Η Ρούλα Ρέβη απαθανάτισε τους πιο μικρούς fans του Κωστή Μαραβέγια, τα παιδιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ρούλα Ρέβη απαθανάτισε τους πιο μικρούς fans του Κωστή Μαραβέγια, τα παιδιά της

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκαν οικογενειακώς με τα παιδιά τους στην συναυλία του Κωστή Μαραβέγια και το κοινό πρόσεξε πόσο έχουν μεγαλώσει.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι μαζί εδώ και περίπου 17 χρόνια και είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Παντρεύτηκαν το 2014 στο Los Angeles με πολιτικό γάμο και μοναδικό καλεσμένο τον μάρτυρά τους, Δημήτρη Γιαννέτο.

H φωτογράφος, μάλιστα το 2021 στην επέτειο για τα 15 χρόνια που είναι μαζί είχε κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στην οποία έγραφε για τον Αποστόλη Τότσικα: «Για έμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μέρες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα. Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπέροχα, τρέλα, φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας, Δημήτρη Γιαννέτο, χορέψαμε πολύ στους δρόμους της Καλιφόρνια, κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των Friends, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε, γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε. Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε, ε; Ναι μωρέ, ας το κάνουμε, ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας! Όμως, για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας! Σε αγαπώ πολύ».

https://www.instagram.com/p/CP-L7yKBWY_/

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τα δύο δίδυμα παιδιά τους, τον Άγγελο και την Ειρήνη που είναι πια 8 χρονών.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες

Στην Ρούλα Ρέβη αρέσει να απαθανατίζει τις καθημερινές στιγμές της οικογένειάς της με τον φακό της και γι' αυτό θα δεις αρκετές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram τόσο με τον Αποστόλη Τότσικα, όσο και με τα παιδιά τους.

Ο Άγγελος και η Ειρήνη είναι fans του Κωστή Μαραβέγια

Το ζευγάρι βρέθηκε χθες στην συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου αφού με εκείνον και την Τόνια Σωτηροπούλου διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Mαζί τους, όμως βρέθηκαν αυτή την φορά και τα παιδιά τους τα οποία εκτός του ότι έχουν μεγαλώσει αρκετα, διασκέδασαν σαν κανονικοί groupies ενώ το πιο τέλειο στιγμιότυπο της βραδιάς απαθανάτισε η Ρούλα Ρέβη.

Screenshot-(288).png