H «Υa habibi» εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και το παραλίγο φιλί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

H «Υa habibi» εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και το παραλίγο φιλί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στη σκηνή πιο sexy από ποτέ. Το παραλίγο φιλί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και η τρυφερή έξοδος με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τα Mad Video Music Awards 2023 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το βράδυ της Δευτέρας (19/06) στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά.

Φέτος η απόλυτη μουσική γιορτή συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας, απονομών και ανατρεπτικών acts από αγαπημένους stars της εγχώριας μουσικής σκηνής. Η Δέσποινα Βανδή ήταν μία από τους καλλιτέχνες που αποθεώθηκαν από το κοινό για την ερμηνεία και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία.

Το καυτό ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η κριτής του J2US εντυπωσίασε με την ultra glam εμφάνισή της αλλά και το καυτό ντουέτο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί το «Πόσο σε θέλω» και ανέβασαν τη θερμοκρασία στο κλειστό του Φαλήρου. Λίγο νωρίτερα η 53χρονη σταρ ερμήνευσε την επιτυχία της «Ya Habibi» με τους Kings και χειροκροτήθηκε από το κοινό.

https://www.instagram.com/reel/CttBvtxoDdn/

Η χημεία ανάμεσα σε Βανδή- Αργυρό ήταν ευδιάκριτη και προς το τέλος του act η τραγουδίστρια τον πλησίασε σε απόσταση...αναπνοής, με την κάμερα να δείχνει στις οθόνες το παραλίγο φιλί τους.

Η ultra glam εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με ένα εκθαμβωτικό φόρεμα της Celia Kritharioti με cu-outs και κρυστάλλους. Την sexy εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα glam γάντια και τα χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλά της.

https://www.instagram.com/reel/CtsAB6_JW_d/

Τα μακριά μαλλιά της Ελληνίδας σταρ σε συνδυασμό με το sexy look θύμισαν έντονα την Jennifer Lopez, με αρκετούς χρήστες στα social media να εκθειάζουν την ομοιότητά τους.

Στα παρασκήνια των MAD VMAs ο pr manager Χάρης Σιανίδης φωτογράφισε τη Δέσποινα Βανδή, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Έλενα Παπαρίζου οι οποίοι συνομιλούσαν σε χαλαρό κλίμα.

https://www.instagram.com/reel/Ctr9A6JKS1M/

Βανδή και Μπισμπίκης αποχώρησαν χέρι-χέρι

Μετά το τέλος των βραβείων η Δέσποινα Βανδή αποχώρησε από το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος έδωσε το παρών για να στηρίξει την αγαπημένη του. Λίγο νωρίτερα ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο καμαρίνι της τραγουδίστριας για να την εμψυχώσει πριν το act της στην σκηνή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής, «Mega Καλημέρα» την ώρα που έβγαιναν από τα παρασκήνια πιασμένοι χέρι-χέρι. Ντυμένοι casual και απόλυτα χαλαροί έδειχναν να απολαμβάνουν τη στιγμή αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi