JU2S: Η αιθέρια Βανδή, η πρωτοχροννιάτικη Στικούδη και ο μυστικός συνδυασμός της Καλομοίρα

JU2S: Η αιθέρια Βανδή, η πρωτοχροννιάτικη Στικούδη και ο μυστικός συνδυασμός της Καλομοίρα

Στικούδη, Βανδή, Καλομοίρα, οι χθεσινές νικήτριες του J2US με τις λαμπερές εμφανίσεις τους.

Κατερίνα Στικούδη, Δέσποινα Βανδή, Καλομοίρα, οι χθεσινές νικήτριες του J2US με τις λαμπερές εμφανίσεις τους.

Δεν μας χωρίζουν πολλά ακόμη επεισόδια από τον τελικό του δεύτερου (για φέτος) τελικού του J2US και οι κυρίες του show έδωσαν και το βράδυ του Σαββάτου (17/6), τον καλύτερό τους εαυτό. Από στιλιστική άποψη, δεν είδαμε κάποια wow ανατροπή, αφού φαίνεται πως, εκτός από την Κατερίνα Στικούδη που αποτελεί πραγματικό χαμαιλέοντα, οι γυναίκες της επιτροπής έχουν βρει το στιλ που τους πηγαίνει και τις αντιπροσωπεύσει και μένουν πιστές σε αυτό. Από άποψη διαγωνιζόμενων, την παράσταση έκλεψε και πάλι η Καλομοίρα.

J2US: Οι γυναίκες που έκλεψαν την παράσταση

Δέσποινα Βανδή

Ως άλλη γοργόνα, η τραγουδίστρια υιοθέτησε πολλά από τα στοιχεία του mermaidcore trend που είναι διεθνώς τάση το φετινό καλοκαίρι. Ειδικότερα, μαζί με την στιλίστριά της Χρυσάνθη Θωμάτος, επέλεξε και πάλι μια δημιουργία της αγαπημένης της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, σε ένα από τα πιο αιθέρια χρώματα του «βυθού». Στράπλες γαλάζιο outfit λοιπόν σε μίνι μήκος, με εντυπωσιακό ντεκολτέ και σέξι cut outs στη μέση, το look της ήταν πολύ εντυπωσιακό και αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της σώμα. Η γαλάζια του απόχρωση σε συνδυασμό με τις ασημί λεπτομέρειες που στόλιζαν επιμελώς το ρούχο της, αποτελούν γενικά μια απόχρωση που ταιριάζει άψογα σε μαυρισμένες επιδερμίδες και γυναίκες με μελί απόχρωση μαλλιών. Το look ολοκλήρωσε και πάλι με κοσμήματα του οίκου Καίσαρη.

Despoina-Bandh.png

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε το Ya Habibi στο J2US και το κοινό διχάστηκε

Στο μακιγιάζ της είδαμε μερικά ακόμη στοιχεία του mermaidcore trend, κυρίως στα μάτια όπου επέλεξε ιριδίζουσα bronzed σκιά. Η Βάσω Νακοπούλου, που επιμελείται εδώ και χρόνια το μακιγιάζ της, προτίμησε να το «ησυχάσει» με nude matte κραγιόν και να μην το κάνει over the top με κάποια glossy ή μεταλλική υφή. Το ίδιο και με τα ζυγωματικά της τραγουδίστριας, που ήταν ως επί το πλείστων matte, χωρίς ιδιαίτερες δόσεις highlighter. Όσον αφορά τα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή, ήταν χτενισμένα σε ένα φρέσκο και νεανικό look, ελεύθερα χωρίς κάποιο αξεσουάρ ή ιδιαίτερο twist.

Κατερίνα Στικούδη

Η παρουσιάστρια του backstage του show, μας θύμισε λίγο από Χριστούγεννα και Christmas Eve glam, όταν την είδαμε με μακριά στράπλες κόκκινη τουαλέτα με ασημί glitter και σκίσιμο στο πλάι, μέχρι ψηλά στο πόδι. Το styling της ανέλαβαν ο Κώστας Ζήσης, ενώ το εντυπωσιακό beauty look της περιελάμβανε μακριές βλεφαρίδες και sparkly μάτια. Τα χείλη της ήταν σε απαλή ροζ απόχρωση με glossy υφή και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια κομψή, άκρως καλοκαιρινή αλογοουρά με λεπτούς κυματισμούς.

Η Κατερίνα Στικούδη υιοθέτησε την τάση των ημερών στα μαλλιά και αποθεώθηκε

Καλομοίρα

Η πιο πρόσφατη προσθήκη του show δεν σταματά να αποσπά όλα τα βλέμματα πάνω της με το νάζι, το ταλέντο και το ταπεραμέντο της. Όλα αυτά ανέδειξε το μίνι φόρεμα που επέλεξε στο χθεσινοβραδινό live, μία δημιουργία της Celia Kritharioti με κρόσσια σε κίτρινη απόχρωση. Το look ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες γόβες σε ίδιο χρώμα, ενώ διατήρησε το μακιγιάζ και το χτένισμα σε πολύ πιο ήσυχους τόνους.

Kalomoira.png

Η Καλομοίρα επέστρεψε σαν coach στο J2US και ένα ήταν το σύνθημα που ένωσε κριτές και κοινό