H Μαίρη Συνατσάκη είναι η «mad μαμά» όλων και πόζαρε με την «Οh mami» μεγάλη νικήτρια των MAD VMA

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Μαίρη Συνατσάκη είναι η «mad μαμά» όλων και πόζαρε με την «Οh mami» μεγάλη νικήτρια των MAD VMA

Δύο πρωταγωνίστριες των MADVMA συναντήθηκαν χθες έχοντας, πλέον ακόμα κάτι κοινό να τις ενώνει.

Τα Mad Video Music Awards πραγματοποιήθηκαν χθες για ακόμη μια χρονιά στο ολυμπιακό στάδιο Tae Kwon Dο με μεγάλη επιτυχία. Εκεί το κοινό παρακολούθησε μοναδικές εμφανίσεις τόσο από καλλιτέχνες που έχουν διαγράψει μεγάλη πορεία στο τραγούδι όσο και από νεότερους καλλιτέχνες που όμως έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η «μαμά» των MAD VMA

Μεταξύ των καλεσμένων που βρέθηκαν στα MAD VMAs 2023 για να απονείμουν κάποιο βραβείο βρέθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία όπως ανέφερε ανεβαίνοντας στην σκηνή αισθάνθηκε σαν να είναι η «μαμά» όλων των παιδιών που βρίσκονταν στην αρένα του σταδίου, αφού η ίδια όπως είπε ήταν κάποτε από τους «πρωτοεμφανιζόμενους» των βραβείων, όπως ήταν και η Ελένη Φουρέιρα.

Μάλιστα, όπως έγραψε και σε σχετική ανάρτηση που έκανε ο θεσμός των MAD VMAs κρατάει 20 χρόνια κι εκείνη βρίσκεται πάντα εκεί με κάποιον τρόπο από την 2η χρονιά του. Άλλες φορές σαν παρουσιάστρια, άλλες σαν celebrity που απονέμει κάποιο βραβείο και άλλες συμμετέχοντας σε live act όπως είχε γίνει στα MAD VMA 2012, που είχαν τραγουδήσει μαζί με τις ΜΕΛΙSSES .

https://www.instagram.com/p/Ctr4bx9rQmh/

Φέτος ήταν και η ίδια υποψήφια στην κατηγορία «Viral Hero», μαζί με τον φίλο της Fipster και παρότι δεν κέρδισαν το βραβείο «έκλεψαν» ένα για να φωτογραφηθούν.

mairiboo_354927821_252264857434943_2617161782091155550_n.jpg

Τα σχόλια των followers

Και για τους followers της πάντως η Μαίρη Συνατσάκη είναι το απόλυτο «mad girl», αφού σχεδόν όλοι όπως ανέφεραν στα σχόλιά τους την έχουν συνδέσει με το μουσικό κανάλι.

Η πόζα των «mamies»

Δεν είναι μόνο ότι η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στα MAD VMAs 2023 ως υποψήφια αλλά και για να απονείμει βραβείο - δίνοντας το παρόν στον μουσικό θεσμό για ακόμα μια χρονιά - είναι πως φέτος η ίδια πήγε και με μια άλλη ιδιότητα, αυτή της μητέρας, μιας και φέτος έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την μικρή Ολίβια.

Αντίστοιχα, όμως και για την Ελένη Φουρέιρα η χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη αφού και αυτή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία ενώ έχει περίπου έναν μήνα που επέστρεψε στην δεύτερη πια μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Η ίδια, μάλιστα ήταν η απόλυτη «βασίλισσα» των φετινών βραβείων καθώς κέρδισε 3 στο σύνολο (Καλύτερο pop τραγούδι, Τραγούδι της χρονιάς και Καλύτερη pop γυναίκα καλλιτέχνης) για την μεγάλη της επιτυχία «Εl telephone». Μάλιστα, το τρίτο βραβείο που πήρε το αφιέρωσε στον «αντρούλη» της, τον γιο της.

Οι δύο μαμάδες και απόλυτες πρωταγωνίστριες των MAD VMA πόζαραν μαζί με τον έναν super host, τον Fipster, o οποίος έγραψε στην λεζάντα με χιουμοριστικό τρόπο «Οι μάνες μας».

355569733_744660374079670_5156302353647532331_n.jpg