Η Έλλη Κοκκίνου δεν...masai με την ηλικία της & οι followers της έκαναν like στο βίντεο με Γκότση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Έλλη Κοκκίνου δεν...masai με την ηλικία της & οι followers της έκαναν like στο βίντεο με Γκότση

Ο Ηλίας Γκότσης ήταν ο πρωταγωνιστής στο νέο βίντεο κλιπ της Έλλης Κοκκίνου και δεν γινόταν να μην γυρίσει μαζί της ένα βίντεο για το Tik Tok.

H Έλλη Κοκκίνου μετά το τέλος των εμφανίσεών της με τον Λούκα Γιώρκα στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική περίοδο αφού η ίδια ετοιμάζει νέα πράγματα δισκογραφικά.

Το νέο βίντεο κλιπ και η συνεργασία με τον Ηλία Γκότση

Η τραγουδίστρια, λοιπόν βρέθηκε στην Νάξο αυτές τις μέρες για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Πάμε γι' άλλα». Μαζί της ταξίδεψε και ο Ηλίας Γκότσης,ο πρώην παίκτης του Survivor, o οποίος απ' ότι καταλάβαμε από τα stories που δημοσίευαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram θα ήταν και ο πρωταγωνιστής στο βίντεο κλιπ της.

https://www.instagram.com/p/CtZJ6Z3r9TK/

Tα χιουμοριστικά βίντεο

Ο Ηλίας Γκότσης ο οποίος ήταν και πριν τη συμμετοχή του στο Survivor All Star πολύ ενεργός στα social media και ιδίως στο Tik Tok, δεν γινόταν να μην τραβήξει και κάποιο video με την Έλλη Κοκκίνου.

Αρχικά, οι δυο τους έκαναν χιούμορ σε story τους με το ότι γυρίζοντας κάποια πλάνα σε παραλία της Νάξου η Έλλη Κοκκίνου ήταν κάπως πιο «καλά» ντυμένη για την περίσταση ενώ ο εκείνος πιο απλά φορώντας μόνο το τζιν του, έχοντας βγάλει το μαύρο πουκάμισο που φορούσε.

https://www.instagram.com/reel/CtbhW2EIDUF/

Το καλύτερο, όμως ήταν το βίντεο που έκανε ο Ηλίας Γκότσης με την τραγουδίστρια για τον λογαριασμό του στο Tik Tok. Το concept ήταν ότι εκείνος συναντάει το ίνδαλμά του, την Έλλη Κοκκίνου για πρώτη φορά στην πισίνα ενός ξενοδοχείου και της εκφράζει τον θαυμασμό του λέγοντας, ωστόσο, πως την άκουγε στα εφηβικά του χρόνια αφήνοντας έναν «υπαινιγμό» για την ηλικία της. Η κατάληξη του βίντεο ήταν εκείνος να βρεθεί μέσα στην πισίνα αφού μάλλον η τραγουδίστρια δεν δέχτηκε το σχόλιό του.

https://www.instagram.com/reel/CtcKwqNpGJk/

Η πλάκα, μάλιστα μεταξύ τους συνεχίστηκε και στα σχόλια με την τραγουδίστρια να γράφει στον Ηλία Γκότση: «Θα σέβεσαι».

354071821_1205019673540676_8174241421461255442_n.jpg

Οι followers έκαναν like στην Έλλη Κοκκίνου

Όπως ήταν φυσικό το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε τα γέλια τόσο διάφορων επώνυμων όπως η Καλομοίρα και η Πηγή Δεβετζή

όσο και των απλών followers, οι οποίοι αφενώς πήραν το «μέρος» της Έλλης Κοκκίνου απέναντι στον Ηλία Γκότση αφετέρου σχολίασαν το πόσο ακομπλεξάριστη είναι η ίδια με την ηλικία της και πόσο εντυπωσιακή συνεχίζει να είναι.