Τα spoilers μιλούν για ασυλία του Σάκη Κατσούλη στο Survivor & το κοινό αρχίζει να βλέπει τον νικητή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τα spoilers μιλούν για ασυλία του Σάκη Κατσούλη στο Survivor & το κοινό αρχίζει να βλέπει τον νικητή

Στιγμές 2021 θα αρχίσουμε να ζούμε στο Survivor All Star με το ριάλιτι να γίνεται από σήμερα ατομικό και τον Σάκη Κατσούλη να «ξεκινάει» το παιχνίδι.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το Survivor All Star από σήμερα ξεκινάει να γίνεται ατομικό ενώ ο Γιώργος Λιανός θα καλέσει τους παίκτες και των δύο ομάδων σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού για να τους πει τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο παιχνίδι από 'δω και πέρα.

Oι αλλαγές για την 8αδα του Survivor All Star

Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός θα πει στους παίκτες πως θα πρέπει να δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες εξαιτίας των επάθλων που ακολουθούν, ωστόσο για να δημιουργηθούν οι παίκτες των δύο ομάδων θα παίξουν πρώτα έναν αγώνα κατάταξης σύμφωνα με τον οποίο οι δύο καλύτεροι θα είναι αυτοί που θα δημιουργήσουν τις δύο νέες ομάδες.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας», σήμερα το βράδυ ο παρουσιαστής του Survivor All Star, θα δώσει το έναυσμα να ανοίξουν για 24 ώρες οι τηλεφωνικές γραμμές για όλους τους παίκτες ώστε ο κόσμος να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη και με βάση αυτό να γίνονται οι επόμενες αποχωρήσεις.

Ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας και μάς θυμίζει το 2021

Τα spoilers που ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου λένε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Ο παίκτης των Κόκκινων στατιστικά όλον αυτόν τον καιρό ήταν ο καλύτερος αγωνιστικά, οπότε θα έλεγε κανείς ότι δεν εντυπωσίασε το κοινό αυτή η εξέλιξη, αν όντως επιβεβαιωθεί αυτό το ξεκίνημα για την ατομική version του Survivor.

Παρ' όλα αυτά καθώς, πλέον μετράμε αντίστροφα για τον τελικό του ριάλιτι, κάθε ασυλία που κερδίζεται είναι πολύ σημαντική, αφού μάς πηγαίνει ένα βήμα πιο κοντά στον νικητή του Survivor All Star, μιας και πλέον οι περισσότεροι παίκτες στα συμβούλια θα ψηφίζουν με βάση την στρατηγική τους ο καθένας και δεν θα είναι περίεργο αν δούμε και αγωνιστικά καλούς παίκτες να βγαίνουν στον «τάκο».

Ο Σάκης Κατσούλης, ούτως ή άλλως έχει το δικό του κοινό που τον στηρίζει και βέβαια όλο αυτό το διάστημα αυτό που περίμεναν ήταν να αρχίσει το ατομικό στάδιο στο παιχνίδι καθώς με βάση και την συμμετοχή του ίδιου στο Survivor το 2021, ξέρουν πως ο αγαπημένος τους παίκτης με αυτόν τον τρόπο θα φτάσει πιο κοντά στο Γαλάτσι. Γι' αυτό και τα σχόλια σε Twitter και Instagram για το spoiler της 1ης ασυλίας είναι για εκείνον διθυραμβικά:

Παρ' όλα αυτά, για να φτάσει κανείς στο Γαλάτσι δεν αρκεί μόνο το να είναι καλός αγωνιστικά αλλά θα πρέπει να τον έχει επιλέξει και ο κόσμος. Επομένως, οι ατομικές ασυλίες σε συνδυασμό με την 24ωρη ψηφοφορία θα μας οδηγήσουν στους τελικούς φιναλίστ.