Ο Βασάλος μιλάει για τα «παρεάκια» στο Survivor παρότι το παιχνίδι έγινε ατομικό & το κοινό «γελάει»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Βασάλος μιλάει για τα «παρεάκια» στο Survivor παρότι το παιχνίδι έγινε ατομικό & το κοινό «γελάει»

Το Survivor All Star μπορεί να έγινε ατομικό αλλά δεν παύει να είναι παιχνίδι στρατηγικής και στα παιχνίδια στρατηγικής όλοι θέλουν έναν σύμμαχο.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε τον Γιώργο Λιανό να ενημερώνει τους παίκτες μέσα από έκτακτο συμβούλιο πως το ριάλιτι επιβίωσης πλέον γίνεται ατομικό και ο κάθε παίκτης, ουσιαστικά όσον αφορά τις ασυλίες αγωνίζεται για τον εαυτό του.

Τα spoilers μιλούν για ασυλία του Σάκη Κατσούλη στο Survivor & το κοινό αρχίζει να βλέπει τον νικητή

Παράλληλα, ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους παίκτες ότι από το βράδυ της Κυριακής μέχρι σήμερα το βράδυ οι τηλεφωνικές γραμμές θα ανοίξουν και για τους 8 εναπομείναντες παίκτες, έτσι ώστε στα επόμενα συμβούλια του νησιού οι αποχωρήσεις να γίνονται με βάση την κατάταξη από αυτή την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως κάθε βδομάδα θα δημιουργούνται δύο νέες ομάδες λόγω των αγώνων επάθλου, οι οποίες θα δημιουργούνται ύστερα από αγώνα κατάταξης που θα παίζουν οι παίκτες, με τους δύο που θα τα πηγαίνουν καλύτερα να είναι οι αρχηγοί και να διαλέγουν τα μέλη της ομάδας τους.

Ο πρώτος αγώνας επάθλου και η αντίδραση της Μαριαλένας

Για τον πρώτο αγώνα επάθλου στην ατομική πια φάση του Survivor, οι δύο παίκτες που έκαναν τον καλύτερο χρόνο στον αγώνα κατάταξης ήταν η Σταυρούλα και ο Μάριος Πρίαμος. Οι δυο τους, λοιπόν άρχισαν να επιλέγουν τα άτομα που θέλουν για την ομάδα τους.

Η έκπληξη ήρθε από την Σταυρούλα, η οποία ουσιαστικά διάλεξε όλους τους Κόκκινους και όχι κάποιον από τους Μπλε, ούτε καν τον «φίλο» της Ηλία Μπόγδανο. Έτσι, οι δύο νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν ήταν η Σταυρούλα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τη μία και ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Νίκος Μπάρτζης από την άλλη. Βέβαια, σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Μπάρτζης επειδή είχε έναν τραυματισμό αυτή την εβδομάδα δεν θα μπορεί να αγωνιστεί με εντολή γιατρού.

Για αυτό το σημείο, λοιπόν, ήταν που η Μαριαλένα με το τέλος του αγώνα εξέφρασε την δυσαρέσκειά της, αφού όπως δήλωσε στην κάμερα του παιχνιδιού δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιον λόγο η Σταυρούλα κατά την επιλογή των παικτών ναι μεν την διάλεξε τελευταία αλλά «άργησε» και πάρα πολύ να πάρει την απόφαση ενώ ουσιαστικά οι παίκτες που είχαν μείνει ήταν εκείνη και ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος όπως προαναφέραμε ήταν τραυματίας. Έτσι, η ίδια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Σταυρούλα «δεν την συμπαθεί» ενώ ανέφερε πως η συμπαίκτριά της δεν «τα πάει καλά» με τις γυναίκες.

Παρ' όλα αυτά η ομάδα που κέρδισε ήταν αυτή της Σταυρούλας κι έτσι οι παίκτες της πέρασαν μια μέρα κάνοντας water sports.

Ο Βασάλος μίλησε για «παρεάκια» και το κοινό αντέδρασε

Στο τρέιλερ που προβλήθηκε για το σημερινό επεισόδιο του Survivor που θα παρακολουθήσουμε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε στα «παρεάκια» που υπάρχουν μέσα στην τελική 8άδα του ριάλιτι επιβίωσης. Πιο συγκεκριμένα είπε πως «δυάδες άσπαστες» για εκείνον είναι ο Σάκης με την Μαριαλένα, η Σταυρούλα με τον Ηλία και η Στέλλα με τον Μάριο, αφού όπως ανέφερε οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν αλληλοψηφίζονται ποτέ στα συμβούλια.

Εκεί ήταν που το κοινό αντέδρασε, αφού όλοι θυμήθηκαν την «άσπαστη» παρέα που έκανε εκείνος με τον Τάκη Καραγκούνια αλλά και την «παρέα» που έκανε, μέχρι πριν λίγο καιρό, με τον Σάκη και τη Μαριαλένα, οι οποίοι δεν τον ψήφιζαν στα συμβούλια παρότι ήταν ο χειρότερος αγωνιστικά. Ταυτόχρονα, πολλοί αναφέρθηκαν και στην «σχέση» του μέσα στο παιχνίδι με την Σταυρούλα, η οποία και αυτή τον έχει ευνοήσει κυρίως στα έπαθλα αλλά και στο γεγονός πως μετά την επικοινωνία με τη μητέρα του η στάση του έχει αλλάξει τελείως.

Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που έκανε το κοινό παρακολουθώντας το νέο τρέιλερ: