Στο αεροδρόμιο του Άγιου Δομίνικου ο «Όλυμπιος» Βασάλος απορεί γιατί δεν έφτασε στον τελικό Survivor

Στο αεροδρόμιο του Άγιου Δομίνικου ο «Όλυμπιος» Βασάλος απορεί γιατί δεν έφτασε στον τελικό Survivor

Σκορπιός στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τελικό στο Γαλάτσι ξεκίνησε και η μοίρα τον έφερε στον αεροδρόμιο του Άη Δομίνικου με προορισμό την Αθήνα 20 ημέρες νωρίτερα από αυτό που περίμενε.

Θυμάσαι που σε ολόκληρο το Survivor All Star, έξι μήνες σχεδόν τώρα, δεν υπήρχε φέτος για πρώτη φορά η ατομική ασυλία; Ε, η ατομική ασυλία επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ στον Άγιο Δομίνικο και όλα δείχνουν πως οι τρεις παίκτες που την κέρδισαν έφεραν στο αεροδρόμιο τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος σύμφωνα πάντα με το Twitter ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι!

Τι ακριβώς συμβαίνει με την ψηφοφορία κατάταξης, τις τρεις ατομικές ασυλίες και τις τρεις υποψηφιότητες αποχώρησης.

https://www.instagram.com/reel/CtsM5fzJw1y/

Ξέρουμε πως η ψηφοφορία του κοινού που κράτησε 24 ώρες, έχει φέρει τους παίκτες που έχουν φτάσει στο σημείο τούτο του διαγωνισμού σε μια συγκεκριμένη κατάσταση δημοφιλίας στον δρόμο προς τον τελικό στο Γαλάτσι. Γνωρίζουμε ήδη πως ο πρώτος παίκτης που πήρε ατομική ασυλία για την εβδομάδα αυτή ήταν ο Σάκης Κατσούλης και ο πρώτος που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ήταν ο Νίκος Μπάρτζης.

Τα spoilers και τα σχόλια του Twitter θέλουν την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κερδίζει τη δεύτερη ατομική ασυλία και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βγαίνει σήμερα υποψήφιος προς αποχώρηση. Στην τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, η Στέλλα Ανδρεάδη κερδίζει και τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση βγαίνει η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Εγώ, ένας καλοκάγαθος και συμπαθητικός άνθρωπος δεν νομίζω να ψηφιστώ σήμερα, έχω κάνει τις δημόσιες σχέσεις μου. Κάνω κοτσιδάκια με τα κορίτσια, μαγειρεύουμε μαζί, με τα αγόρια λέμε τα υπόλοιπα, θα τη γλιτώσω κι αν πάρω κάποια ψήφο, θα είναι από κάποιον που θα πει τον ψηφίζω λόγω τραυματισμού. Το ότι δεν ψηφίζομαι ακόμα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για μένα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Βασάλος.

Ο Βασάλος, το ερωτικό τρίγωνο με Σταυρούλα και Μελίνα στο Survivor All Star και η Βαλαβάνη

Τι ήταν ο Βασάλος το φετινό Survivor;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor του 2017, ήταν ο τρίτος, αυτός που έφτασε στην πηγή και νερό δεν ήπιε. Δυνατός αγωνιστικά, έφυγε τότε με κέρδος ένα αυτοκίνητο από έναν αγώνα στον οποίο βγήκε πρώτος.

Στις πρώτες ημέρες στο All Star, ο Βασάλος, κατάλαβε πως αγωνιστικά θα τα βρει... μπαστούνια. Και κάπως έτσι, ο Κωνσταντίνος με την προϋπηρεσία στην τιβί, ξεκίνησε να μας χαρίζει ωραία πλάνα και σπαρταριστές ατάκες.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βγήκε εκτός παιχνιδιού νωρίς και ο ίδιος ο Βασάλος ξεκίνησε από νωρίς να κάνει το παρεάκι του στο παιχνίδι με σκοπό να μείνει. Όσο στο παιχνίδι παρέμεναν 30 παίκτες, ο Ολύμπιος διασκέδαζε το κοινό! Κι όταν ήρθαν τα δύσκολα και ξεκίνησε να ψηφίζεται, ήρθε η ώρα του Κωνσταντίνου να πακετάρει το μαγιό και το tshirt του, να φιλήσει σταυρωτά την Σταυρούλα και να ταξιδέψει για Αθήνα.

Ο Βασαλος έδωσε το content που άξιζε σε ένα All Star, είχε έναν προσωπικό τρόπο έκφρασης με χιούμορ και τηλεοπτικό εκτόπισμα, είχε τεράστιο πρόβλημα στον στόχο, έπαιξε έξυπνο ριαλιτι και έγραφε στην κάμερα -αξέχαστα πλάνα με μαγιό καθώς βγαίνει από τη θάλασσα. Από εμάς ήταν ναι!

Ο Ολύμπιος δεν έπεισε το κοινό ότι του αξίζει μια θέση στο Γαλάτσι

Αυτή τη στιγμή, τα σχόλια του κόσμου μιλούν για δικαιοσύνη. Ο Κωνσταντίνος άντεξε στο παιχνίδι, έκανε το ριάλιτι που έχει μάθει να κάνει, με χιούμορ, με φήμες για φλερτ (λες να έχουμε συγκατοίκηση με τη Σταυρούλα σαν να είναι το 17 με Βαλαβάνη;), έπλεξε κοτσιδάκια, έστησε ίντριγκες αλλά δεν κατάφερε να μας θυμίσει αγωνιστικά το αγόρι εκείνο του 2017 που έφτασε στους τρεις του τελικού. Ποιος θα μιλάει με τον Ολύμπιο στην επιστροφή του; Εκεί κι αν θα τα βρει... μπαστούνια. Στο θέμα Βαλαβάνη, its πιο complicated από ποτέ. Με Μισθοφόρο, Τάκη, Γκότση, ζήτημα ποιος θα του λέει καλημέρα. Ο Fipster αποτελεί τη μόνη του σταθερά αυτή τη στιγμή! Σκορπιός πάντως στο ζώδιο ο Κωνσταντίνος, θα βγει, θα δει τι έχει ειπωθεί και δύσκολα θα ξεχάσει αυτούς που τον πρόδωσαν και δεν τον άφησαν να φτάσει στο Γαλάτσι.

Τώρα που μπήκε ξανά στο Survivor θυμήθηκαν όλοι πόσο «κακός» είναι ο Βασάλος;

O κολλητός του πάντως τον περιμένει

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Youtuber Fipster, δέθηκαν πολύ περισσότερο μετά την εμπειρία τους στο Asian Express, στο οποίο ήταν οι μεγάλοι νικητές. Ο Youtuber, μάλιστα παρακολουθώντας και αυτός τις φήμες για αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου αυτή την εβδομάδα από το Survivor έκανε κάποια stories στον λογαριασμό του στο Instagram λέγοντας πως αν και ο φίλος του επιστρέφει και ίσως έχει «γκρίνια» να μην ανησυχεί γιατί ήδη «έχει κλείσει διακοπές σε 2-3 νησάκια» για τους δυο τους.