και από χθες έβαλε στο «κόλπο» και τον Σταύρο. Το Twitter αποθέωσε την ανδρική τριάδα αλλά και την Άννα Ροδίτη. Το καστ παίρνει άριστα δέκα.

Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Η Άννα θα πρέπει να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, αλλά και το δεύτερο με την σύλληψή της και να θυμηθεί τι συνέβη.

Θα θυμηθεί. Αλλά όσα θυμηθεί μήπως πλέον μας βάζουν σε νέους γρίφους για την υπόθεση; Μία άλλη γυναίκα ευθύνεται για όλα. Stay tuned.