Λίγο μετά τη φημολογούμενη σχέση της Shakira ο Gerard Piqué ετοιμάζει γάμο με την Clara Chía Marti

Λίγο μετά τη φημολογούμενη σχέση της Shakira ο Gerard Piqué ετοιμάζει γάμο με την Clara Chía Marti

O Gerard Piqué φέρεται πως θα αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του Clara Chía Marti, λίγο μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Shakira να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Ο Gerard Piqué ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Clara Chía Marti και μετά τον χωρισμό του από τη Shakira είναι ολοένα και πιο διαχυτικός. Πριν λίγες εβδομάδες αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ειδύλλιο ανάμεσα στη Λατίνα σταρ και τον πρωταθλητή της F1, Lewis Hamilton.

Οι φήμες για τη νέα σχέση της τραγουδίστριας έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και όπως φαίνεται ενόχλησαν τον πρώην σύντροφο και πατέρα των παιδιών της, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να απασχολήσει ξανά τα media.

Έρχεται γάμος για Piqué και Marti;

Ο πρώην άσος της Barcelona και η 24χρονη δημοσιοποίησαν τη σχέση τους πριν ένα χρόνο, λίγο μετά τον χωρισμό του Piqué με τη Shakira. Οι δυο τους δεν διστάζουν να επιδεικνύουν τον έρωτά τους από την πρώτη στιγμή, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Όπως φαίνεται το ζευγάρι έχει έρθει ακόμη πιο κοντά με όλους να μιλούν για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Ο Gerard Piqué και η Clara Chía πρόκειται να παντρευτούν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του έχουν λάβει αυτήν την πολύ σημαντική απόφαση. Έχουν επίσης σχεδιάσει την ιδανική στιγμή για να δημοσιοποιήσουν τα καλά νέα. Η ανακοίνωση θα γίνει σε μια άλλη σημαντική ημερομηνία για τον Piqué, τον γάμο του αδελφού του Marc, ο οποίος πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Maria, στις 24 Ιουνίου», ανέφεραν πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού στον Τύπο.

https://www.instagram.com/p/CsepqbPMdBH/

Πριν λίγες εβδομάδες το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Βαρκελώνης. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του συνομιλούσαν με υπάλληλο για ένα custom-made δαχτυλίδι που παρήγγειλε ο Piqué για την εκλεκτή της καρδιάς του.

O αδερφός της Shakira πιάστηκε στα χέρια με τον Gerard Piqué για τον πιο απρόσμενο λόγο

Πηγές από το άμεσο περιβάλλον τους υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι σκοπεύει να επισημοποιήσει τη σχέση του πολύ άμεσα και πιθανώς να το κάνει μέσα στον μήνα.

Το τραγούδι όλο νόημα της Shakira και τα υπονοούμενα για τον Piqué

Χαμό έκανε από την στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο single της Shakira με τον Bizarrap, το οποίο φέρεται να «καρφώνει» τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

«Mια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα», είναι το μήνυμα της Shakira που φέρεται να απευθύνεται ευθέως στον Piqué.

Η 46χρονη είχε στείλει τα «καρφιά της» αρκετές φορές φέτος μέσα από τους στίχους των τραγουδιών της οι οποίοι κάνουν λόγο για ψέματα και προδοσία.

Μερικοί από τους στίχους του «Te Felicito» της Shakira αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Για να σε κάνω ολόκληρο έσπασα τον εαυτό μου σε κομμάτια, με προειδοποίησαν, αλλά δεν έδωσα σημασία. Μη μου πεις ότι λυπάσαι, σε ξέρω καλά και γνωρίζω ότι λες ψέματα».

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, η Shakira ρωτήθηκε για το νόημα πίσω από τους στίχους και δεν αρνήθηκε ότι η μουσική της βασίζεται σε εμπειρίες που βιώνει. «Μπορώ μόνο να πω ότι είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα, όλα όσα νιώθω, όλα όσα περνάω αντικατοπτρίζονται στους στίχους που γράφω, στα βίντεο που κάνω», δήλωσε η Λατίνα σταρ στο περιοδικό Elle.

Shakira-Gerard Piqué: Η ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Η Shakira και ο Gerard Piqué γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka. Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha.

https://www.instagram.com/p/CZ-p2jMMASu/

Τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού έκαναν τον γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες και τελικά οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον Ιούνιο του 2022 πως δεν είναι πια μαζί.

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε επίσημα μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ότι η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη γυναίκα, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Πηγή κεντρικής: 3gerardpique